Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkaa88

JAKI NOCNIK ? poradzcie

Polecane posty

Gość idź na beta
moje dziecko miało najzwyklejszy na świecie nocnik a potem i tak przesiadło sie na nakładkę na wc.

nie liczac tego pierwszego reszta ma tez nakładke na sedes i potem robi sie z niego podnóznki, do zlewu

Gość idź na beta
co weźmiesz to już twój wybór ale weź pod uwagę ze czasem dzieci boją sie bajerów typu muzyczki itp.

Gość fetupaka
jak na realia Wielkiej Brytanii to te nocniki są tanie, niech kupi ten ostatni, bo fajny

zwykly 7 zl z ikea. Najlepszy jest, szczegolnie dla chlopca. Nie wiem czemu ale o ile M na ten FP jeszcze się potrafila "zalątwić" to jak to robil K to byla kaluża dookoła. Mamy ten FP ale K nie korzystal wcale, mial wląsnie taki prosty z ikea i bardzo mu się podobał. Moze Lolka bedzie lubilą ten FP żeby sie matka cieszyla ze 150 zl nie wywalila w bloto (jak kupowalam dla M to tyle one kosztowały)

U nas też najlepiej sprawdził się zwykły nocnik za 9 zł. Na grającym mała nawet siadać nie chciała..

Gość miilka88
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zwykły najzwyklejszy to ma być nocnik a nie zabawka...czy Ty też w wc masz jakieś bajery które umilają Ci załatwianie się ? :p

Gość no zwykły zwykły
ale jeśli chcesz to kup sobie super nocnik z bajerami tylko bądź gotowa na to że dziecko zamiast skupić się na załatwianiu się będzie się zwyczajnie bawić. :)

Gość miilka88
mo to jednak kupie zwykły:) dzieki za rady dotarło do mnie:)

Gość mamama27
ja mam grający bo przynajmniej słysze że dziecko zrobiło sii - 11 m-czniak nie zawoła cie ze sie wysikał a dojrzeć ciężko - więc ja bym wybrała grający - a i ja mam takiego pieska z allegro za niecałe 10 zł - ale on jest fajny bo mały - kupiłam też zwykły ale jest duży i w większym nocniku synkowi dupka wpadła ... a tak to fajnie sie mu siedzi i przy okazji tłucze pieska po głowie i ma radoche - a jak sie cieszy jak zaczyna grać - bezcenne

Gość gość
My braliśmy z http://babymama.pl/ - zdecydowanie mogę to polecić, nie dość, że wysoka jakość, to teraz jeszcze tanio, bo mają promocję. Wystarczy wpisać kod rabatowy przed zakupem (jest to: dlamamy) i dostaje się zniżkę! Super sprawa!!!