FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Bilirubina, orientujesz sie ile kosztuja takie masaże ? I do kogo to sie ttezba udać, jak szukac takie osoby, zakłady w swoim miescie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Fabia, wszystko zależy od człowieka, który tym się zajmuje. Jedni są nastawieni głównie na zyski, drudzy robią to z umiarem. Napiszę do Ciebie maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 OK, dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świeżypowiew Napisano Kwiecień 4, 2012 Dziękuję za serdeczne przywitanie . Omega 3 już spożywana ,siemię lniane też . Robiłam dzisiaj bardzo fajną wizualizację ;najpierw w stan alfa czyli SMART .Wizualizowałam spiralę okręcajacą się wokół każdego kręgu kręgosłupa licząc do 240 ( odlot totalny ) Nawet czułam jak przechodzi mi energia ,takie sympatyczne mrowienie w kręgosłupie .A po tym jak już byłam głeboko rozluźniona wyobrażałam siebie hmm...na pierwszych stronach poczytnych gazet że są różne nagłówki o tym że kobieta cofa swój wiek. Oczywiście z wszelkimi zdjęciami przed i po ,ale również wywiady ze mną prowadzone .Ha ha cofnełam się o 20 parę lat w wyglądzie i z piekną figurą .Niesamowita zabawa . Fakt podjadłąm dzisiaj pare słodkości (imieniny ojca ) ale nie robiłam sobie wyrzutów .Wszak to jest mój początek i wielka przygoda z Gabrielem . Książki jeszcze nie skończyłam ,lubię się takimi perełkami delektować i pomalutku wprowadzać w życie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świeżypowiew Napisano Kwiecień 4, 2012 ach ,zapomniałam dodać że relaksuję się przy tej muzyce http://www.youtube.com/watch?v=Y3itAwRtmVg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shiva72 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Witam zimowo :) Odebralam juz książkę medycyna energetyczna dla kobiet, oczywiście zaczęłam czytac od rozdziału o odchudzaniu:) Muszę sobie wypisywać wszystkie przydatne ćwiczenia do jednego zeszytu bo już zaczynam się gubić :) Obecnie jestem oczarowana książką "Jedyna dieta jaka jest", przechodzę etap wybaczania 7x70. Ponadto słucham wieczorami Gabriela , jem siemię lniane, omega 3 i wizualizuję moją sylwetke. No i koniecznie ciągle powtarzam afirmacje, moja koleżanka z pracy patrzy juz na dziwnie, ale na szczęście jest równie nawiedzona jak ja :) Pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Świeżypowiew, widze ze dobrze Ci idzie, mimo ze dopiero zaczynasz :). Nie trzeba sie spieszyc z czytaniem takich ksiazek, twoja metoda jest bardzo dobra. Chocicaz ja czytam je raczej szybko, bo jestem tymi tematami zafascynowana i ciekawi mnie "co dalej wymyslili". Ale pozniej wracam do szczegółów. Tylko ze teraz tych szczegółów i ważnych rzeczy, wizualizacji, afirmacji, wybaczania, masaz bańkami, cwiczenia fizyczne, jest tego tak duzo, ze nie ze wszystki nadąązm, czasami odpuszczam sobie cos. Ja tez jestem pod wrazeniem ksiazki "Jedyna dieta jaka jest". Niektore cwiczenia, czy niektore prawdy sa fajne i warto je stosowac. Tez jestem w trakcie afirmacji 7 x70 :) (no własnie musze sobie troche popisac wiec uciekam na razie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Świżypowiew, sprobuje sobie dzis twojej muzyki relaksacyjnej. Wlasnie myslalam o tym aby cos z muzyki relaksacyjnej posciagac z internetu. Ja teraz czytam ksiazki Joe Vitalego, czytałyście coś dziewyczyny ? On genearalnie mowi o podobnym podejsciu do zycia jak J.Gabriel czy Sondra, tzn Joe Vitale nie pisze o odchudzaniu (choc i on schudl stosujac metode psychologicznego dochudzania) ale ogólnie o pozytywnym podejsciu do zycia, pisze własnie o tym ze trzeba oczyscic sie psychicznie, wybaczyc innym i sobie, o byciu wdziecznym (mowic sobie kazdego dnia : jestem ogromnie wdziewczny za ten dzien) i ze złość, żale, stres nas zjadają i nic dobrego nie przynoszą, ze trzeba sie nauczyc odpierac to. Super sa te wszystkie książki. Czy ktora z was czytala ksiazki Joe Vitale ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świeżypowiew Napisano Kwiecień 4, 2012 czytałam książki Vitale ,ostatnio Zero ograniczeń ,fajnie się czytało ale jak dla mnie było za mało konkretów w związku z przebaczaniem czy z odchudzaniem ,,jest dla mnie zbyt ogólna ,ale za to przez tę książkę zapisałam się na ho'oponopono i już zaraz po świętach w weekend jade na szkolenie .Już nie moge się doczekać . Nieraz myślę sobie że dużo szukam a wszystko jest we mnie ,z tym że dobrze jest znaleźć inspirację .Metoda Gabriela daje dużo do przemyslenia i zastosowanie ma ogromne ..zmykam na medytacje .Dobrej szczuplejącej nocki Wam życzę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Swieżypowiew, kiedy jedziesz i gdzie jest ten kurs, ja tez jestem tym zainteresowana, ciekawe czy znalazlas to samo szkolenie. Tzn, ja jeszcze nie jade, ale wyslalam e-mail z zapytaniem czy sa wolne miejsca, ale cos od kilku dni milcza. A telefon jest do Anglii, wiec nie dzwonie tam. Podaj mi jesli mozesz niary na to szkolenie ho'oponopono. Tez czytalam zero ograniczen. Poczytaj sobie tez KLUCZ DO SUKCESU oraz MOC PRZYCIAGANIA, ja wlasnie czytam MOC PRZYCIAGANIA. Wg mnie jak czytam druga ksiazke J.Vitale to jest tow szystko dla mnie jasniejsze, polecam wiec kolejne lektury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Widzę, dziewczyny, ze ostro wzięłyście się do pracy. Shiva, słuchałam tej medytacji, ale ostatnio jakoś tak samoistnie o niej "zapomniałam". Muszę się z nią przeprosić i wrócić do wieczornego kontaktu z nią :) Świeżypowiew, Fabia - wszystko to dobre, co nam pomaga w osiągnięciu celu. Jedziesz na kurs ho'oponopono do Szczecina, albo może Poznania? Na razie wzięłam na wstrzymanie jeśli chodzi o kursy, bo chcę pójść na masaże stóp i masaż całego ciała, który odblokowuje zastoje, oczyszcza limfę, meridiany, itp. Muszę więc zgromadzić na to odpowiednie środki. Chciałabym też wybrać się na drugi stopień Vedic Art. Chyba powinnam wygrać w totka na to wszystko :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Bilirubina, :) , zacznij wiec marzyc, wizualizaowac przypływ gotówki, a sciagneisz to do siebie :), tylko ze o tym tez trzeba myslec ciagle, duzo i intensywnie. Ostatnio wyczyałam, ze mozna sobie mówic "Fajnie by było, .... " i to juz wystarczy aby przyciagnac cos do siebie. Sprobuj i po zcasie pwoiedz czy zadziałało. U mnie powoli przyciaganie bogactwa zaczyna działac. Np. zapomnialam o pewnej lokacie na 4,2 tys. Wyszło to przy likwidacji konta, bo nie mozna było miec w moim banku lokaty bez konta. Czyli gdybym nie zdecydowala sie zmienic banku, chyba długie lata nie wiedzialbym ze mam 4,2 tys na lokacie. Poza tym jeden kolega jest mi winny 1,6 tys $, ale zerwał ze mna kontakt, wiec jzu dawno sie pogodziałm ze starta tych pieniedzy. Ostatnio cos wysyła mi e-maile z zapytaniem co u mnie, ze moze jest szansa abysmy byli przyjaciółmi. Ja tam w przyjazn z nim nie wierze juz i jeszcze mu nie odpisalam, ale wczoraj sobie o tej sytuacji myslalam i stwierdzila ze mimo ze on nic nie wspomina o pieniadzach, to moze jednak miedzy innymi po to sie odezwal. Nie bede sie go pytala o pieniadze, ale .... kto wie, moze zdecyduje sie oddac mi ta forse. Czyli byłby znow niespodziewany przypły gotówki :), Nie licze na to ale " fajnie by było gdyby ..... " :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Warsztaty ho'oponopono http://msszkolenia.weebly.com/szkolenia.html ja wyszukałam takie warsztaty, odpowiada mi zakres tych warsztatow i zauwazylam ze cena jest nizsza niz inni oferuja. Tylko ze organizator cos sie nie odzywa. Chyba jednak zadzwonie do tej Anglii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Fabia, mój stosunek do pieniędzy muszę gruntownie przepracować, więc na razie ta szóstka w totka mi nie grozi :) Odnośnie tej strony, którą podałaś, to byłam na niej wczoraj i odniosłam wrażenie, że od dawna nie była zaktualizowana. Zajrzyj tu: http://www.manawa.com.pl/szkolenia-manawy/hoo-morn-sim/akt-term Jak już wspomniałam, chwilowo nigdzie się nie wybieram szkolić, muszę ogarnąć to, co do tej pory dowiedziałam się i na tym poćwiczyć :) Jeśli się wybierzesz na te zajęcia, to będziesz naszą "guru" od Ho'oponopono :) Świeżypowiew, jak tam lektura? Aneta, jak idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Bilirubina, cos ta strona www u mnie nie dziala wyskakuje błąd 404 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Dziwne, bo u mnie chodzi bez zarzutu. Spróbuj wejść na główną stronę portalu www.manawa.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Bilirubina, weszłam teraz na www.manawa.com i w ten sposob do szkolen ho'oponopono, zaraz poczytam, dzieki za podanie tej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Gdybyś jednak nie weszła to podaję: Warsztaty: Szczecin - 14 - 15 IV , Poznań 5 - 6 V Koszt: 700 zł (przy wpłacie całości do: 28.03.2012 - kurs w Szczecinie, 12.04.2012 kurs w Poznaniu) decyduje data zaksięgowania przelewu na koncie docelowym. Jeśli Cię to interesuje, a nadal nie możesz wejść na stronę, to nie będę zaśmiecać topika i wrzucę Ci na maila resztę informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Eee... spóźnione chęci wykazałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Zajrzyj jeszcze tutaj. Ktoś z Brzegu też się tym zajmuje http://www.hooponopono.com.pl/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Bilirubina, dzieki za pomoc w temacie, wysłałam Ci e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świeżypowiew Napisano Kwiecień 5, 2012 Hey .. jadę na ho'oponopono do Szczecina 14-15 ,a będzie prowadziła Anna Kligert .To jest taka dziwna historia ;kiedyś chyba ze trzy lata temu bardzo chciałam jechać na ho ...ale było zawsze daleko i nie stać mnie było .Rozmawiałam z Anną meilowo On powiedziała mi że kiedy ja będę na to gotowa to będzie mnie stać i Ona będzie prowadziła gdzieś blisko mnie .Jakże byłam zdziwiona że jest w Szczecinie .Teraz jest mnie na to stać ,no i bliziutko mam .Zapomniałam o tym i po prostu samo wpadło . Wczoraj mimo późnego przyjścia do domu ,zrobiłam wszystko co trzeba .Poczytałam troszkę i włączyłam medytację . Omega 3 -siemię lniane -olej arganowy -wapń magnez -stewia -herbata z liści malin (oczyszcza organizm) mięty i lisci czarnej porzeczki (sama zbierałam i suszyłam ) to wszystko co codziennie teraz spożywam ,ale jeszcze słodkie ,papierochy i kawa co najbardziej chce wyeliminować .Mam nadzieję z waszą inspiracją i Gabriela że wszystko się ułoży .Na wagę jeszcze nie stawałam ,nawet nie wiem dokładnie ile ważę .Dziś to zrobię .Miłego dnia dziewczyny ,bardzo jestem Wam wdzięczna że jesteście ,codziennie czytam Wasze wypowiedzi od poczatku zaistniałego forum ,interesuje mnie jak do tego dochodziłyście i jest mi to bardzo pomocne i inspirujące .Dziękuje Wam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Swiezypowiew, Wiesz, ja oduczyłam się pic kawy jak bylam w ciąży, czytałam ze lepiej jest odstawić picie kawy (no ostatecznie 1 dziennie można). Ale ja sprobowalam pic kawe zbozową. Nie byłam dużym kawoszem, ale 1 dziennie lubialam wypic, taki nawyk. I powiem, ze łatwo przyszło mi oduczenie sie picia kawy, sam byłam w szoku ze wytrzymywałam bez kawy i wcale się nie meczylam. Teraz tez jej nie pije,po prostu jak czasami sprobuje to w ogole nie czuje roznicy w samopoczuciu, a dodatkowo stwierdziłam ze po co sobie zasmiecac organizm skoro mam oczyszczony. No i tak nie pije kawy od 2,5 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Z kawą rozstaję się cyklicznie:) Rzucam z dnia na dzień, nie piję jej całymi tygodniami, a potem wracamy do siebie:) Zbożówki nie lubię. Świeżyoddechu, niezmiernie mi miło, że nasze pisanie tutaj w czymś Cię zainspirowało lub pomogło. Myślę, że jest to dobra strona for, na których można podzielić się informacjami i wiedzą z interesującej nas dziedziny, wymienić doświadczeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Dziewczyny, umówiłam sie na 2x masaż bańkami chińskimi, chce zobaczyc jak to robia profesjonaliści, jest teraz promocja 50 % taniej, czyli 30 min za 15 zł. Jutro pierwszy masaz , a we wtorek po Swietach drugi :), od dawna to planowalam, dzis zdwonilam do salonu z ktorego mialam ulotke, ale tam jest drożej i nie moga wtedy kiedy ja moge, wiec poszukalam na internecie i znalazlam ta promocje :) ACHA, pochwale sie Wam, DZIS MAM 2 ROCZNICE SLUBU (jestem bardzo szczeslwa ze moim mezem jest właśnie TEN męzczyzna, choc nie znaliśmy sie długo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bilirubina 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Fabia, przyjmij więc najserdeczniejsze życzenia. Niech spełni się Wam wszystko to, o czym marzycie:) :) :) W prezencie nauczę Cie robić mapę skarbów do spełniania życzeń :) Pochwal się potem wrażeniami z masażu. No, a teraz czas pójść w miasto. Do zobaczyska później :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Bilirubina, bardzo dziekuje za zyczenia i prezent, czekam wiec z neicierpliwością :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świeżypowiew Napisano Kwiecień 5, 2012 FABIA serdecznie Tobie gratuluje i życzę wiele miłości . Mnie w tym roku mija 36 lat pożycia w małżeństwie .A 41 lat jak się poznaliśmy ,właśnie teraz przed świętami ....:) i chyba nawet w tym dniu w kościele . Życzę Ci radości i słońca w małżeństwie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FabiaBBB 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Świeży powiew - dziekuję za zyczenia. Nie mam dlugiego stazu małżeńskiego, ale juz teraz wiem, ze jestem z odpowiednim człowiekiem, jestem zadowolona ze spotkałam swojego meza na swojej drodze życiowej. I nawet mogę śmiało powiedziec, ze szkoda ze nie przydarzyło się to wcześniej, bylibyśmy już dłużej razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shiva72 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Witam wieczorkiem :) Fabia wszystkiego dobrego , ja miałam 31 marca 5 rocznicę :) Mój pierwszy mąż to totalna pomyłka. To właśnie jemu będzie najgorzej wybaczyć !! Kończę czytać Sondrę i mam zamiar zastosować się do jej zaleceń jest fantastyczna, ciesze sie ze natrafiłam na tą książkę na tym forum, dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach