Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

Ruda -moja dieta to tez zmniejszenie kalorii,tylko ruchu mam za mało,,chce własnie sobie kupic rowerek stacjonarny,bo biegac nie lubie raczej,robie brzuszki czesto,ale to za mało. Kupiłam sobie takie płatki,ktore maja wotaminy i duzo błonnika,no i herbatkr czerwona z l-karnityna

Gość saksonia
Hej wszystkim:) Dziękuję Wam kobietki za odpowiedz.Do końca miesiąca będę jadła tak jak jem teraz.Jeżeli nic mi nie spadnie spróbuję przejść na dietę.Z ćwiczeniami to u mnie kiepsko,bo pracuję fizycznie i po całym dniu jestem wykończona.Wiem że praca fizyczna nie da takiego efektu jak ćwiczenia,ale myślę, że na brzuszki znajdę czas.A teraz jak dołączyłam do Was to będę miała lepszą motywację.Dziś zmierzyłam swoje obwody w najgrubszych miejscach.Tak więc w brzuchu mam 90 cm,w biodrach 94,uda 55,łydki 35cm,biust 92cm.Tak więc widzicie kobietki że chyba te moje brzuszysko najbardziej przeszkadza.Cieszę się że też chudniecie życzę Wam wytrwałości,lecę bo nie mam jak zwykle czasu,pa:)

Gość niunia121212
dibry wieczór dziewczynki :) Ruda ja zaczynałam kopenhaską jak ważyłam 80 czyli byłam w desperacji już :) teraz na poranek dzisiejszy i 9 dzień 75,4 kg. wczoraj moje dziecko dostało gorączki dziś zasówam w domu i przy nim a ręcę mi odpadają 4,5 latka tak non stop dzwigać prawie :) dzisiaj zjadłam posiłki normalnie nie zamieniłam ich i jakoś ciężko mi na zoładku strasznie :/ jeju nie mogę w to uwierzyć jutro już 10 dzień jeszcze troszkę a koniec ale jaokoś juz tego nie czuję powiem wam ze gdyby nie to z e pilnuję pory posiłków wogóle dzisiaj bym nie zjadła. a jak tam u ciebie Ruda dziś chyba 7 dzień o ile pamiętam jak się trzymasz ciężki jest wiem ale zielona herbata jeśt świetna w oszukiwaniu głodu.

Gość niunia121212
przepraszam za literówki ale mam robione paznokcie i czasami xle coś napiszę :))))

Czesc dziewczyny :) mozecie mi pogratulowac bo wczoraj przezylam 7 dzien kopenhaskiej!:)wiesz Niunia ja tez jakos glodu nie czuje i zebym nie pilnowala godzin to tez bym nie jadla. Ja tez sobie zamieniam obiad z kolacja, wole miesko zjesc na obiad :) Zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego dziecka :)

Gość saksonia
Ruda007 GRATULACJE!!!Życzę wytrwałości.Tak się zastanawiam może i ja zaryzykuję i przejdę na dietę kopenhaską.Boje się tylko co będzie po diecie,czy znów nie przybędzie kilogramów.Ta dieta jest dość restrykcyjna.Ale jeżeli kawę można pić to zaryzykuję,muszę tylko słodzik kupić,bo gorzkiej kawy nie lubię.Nigdy nie stosowałam diet ta by była pierwsza.Jak widziałam że waga dochodzi do 63-64 to po prostu mniej jadłam,ale zawsze te 60 się utrzymywało.Teraz coś mnie naszło i zaczęłam mniej jeść i znów mi trochę poleciało,ale chcę zobaczyć jak beędę się czuła w wadze 55 albo i mniej:)Serdecznie pozdrawiam.

Witajcie dziewczynki:) Super, że dajecie radę na kopenhaskiej;) Ja po wczorajszym podkręcaniu metabolizmu, byłam na imieninach:) Dzisiaj mało zjadłam tylko 300 kcal i tyle myślę, że wystarczy:)

Dziewczyny ja Wam polecam kopenhaska, jest restrykcyjna to fakt, ale ja widze efekty, dzis zalozylam spodnie rozmiar 38, a jestem tydzien. Saksonia kilograny wroca, jesli sie powroci do starych nawykow zywieniowych, dlatego po kopenhaskiej przechodze na 1000 kcal :) Ja czuje sie swietnie, zero glodu, zmeczenia, ani paznokcie, czy wlosy i cera tez nie odczuwaja tego. Na poczatku balam sie jak naczytalam sie negatywnych opinii na temat tej diety, ale sama teraz z autopsji smialo mowie ze jest skuteczna, koncowy efekt w piatek, w sobote rano daje od razu znac :)

A i saksonia, aj juz we wczesniejszej wypowiedzi pisalam, ze pije po 2 kawy dziennie, z 1 slodzikeim i odrobina mleka, nawet w dniach kiedy jej w ogole nie ma. I wyeliminowalam marchewke bo nie przepadam za surowa, zjem takie 2 cwiarteczki i mi niedobrze. Blondyneczka, co dobrego wczoraj zjadlas?:)

Gość niunia121212
Wiecie co ja to się zastanawiam czy to można kolejny tydzień pociągnąć na kopenhaskiej tak jeszcze tydzień powtórzyć Ruda ja czuję sie świetnie tylko gdyby nie te moje zaparcia na które cierpię od ciąży :/ dzisiaj popołudniu 75 wskazała jqk minę dla mnie tą magiczną cyfrę poczuję sie juz prawie w domu cel pierwszy dla mnie bedzie osiągnięty :) dzisiaj bez kawy na śniadanie i obiadu bo mały chory i wczoraj nie naszykowałam a dzis do pracy i wróciłam dopiero na kolacje. ja dokładnie w necie słyszałam mnóstwo opini że joo itd ale jak znajomej spytałam się ile straciła i ak potem jadła to mówi "potem było żarełko" to nic dziwnego że kg wróciły

O ja wczoraj mialam ciezki wieczor! nie to ze bylam glodna, bo nie, tylko wspollokatorka przywiozla ciasto, ktorego ja jestem wielbicielka i patrzylam sie jak oni jedza :( ale wytrzymalam i ani kesa nie wzielam :) Niunia ja nie radze Tobie ciagnac tej diety-tutaj bym kierowala sie wypowiedziami specjalistow, sprawdzac co sie stanie po 3 tygodniach, ale byc moze kosztem zdrowia... wg mnie lepiej na ta 1000 kacl Ja dzis dziewczynki ide na polowanie kozaczkow, mam nadzieje ze beda bardziej te zakupy owocne anizeli w sobote- nienawidze szukac butow! Milego dnia :)

To mamy kolejny dzień wyrzeczeń i zmagań. Wieczorem elektrostymulacja, w środę masaż antycelulitowy... Po intensywnym bieganiu i skromnym śniadaniu wracam do pracy. Ruda, Mnie kosztował 78zł, miałam promocję! Ale jestem zadowolona, dlatego czuję się dopieszczona, choć momentami to boli....

No dziewczynki dni płyną szybko:P A kilogramy lecą hehe;) Ja dzisiaj wszamałam ok. 600 kcal;] Ja też myślę niunia, że lepiej przerzuć się na jakiś tydzień, dwa na 1000 kcal, a później może wróć do kopenhaskiej;)? Oj wiecie co jeszcze 2 tygodnie dietki;) Ja to nie wierzę, że udało mi się tyle schudnąć... Ale w dużej mierze to dzięki Wam :) Oj moje kochane;* Zobaczycie już niedługo wszystkie schudniemy i będziemy laski jakich mało:D

Gość niunia121212
dzisiaj 74,6 kg zajebioza już nie pamiętam kiedy tak dobrze sie czulam a mam nadzieje z dnia na dzień coraz lepiej sie czzuć. Dziewczynki razem łatwiej uwielbiam chwalić się swoimi sukcesami uwielbiam cieszyć się waszymi sukcesami :) narazie 6,4 kg za mną do wigilii chce wejść w moją ukochaną sukienkę w rozmiarze 36 a do tego ważyć musze około 63 kg jeszcze sporo przedemną ale razem damy radę :D

Dzien dobry:) a moje dni płyna za wolno,ale ja sie nie poddaje,trzymam dietkę,a za pare dni zacze zaiwaniac na rowerku:) blondi jaki masz rowerek?magnetyczny czy mechaniczny:P zamierzam jezdzic tyle co Ty,no ale nie od razu tylko zwiekszac codzienniema a zaczne pewnie od 20,lub 30 min

Gość Haga_2011
Witam wszystkich Dzis zaczęłam kopenhaską ... może tym razem wytrwam do końca..moja wga 83,3 kg wzrost 166 cm masakra!! Ktoś się przyłączy???

Gość Haga_2011
Witam dziewczyny Przebrnęłam pierwszy dzień ale było trudno.. Nie wiem czy mam na tyle silną wolę żeby ją skończyć.Może jak zobaczę pierwsze efekty.. Ruda dzięki za dobre słowo :-) ile Ci spadło przez te 10 dni? Dziś mam ciężki dzień w pracy więc dopiero jutro rano się odezwę

Hej:) ja juz po sniadanlu,moje standardowe-czyli sałata,poł pomidora,4 łyzeczki serka wiejskiego,2 łyzki sosu czosnkowego i kawa ten czosnek ma mi pomoc w infekcji,bo cos mnie gardło boli O blondi to masz rowerek tej samej firmy co ja kupiłam tylko ja mam magnetyczny,ciekawe czy mi dzis przyjdzie:P juz nie moge sie doczekac hhe

Gość niunia121212
dziś 12 dzień 74,2kg rano :D:D:D:D Haga ja też na kopenhaskiej wspieramy z Rudą razem najtrudniejsze pierwsze 3-4 dni potem kryzys na 7 a potem jak z platka leci :) wczoraj kupilam troche słodkości ciasta dla męża i teściowej i ani kawałeczka nie mam laknienia na słodycze wogóle :D patrzyli się na mnie a ja nic :D zawzięłam się i w wigilię zasiądę w mojej ukochanej sukieneczce z reserved :) mąż po porannych figlach miglach stwierdził że bardzo mu się to podoba moje odchudzanie kocha mnie jaka jestem ale skoro mi tak lepiej to wspiera mnie w tym z całych sił:) buziaczki kochane :*:*:* energia na cały dzień musi być

Czesc dziewczyny :) Haga, ja sie nie waze, moge Ci jedynie powiedziec ze z rozmiaru 40 na 38 mi przesszlo :) i sie nie lam bo to pierwsze 3 dni sa ciezkie, czujesz glod, burczy Ci w brzuszku,a le potem to juz luz . My z Niunia w drugim tygodniu to pilnowalysmy godzin posilkow, bo jesc sie nie chcialo :) jesli chodzi o 7 dzien, to tam kolacji nie ma, w moim przypadku na luziku, Niuni troche bylo ciezej. I nie sugeruj sie tak opiniami kobiet an forach ze mdleja itd, bo zle sie nastawisz. W razie pytan specjalista Ruda i Niunia do usług :)

Hej dziewczynki;) Promyczek to od dzisiaj pedałujemy razem:) Dziewczyny podziwiam Was za tą kopenhaską;D Ciekawe ile Wam zleci bo niuni idzie świetnie;) Ale ja też jestem ze swojej zadowolona;) Dzisiaj tyle się nasłuchałam komplementów...;P Jak to rzekomo "wyładniałam" i schudłam, ze aż mnie skręcało z tej słodyczy:P Dzisiaj 700 kcal;]

AGus nie poddawaj sie :) ja tez miałam doły,i to straszne takie ,jeszcze jak potem widziałam sie w lutrze to masakra No blondi dzis juz 25 min:) zamierzam zwiekszac codziennie o 5 min,:)