Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeeaugen

Jestem w zwiazku z duzo mlodszym facetem...wszyscy przeciw:(

Polecane posty

Gość a wiecie
kim zeeaugen jest tak naprawdę?? :P ja wiem... ale nie będę tu pisał jej życiorysu, choć ona spaliła mi kilka tematów i kilka lat życia. Ale przebolałem i postawię się ponad nią, wcale nie 40-to latką, jej jednym synem, jednym zezgredziałym mężem przed TV, 24 letnim partnerem, ciałkiem ze zdjęcia.... We wszystkim tym, trzeba po trochu dodać, nieprawdaż, Misiu kolorowy??:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D do 40 lat coś tam jeszcze, do ilości dzieci troszkę, do mężów też, do wieku partnera, kilogramów i do tego zadbania też by się przydało....:P:P:P aaachhh o pracy zapomniałem....;) Życie... jakże piękne jest z wielkim ch...em, BMW i jędrnym ciałkiem byłego narkomana i czynnego alkoholika... Buziaczki!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość coś tu nie pasuje .
Babsko wali kity. :classic_cool:

Gość a wiecie
no i zgasł topic!!;) no weź jeszcze coś napisz o sobie... boisz się, czy zaczyna docierać, że wszystko przeminie i.. będzie płacz i zgrzytanie zębów??;)

Gość a wiecie
Hłe,hłe... no to żeś błysnęła na forume... Mój Boże! wszyscy przeciwni! ale, q...wa, dramat!! Zacznij myśleć w końcu!! I wiesz co? Chciałbym tylko jednego.. Żeby moje pozdrowienia dotarły do jednej tylko osoby. Rąbanej przez całe życie, ale udającej, że nic się nie dzieje... Szkoda mi go, bo trafił na was.. Jeśli nie domyślasz się o kim piszę, a to jest b. prawdopodobne, bo mało myślisz, to podpowiem... Pozdrów Gabrysia!! Jedyny człowiek zasługujący na szacun...;) mimo całej swojej naiwności..:D:D:D