Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Dawać jakieś zadanie - OBOJĘTNIE Z CZEGO - rozwalę je w....

Polecane posty

Gość alez wy klamiecie jka z nut
czekajcie dyrektorke szuka i szuka i szukaaaaaaaaaaaa

Gość rozwala mnie ta dyrektore
widać ze nie lubisz ludzi, chcesz aby oni tez nie lubili ciebie...chcesz pokazac tu na cafe, ze jestes KIMS. inteligentniejszym,ładniejszym, bogatszym? szkoda, ze w tym wszystkim jestes taka przeciętna:( jak Twoi przyjaciele widzieli Twoje tematy tutaj? czy ty nie mozesz tego czasu poswiecic na jakas pasje?

Gość xokula
dajcie jej czas na poszukiwania :-D

kontynuacja poprzedniego równania..... obliczamy wyróżnik równania delta = (1/3)^3 + (1/2)^2 = 1/27 +1/4 = 31/108 ze wzoru cardana = x= pierw 3st( -1/2 +pier 31/108) + pierw3st(-1/2 -pierw(31/108) ) 🖐️

" chodze po stepie Zadanie - Dlaczego wojska polsko - węgierskie przegrały pod Warną w 1444 roku wojne z oddziałami tureckimi? " Odpowiedź jest oczywista-bo nie mieli bombowców zamaskowanych z sprzętem i obsługą:D.

[zgłoś do usunięcia] rozwala mnie ta dyrektore widać ze nie lubisz ludzi, chcesz aby oni tez nie lubili ciebie...chcesz pokazac tu na cafe, ze jestes KIMS. inteligentniejszym,ładniejszym, bogatszym? szkoda, ze w tym wszystkim jestes taka przeciętna jak Twoi przyjaciele widzieli Twoje tematy tutaj? czy ty nie mozesz tego czasu poswiecic na jakas pasje? mnie tez , ale przynajmniej jest śmiesznie :D

Gość chodze po stepie
Max Zander vel Klaun - niestety zła odpowiedź, myśle, że nikt tutaj nie udzieli prawidłowej odpowiedzi :classic_cool:

Gość ta malutka torebeczka
mnie rozwala...haha, mam zadanie dla ciebie kochana sprawdz sobie w internecie co jest modne, i co sie NOSI;) plus, znajdz na stronie jakiegos sklepu w NOWEJ KOLEKCJI takie malusie cudo;D:D:D:D:D haha, ja pamietam ze jakies 6 lat temu mialam taka mala z pumy, ale to do gimnazjum chodziłam:)

Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; Ja mam banalne zadanko z fizyki którego nikt tu nie rozwiazał .W którą stronę trzebaby pomykać rowierkiem aby przebyć marne 10 km a zużyć ponad 5000 kcal ?Setunia nie wiedziała i nie tylko . najlepiej po okręgu - i zrobić tylko okrążeń aż zużyjemy żądaną ilość kcal :classic_cool: 🖐️

LittleMee Obraźliwe uwagi? Wspomniałam tylko o inteligencji. I nie nazywam Cię "durną" choć na to zasługujesz. dziękuję CI bardzo - wszelkie krytyczne uwagi pod moim adresem zniosę z pokorą ;)

Gość Abraaaaaaaa.Kadabraaaaaaaa
a co z rozwiązaniem mojego zadania?

Quis leget haec? a dla mnie t jest SMUTNE ...przez takie osoby jak ona internet staje się ŚCIEKIEM. ściekiem do ktorego ludzie wrzucaja swoje frustracje ,kompleksy i problemy....

Zamiast pieprzyć to moglibyście się czegoś nauczyć. Powoli zaczynam podejrzewać że jest to zazdrość.

Gość 343434
a ja lubie dyrektorke fajna,zabawna i zgrabna (na 100% nie jest piękna,bo by już dawno twarz pokazała):P

Gość kurwosławe-84
to biedna kobieta jest,trzeba dac jej szanse :-D

Zadanie - Dlaczego wojska polsko - węgierskie przegrały pod Warną w 1444 roku wojne z oddziałami tureckimi? Dlatego, że ostatnia siła która mogła się przeciwstawić Turkom została wtedy zniszczona 🖐️ - zginęła ponad połową sprzymierzonych polsko-węgierskich sił. poza tym od tego momentu wielu zaczęło postrzegać siły tureckie jako niezwyciężone . Ponadto dowódca sił POL-WĘG został schwytany przez siły tureckie, które - poprzez zbeszczeszczenie zwłok - dodatkowo podłamały morale swoich przeciwników. 🖐️

za wszelką cenę chce udowodnić, ze jest piękna, nietuzinkowa, bystra, itd... gardzi innymi ludzmi, a to smutne. uwiezcie, ze jesli ktos slyszy od swoich przyjaciol/rodziny/faceta ze jest się kims cudpwnym i wyjątkowym, nie potrzebuje tego rozpaczliwie udowadniać...w internecie...

Gość dziergajaca paniusia
a co bylo pierwsze? jajko czy kura?

Gość rozwiąż równanie
O.K. Pierwistek rzeczywisty jest prawidłowy.

Gość Abraaaaaaaa.Kadabraaaaaaaa
Dyrektorke - ponawiam zadanie - miałobyć obojętnie z czego, więc jest z fizyki - czekam na rozwiązanie :) Wykaż, prowadząc odpowiednie obliczenia, że masa efektywna jest większa w przypadku wąskich pasm energetycznych.

udowodnij, ze trójmian kwadratowy ax kwadrat + bx + c należy do zbioru liczb całkowitych, jeśli x także jest całkowite, wtedy i tylko wtedy, gdy 2a , a+b i c takze sa calkowite i trzeba to udowodnic obustronnie Baw się

Gość chodze po stepie
dyrektorke niestety zła odpowiedź :( nie ściągaj z netu:P jakbyś miała większą wiedze z historii to byś inaczej odpowiedziała

rozwala mnie ta dyrektore czy ty kobietko nie mozesz "udawadniać" swojej inteligencji gdzie indziej? nie wiem, nie masz rodziny czy przyjaciol???? kochana kazdy czasem poswieci nawet ta godzinke na pie**oly w internecie, ale zakładanie ciagle takich "pseudo zaczepnych" tematow jest ... słabe... daruj sobie te pseudo- zaczepne uwagi ;) uważasz, że mnie sprowokujesz takim debilnym tekstem? :D próbuj dalej

rozwiąż równanie Na dodatek pomyłka, bo ten pierwiastek rzeczywisty jest w przedziale (-1,0). literówka - zwróć uwagę na porównanie znaków - wyżej masz WYRAŹNIE napisane 🖐️

Gość XCVBNOKHJKVBN
przeslij mi na @ wszystkie kombinacje cyfr z totolotka zrobisz???? to podam namiary :D

Gość rozwiąż równanie
O.K.