Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Dawać jakieś zadanie - OBOJĘTNIE Z CZEGO - rozwalę je w....

Polecane posty

Odległość z punktu A do punktu B wynosi 700 km. Z punktu A wystrzelono dwa wibratory, jeden dolatuje do punktu B z prędkością przewidywaną przez teorię, drugi łamie wszelkie zasady współczesnej fizyki ponieważ : a) jest włączony b) pomiaru dokonuje niedoświadczona doktorantka c) zbliżają się wybory prezydenckie

jeżeli będziesz uważniej czytać moje posty - będzie nam się lepiej rozmawiało 🖐️ chyba, że lubisz mówić sama do siebie :)

Gość poczekaj dopiero zaczął się
rok szkolny :) teorie grafow tez rozkminiasz? :classic_cool:

Gość 343434
LittleMee--ale jesteś durna masz nick ''mała ja'' (łumaczenie z j,ang na polski!) więc dlaczego pyszczysz? :P

O tym już było na początku, dopiero teraz włączyłaś myślenie? Czy to specjalnie po to, żeby równania nie rozwiązywać?

rozwiąż równanie x^3+x+1=0 ponieważ ani 1 ani -1 nie jest pierwsiatkiem równania - stąd wynika że równanie nie posiada pierwiastków wymiernych... ze względu na ciągłość funkcji wielomianowej posiada conajmniej jeden pierwiastek rzeczywisty lim x-> -niesk = - niesk lim x-> +niesk = + niesk ponieważ f(0) = 1 f(-1) = -1 f(0)*f(-1) < - to równanie ma pierwiastek niewymierny należący do przedziału (0,1) 🖐️ ps. proszę nie robić sobie jaj 🖐️

343434 LittleMee--ale jesteś durna masz nick ''mała ja'' (łumaczenie z j,ang na polski!) więc dlaczego pyszczysz? durna to jest autorka nicku - która za nazwanie jej małą się obrusza :D 🖐️ mimo iż sama siebie tak nazywa ;) co gorsza - obrzuca mnie za to obraźliwymi uwagami :D 🖐️

Gość rozwiąż równanie
ale ile wynosi i jakie są pierwiastki zespolone?

Ja mam banalne zadanko z fizyki którego nikt tu nie rozwiazał:classic_cool:.W którą stronę trzebaby pomykać rowierkiem aby przebyć marne 10 km a zużyć ponad 5000 kcal:P?Setunia nie wiedziała i nie tylko:P.

Obraźliwe uwagi? Wspomniałam tylko o inteligencji. I nie nazywam Cię "durną" choć na to zasługujesz.

Gość 343434
minęło 3 minuty zadanie nie rozwiązane{cześć]:classic_cool:

Gość rozwala mnie ta dyrektore
;-) czy ty kobietko nie mozesz "udawadniać" swojej inteligencji gdzie indziej? nie wiem, nie masz rodziny czy przyjaciol???? kochana kazdy czasem poswieci nawet ta godzinke na pierdoly w internecie, ale zakładanie ciagle takich "pseudo zaczepnych" tematow jest ... słabe...

Gość alez wy klamiecie jka z nut
no coz w necie dyrektorko mozna wsio znalezc latwo i skutecznie:D

Gość chodze po stepie
Zadanie - Dlaczego wojska polsko - węgierskie przegrały pod Warną w 1444 roku wojne z oddziałami tureckimi? :)

Gość rozwiąż równanie
Na dodatek pomyłka, bo ten pierwiastek rzeczywisty jest w przedziale (-1,0).

Gość Abraaaaaaaa.Kadabraaaaaaaa
Wykaż, prowadząc odpowiednie obliczenia, że masa efektywna jest większa w przypadku wąskich pasm energetycznych :)