Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaR.

ZDRADZONA ŻONA

Polecane posty

Gość sprawiedliwa3
ja rowniez mysle, ze nie mozna od razu przekreslac wszystkiegpo tym bardziej ze maja dziecko a one jest najwazniejsze.Ale dobrze byloby gdyby autorka poznala cala prawde.

Gość zranionaR.
Powiedział, że zerwał z nią znajomość oraz wszelkie kontakty. Że nie chciał brnąć w to gówno, i się opamiętał po 3,5 miesiąca :( Że liczymy się tylko my, tzn ja i syn, i że zrobi wszystko co chcę żebyśmy nadal mogli być razem. A rodzicom wszystko powie, i u nich chwilowo zamieszka. Pewnie od poniedziałku. A do poniedziałku u kumpla. I tyle. Mały nam się przeziębił więc uciekam się nie opiekować, bo został w domu, i popołudniu tata ma go odwiedzić. Dziękuję wszystkim za wsparcie i słowa otuchy.

Gość Moja rada:)
Autorko, powtórzę się: jeśli odtrącisz męża mając nadzieję, że będzie się przed Tobą korzył to otworzysz furtkę jego kochance by z nim była.

Gość cubea
Na pewno do każdej zdrady trzeba podchodzić inaczej. Przekonałam się o tym, czytając książkę "Jego Zdrada". Znalazłam ją na stronie wydawnictwa alehistorie.pl. Można tam przeczytać wiele historii kobiet zdradzonych, a także motywy różnych zdrad. Ciekawa książka, szczególnie dla tych, którzy w takiej sytuacji się znaleźli.