Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

malamii89 czytam ale nie nadążam bo dużo jest nowych osób...u nas wszystko ok maluchy rosną-kupuję wyprawkę bo już za dużo czasu nie zostało...coś mnie przeziębienie złapało to muszę się szybko wykurować...

Gość gość
Marysia ja za 1 kruszynke mam zapłacić 550 zł. To płaci się za tzw fiolke w 1 mogą być 2 embriony. Skoro będziesz miała 3 fiolke to pewnie 1650 zł. Madzia

Marysia to masz extra wynik bo AŻ 6 :) super!! Mała cieszę się z u Ciebie wszystko dobrze i maluszki rosną:) Ewela powtarzasz dziś bete, tak?

Madzia, doskonale Cię rozumiem! Ja po wczorajszym obiedzie u mojej mamy, gdzie była jeszcze babcia, brat i bratowa w ciąży i my to mam doła jak Wielki Kanion.. Pomijam że musiałam zobaczyć dokładną prezentację nowego wózka, a mama wyciągnęła niemowlęce ciuszki jeszcze z mojego dzieciństwa, które zawsze myślałam że będą dla mojej córki... Brat z bratową będą mieć dziewczynkę i wczoraj to był głowny temat, tzn jest od pocżątku, Paulinka to, Paulinka tamto, to dla Paulinki itp itd.... Mama niby się mnie spytała co usłyszałam od lekarza, ale słuchała jednym uchem, natomiast ciągle tylko ciumcia sobie z bratową co i gdzie jeszcze kupić dla małej....Wyszłam stamtąd masakrycznie zdołowana, cały wieczór w domu przepłakałam, a potem zasnąc nie umiałam :( A znajomi prawie wszyscy dzieci już mają, jesteśmy też po 2 chrztach i w sb odwiedziłam kolejną koleżankę, która tydizeń przede mną się hajtała i miesiąc temu urodziła dziewczynkę... Generalnie świetna ze mnie aktorka, sztuczny uśmiech na twarz, och i ach, a w sercu czarna rozpacz... :(

Hej :) My jutro jedziemy do dr Janosz do Provity na wizytę w sprawie badań immunologicznych. Podjęliśmy z mężem też decyzję, jak tylko okaże się że są jeszcze miejsca w Warszawie, to tez się przenosimy. Chcemy rządówkę wykorzystac w całości, jak tylko się będzie dało. W czwartek maja do nas oddzwonic.

witam, dorociak, a kontaktowalaś się z invimedem maja jeszcze wolne miejsca... wiem ze ty jestes juz na tej liscie. a byłaś teraz w gyn po becie?

Gość gość
Hej Dziewczynki. Nikita strasznie się to czyta - ja mam podobnie - moja bratowa ma już trójkę dzieci - nawet jak powiedziałam mamie, że boli mnie to ciągłe porównywanie to i tak dzwoni do mnie i opowiada, jakie te wnuki ma udane :( Catarina - ja zrezygnowałam w Invimedu w piątek - zwolniłam zatem jedno miejsce. Możecie Dziołchy próbować :) MałaMi - kiedy ta beta bo mi palce odpadną?! Pozdrawiam Allessa

Gość gość
Nikita...to Ty i tak jesteś silniejsza odemnie bo ja bym chyba pękła w takiej sytuacji i boje sie ino ze moja bratować bedzie w ciaży....:(( To nie o to chodzi ze źle im życzę chce zeby im tez sie udalo...ale skoro tyle przeszliśmy to chce być pierwsza...niewiem jak to bym zniosla bo moja mama szaleje na punkcie dzieci...teraz często nie do końca chyba mnie rozumie i słyszę "nie przesadzaj"...wiec wiem ze ona oszaleje na punkcie swojej synowej i poczętego wnuka i to będzie jedyny temat..i chyba tego nie przeżyje :(( głupio mi to pisac.. ale ja też tego bardzo pragnę :( Madzia

catarina, to chyba nie o mnie chodzi tylko o Hope bo ona pisała coś że dzwoniła w tamtym tygodniu do Warszawy tylko że czeka jeszcze na wyniki bety. My dziś dzwoniliśmy, powiedzieliśmy co i jak i maja do nas oddzwonic w czwartek.

Gość gość
Najgorsze jest to ze tego uczucia nie da się porównać do niczego innego. ..do żadnej innej zazdrości o majątek samochód dom mieszkanie stanowisko...to jest niszczące. .a na dodatek człowiekowi aż wstyd czasem prz6wd samym sobą a nie potrafi wyzbyć się tych odczuć...zresztą jak można inaczej gdy walka jest tak ciężka i tyle zawodów i te wspaniałe informacje ci będą mieli dzidziusia ci też i tamci..a człowiek musi niezle o to zawalczyc bez pewności na sukces..:(( Madzia

Gość iwcia10
Mrozenie komorek nie wiem ile kosztuje ale zarodkow 400 zl za rok.

No to faktycznie coś pokrecilam, trzymam kciuki za to twoje miejsce. Allessa dlaczego zrezygnowaliscie?

Gość gość
Zamrozenie od 550 zł(zależy ile ich jest ), a przedluzenie o kolejny rok 400 zł.

Gość gość
Dorciak - postanowiłam o tym z Partnerem - przeliczyliśmy kasę na dojazdy lub hotel (w czasie stymulacji/punkcji/transferu musiałabym wręcz tam mieszkać przez 10 dni) i postanowiłam zobaczyć co się rozwinie na miejscu. U mnie trzeci cykl po nieudanym drugim podejściu zamknie się 7 kwietnia - wtedy też powinnam zacząć stymulację do trzeciego podejścia - mam nadzieję, że jeszcze będą finanse. Jak nie to odmrażamy jajka :) Zobaczymy. Pozdrawiam A.

Gość gość
Ja mroziłam 5 komórek i zapłaciłam 1100 PLN. Allessa

Dziewczyny czy jak chodziłyście na wizytę do dr M tylko z wynikami to płaciłyście za wizytę???

Gość gość
Tak a pro pos - mam jeszcze jedno pytanie. Już pisałam, że mam krwawienia między okresowe przy Ovulastanie - ciągle się to utrzymuje, dzisiaj jest już 5ty dzień i wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę - uspokoi się to po okresie? Allessa

Gość gość
Zawsze płaciłam :/ nawet gdy wizyta trwała dosłownie 5 sekund...:///

Allessa czyli Wy macie mrożaczki, no my niestety nie :( Dlatego mąż nie chce tracic możliwości skorzystania z rządówki. Stąd ta decyzja.

Gość gość
dziewczyny a jak w gyn wygląda sytuacja jeśli chodzi o bezpieczeństwo aby nie doszło do pomyłek z innymi-podczas punkcji czy oddawania nasienia ?

Gość gość
Ciśnijcie Dorciak na tą Warszawę, jeśli taka Wasza decyzja. Tak, my mamy ładne komórki, silne po pierwszej stymulacji, którą przypłaciłam OHSS-em - więc cierpliwie czekamy. A może będziemy mogli podejść wcześniej, nic nie wiem, póki co na bank mam dwa cykle antyków. Pierwsze właśnie zakończyłam i czekam na @. Trzeba walczyć - moje miejsce się zwolniło w Wa-wie - mam nadzieję, że któraś z Was je zajmie :) Buziaki Allessa

Gość nitka_m81
Cześć,Alessa ja mialam prawie cały czas brązowe plamienia po ovulastanie,mowilam dr M o tym,ale powiedzial ze moze tak byc.Przy 2 procedurze przepisal mi marveon,ale po nim okropnie sie czulam-mdlosci,zawroty glowy,bole glowy, czasami biegunki.

Gość gość
Dzięki dziewczyny za odpowiedź:) Masakra ile to wszystko kosztuje.Marysia

A jak to jest z protokołami słyszałam że długi jest lepszy. Z tego co widzę większość was miała krótki .... Od czego zależy który protokół jest stosowany???Rozumiem że długi wiąże się z większymi kosztami na leki. Ile razy jeździłyście na kontrole podczas stymulacji ?? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować