Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeeaugen

Jestem w zwiazku z duzo mlodszym facetem...wszyscy przeciw:(

Polecane posty

Gość aldonnka
zeeaugen piszesz,ze sercem i intelektem:-) no to wspołczucmozna tylko temu 24 latkowi,który cierpiał w wieku 22 lat na brak uczuc ze strony matki,dziewczyn.Wspólczuc mozna,ze matke,znajomych miał takich nie grzeszacych intelektem.A tobie takze z tych samych powodów mozna wspołczuc.

Gość Egoist_31
zeeaugen a pipy nie masz jak wiadro?.

Gość aldonnka
zeeaugen piszesz,e jakby twoj syn miał 20lat,to zadowolony by był. Tylko dl;aczego twoja i tego 24 latka rodzina jest przeciwko waszemu zwiazkowi?Czy myslisz,ze 20 letni syn byłby innego zdania ?Mysle,ze nie,ze własnie twoja matka,ojciec szybciej by przekonali sie do 24 latka niz twoj syn ,gdyby mial w tej chwili 20 lat.Oczywiscie chodzi mi o 20 latka,który jest pod kazdym wzgledem normalny i otacza sie normalnymi ludzmi.

Gość zeeaugen
boze jacy wy jestescie beznadziejni(poza malymi wyjatkami)ale to niestety nasz cecha narodowa..ciasne horyzonty,zasciankowosc i wulgaryzmy...a rozmiar narzadow plciowych to kwestia indywidualna,nawet nastolatka moze miec jak"wiadro":)

Gość Egoist_31
Nie stękaj tak, rozmiar ma znaczenie w twoim przypadku.

Gość aldonnka
zeeaugen jednak jesteś jeszcze niezbyt dojrzała mimo swego wieku dojrzałego. Nie zawszes zczescie kogos bliskiego jest aprobowane przez bliskich.Dla ciebie zwiazek to szczescie,dla twoich bliskich i bliskich twojego 24 latka to nieszczescie,bo chłopak zamiast uczyc sie zycia od podstaw od razu rzucił sie na głęboką wodę.

Gość zeeaugen
a skad ty wiesz prostaku?

Gość aldonnka
zeeaugen to nie tylko zaściankowość,to dojrzałosć emocjonalna,czego tobie w niektórych momentach brak.

Gość zeeaugen
ocena czy jestem dojrzala czy nie nie nalezy do ciebie droga mloda kolezanko:)i naprawde zycze ci zebys tez keidys kogos kochala i on ciebie oczywiscie:)

Gość aldonnka
zeeaugen skad pewnośc,ze jestem młoda? Nawet nie domyśliłąs sie,ze ja to ta sama osoba,która juz wczesniej z Tobą klikała.

Gość zeeaugen
krzywdze go?bo go kocham i daje mu komfort psychiczny?a mloda osoba nie skrzywdzilaby go?podejrzewam ze jest wieksze prawdopodobienstwo...

Gość zeeaugen
nie przeprowadzam analizy i nie zastanawiam sie kto ze mna klika...po prostu ciekawa bylam waszego zdania na ten temat..a zycia mojego pod wplywem waszych wpisow i tak nie zmienie:)bez przesady:)

Gość aldonnka
zeeaugen a jestes tak do konca przekonana,ze ten 24 latekj cie kocha? A w ogole co to znaczy ta cała miłosc? Po prostu kobietko bardziej zafascynowało cię to,ze mloody 22 letni męzczyzna zainteresował sie tobaw tamtym czasie 36 letnia kobietą i kontynuuje znajomosc juz 2 lata. To cie bardziej jara.Asamo dopasowanie intelektualne samo przychodzi,bo zawsze albo jedna strona drugą uzupełnia,albo zniza do swego poziomu .

Gość zeeaugen
rozumiem ze powinnam z nim zerwac zeby zadowolic wszystkich tu piszacych i wiekszosc mojej rodziny...powinnam znalezc faceta w moim wieku i juz od razu wszyscy byliby happy:)nie skrzywdzilabym go konczac teraz ten zwiazek??ciekawe madraski jak teraz mi odpiszecie:)

Gość aldonnka
zeeaugen nikt ci tutaj nie karze zmieniac zycia,Zyj soibie dobrze i w szczesciu,mnie to ani ziebi,ani grzeje.

Gość zeeaugen
dla "jego dobra"powinnam moze powiedziec.."juz cie nie kocham"bawilam sie toba przez 2 lata a teraz wypad!!lec szukac mlodej ona na pewno da ci szczescie...tak???

Gość do zeaaugen
Nie warto dyskutowac z nimi,rób swoje i nie przejmuj się tym co ludzie mówią,najłatwiej krytykować kogoś,ale duzo trudniej zrozumieć

Gość aldonnka
zeeaugen obys nigdy nie musiała sie przekonac jak on ciebie kocha. Ludzie w kryzysowych sytuacjach postepuja podle i to często ci,co długo z kims są,a wątpię aby 24 latek udźwignął każdą złą sytuację. Aby poznac p[rzyjaciela,nalezy zjesc z nim beczkęsolki,także i związków to dotyczy.Ty chyba jednak o tym wiesz dobrze.

Gość zeeaugen
:)racja..po co sie tak tu wypalac?to gadanie i tak nie ma sensu..nie bedzie wiedzial kto tego nie przezyje:)

Gość aldonnka
zeeaugen racja,tylko ,ze to ty bedziesz płakała żewnymi łzami,nie on.Ale korzysytajk póki mozesz :-) I przyznaj mi jednak w jedym racje,ze gdyby on nie był młodszy,ale byłby rowiesnikiem,to az tak by cie nie pociągał :-)po prostu ZAFASCYNOWANA JESTEŚ JEGO ZAINTERESOWANIEWM JAKIM CIE OBDARZYŁ :-)

Gość zeeaugen
zainteresowana jestem jego bmw,wielkim ku..sem,kasa i mlodym jedrnym cialkiem:)teraz lepiej?;)

Gość aldonnka
"Kobieta pozostaje pod wrażeniem ,jakie zrobiła na męzczyznie ":-) Ot to co Cię tak przy nim trzyma.Sam fakt,że 2 lata temu 22 latek zainteresował sie Tobą 36 letnią. MIłego dzionka.

Gość zeeaugen
🖐️i nawzajem:)

Gość Egoist_31
Jesteś prostą chłopką bez wykształcenia, i naucz się poprawnie pisać prostaczko.

Gość zeeaugen = aldonnka
gada sama ze soba :O🖐️

Gość zeeaugen pisala tu pod paroma
nickami :D

Gość aldonka to inna, ale kobity
tak samostawiaja przecinki blisko siebie :P

Gość ich wybor.........
Sa takie szczesliwe pary, zarowno gdzie sa duzo starsze kobiety jak i duzo starsi mezczyzni. Kwestia dobrania i dojrzalosc obu stron. Sa niepowazni 4o-latkowie jak i niepowazne 40-latki, tak samo jak znacznie dojrzalsi 20 i 30-latki/latkowie. MILOSC NIE WYBIERA, A NAJWAZNIEJSZY JEST WZAJEMNY SZACUNEK I DOBRANIE