Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dagulek.Dagus

niechciana, nieplanowana ciąża :(

Polecane posty

Gość Śmieszny Student
Pytam, czy przypadek, że aborcja będzie sprawą wyłącznie kobiety, nie spowoduje takiego następstwa, że faceci zażądają prawa wypinania się na dziecko.

ale dlaczego do mnie kierujesz pytanie?;-) mi tam to jest obojetne - jakie beda "losy"

Gość mańka.dzik
no to właśnie ROR zapytana o coś mądrego nie wie jak się wypowiedzieć ona umie przytaczać tylko słowa innych i je krytykować nic po za tym

"[zgłoś do usunięcia] mańka.dzik no to właśnie ROR zapytana o coś mądrego nie wie jak się wypowiedzieć ona umie przytaczać tylko słowa innych i je krytykować nic po za tym" wiesz ludzie zawracaja mi glowe "wielkimi" sprawami - a ja wyznaje zasade zyj jak ci sie podoba/rob jak uwazasz a bronie jesdynie tam gdzie tolerancja i moje suwerenne decyzje moga zostac zagrozone - as easy as it is;-)) aludzie - ktorzy sami nie skalali sie analiza swiata wokol - przychodza do mnie i "zadaja" odpowiedzi dotyczacych losow "tego swiata" (przerysowanie celowe - zebym uproscic tym mniej blyskotliwym) ;-)))

Gość gryzzzli
escapelleescapelleescapelle... tak ciężko po nią sięgnąć, gdy jest jeszcze czas? 72h to przecież nie tak mało!

Gość ogolnie psie pieniądze
powiem Ci tak - mam 28 lat dawno po studiach, wypadlam po 2 latach pracy z rynku i teraz nie moge sie zdecydowac na dziecko bo praca, praca, praca... z perspektywy czasu zaluje ze nie wpadlam na studiach bo juz bym miala odchowane dziecko a zycie toczyloby sie dalej

Decyzja podjęta, ojciec dziecka powiadomiony, moi rodzice także. Dla wszystkich wielki szok, ale i radość... no i będę mamą. Nie wiem czy dobrą, nie wiem czy nie będę żałować, ale urodzę to dziecko.

Gość bądź dobrą mamą
zobaczysz samo się wszystko ułoży ja wieżę że będziesz dobrą mamą i że nie będziesz żałować.Pozdrawiam

Gość koniczynnka
Zabezpieczałaś się w jakiś sposób? Podejrzewałaś któryś stosunek o to, że mógł być bardziej "niebezpieczny"? Nie miałaś szans na przyjęcie Escapelle tj pigułki awaryjnej?

pomimo ze odradzalam taki wybor - mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy dobrze;)

Gość Minotaurwielbkad
Ale z ciebie suka. Wychowaliscie sie w domu dziecka??? Ja tak i wierz mi, zarowno ja jak i moi koledzy woleli zyc tam, niz wyladawac na smietniku. I dla waszej wiadomosci 80% niemowlat z mojego bidula znalazlo rodzine- zwykle rodzice biora wlasnie bobasy. Ja nie mialam tyle szczescia, bo trafilam do,domu w wieku 8 lat. a wy gowno wiecie o zyciu.a jak autorka usunela to mam nadzieje, ze na serio wpadnie w DEPRESJE (tak, to choroba a nie "dolek" i bedzie miala zrujnowane zycie). i zanim zaczniecie narzekac na Boga i katolikow poczytajciemoze troche, ciemny ludzie- judaizm, buddyzm,hinduizm, a nawet islam jest PRZECIW. Cos w tym musi byc, skoro WSZYSTKIE wielkie religie opowiadaja sie jednogloscie na ten temat NEGATYWNIE. Mam nawet kilku,znajomych ATEISTOW, ktorzy sa ATEISTAMI, a nie HITLEROWCAMI(tak, bo Hitler tez myslal, ze moze priwadzic selejcje kto ma zyc, a kto nie). Jezeli usunelas, na 99%.bedziesz miala syndrom poaborcyjny- jak nie teraz, to za kilka lat. Itego ci z calego serca zycze- zrujnowanego zycia.

Gość bądź dobrą mamą
I jak tam Daguś? nic nie dajesz znać co z tobą?

Gość bezzabiegoweprzywracanie
Bezzabiegowe przywracanie cyklu 100% skuteczności , farmakologicznie tel 502895456

Gość do tego gnojka powyzej
podalam twoj numer policji, enjoy :classic_cool:

Gość dagmarkaaa
Gratuluje moja imieniiczko ! Powodzenia i szczescia w zyciu

Gość piekny temat
:)

Gość dagus a jestes z ojcem
dziecka czy sama, ja też zaszłam w ciążę w wieku 23 lat i też mam córkę

tak, jestem z ojcem dziecka, chociaż się na to nie zanosiło:) w lipcu bierzemy ślub i wszystko jest perfekcyjnie! Kilka miesięcy temu nie przypuszczałabym, że tak się to wszystko świetnie ułoży, ale napewdę jest wspaniale. Od września zaczynam aplikacje i może być tylko lepiej:) Mała jest cudowna, ale nie chce wycofać się z rynku pracy, bo wiem, że ciężko będzie mi wrócić.

Gość bądź dobrą mamą
No gratulacje!!! super:)