Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiesie877776666555

narzeczony wyszedl z domu i sie nie odzywa. przeczytajcie

Polecane posty

Gość msna
i mi sie wydaje ze to prow...bo kazda normalna dziewczyna cos by robila a nie ciagled na necie...ja bym napewno nie wytrzymala,bym nawqet sama zaczela chodzic i spr lokale....nie macie zazdnych znajomych, nie masz do jego rodziny nr ...........o co kur chodzi????????????? a jak nie prow to czy wy wogole sie znacie?????? ile wy wogole jestescie razem

Gość to musi byc prowo
:D:D:D Baba martwi sie o narzeczonego i zamiast po szpitalach dzwonic to na kafe sobie gawedzi :D:D:D

mogl nie chciec tego slubu. nie wiem... ale nie odwalac takich rzeczy. kiedys mi powiedzial, ze nie mial by odwagi wystawic naszego zwiazku na probe... wyjsc i byc na tyle odwaznym by nie wrocic... albo dlugo nie wracac. sama nie wiem... moze do pracy powinnam zadzwonic? ale boje sie ze na jezyki mnie wezma ze sama nie wiem gdzie jest moj narezczony...?

Jeśli dzisiaj był termin dot. sali na wesele i ona przepada, to sprawa staje się dość klarowna. Nie czytałam całego wątku. Facet dał ciała. To manipulant: zamiast powiedzieć, że nie jest gotów na ślub, rozegrał to tak, że autorka sama sobie będzie teraz winna:D

msna - nie mamy znajomych wspolnych poniewaz on jest typem czlowieka ze praca tyle mu zajmuje zycia, ze zamiast po znajomych, woli siedziec w domu. poza tym, przenieslismy sie w te rejony nie dawno- on bo znalazl dobra prace, a ja bo studia. zamieszkalismy razem. jestesmy razem od 2,5 roku. od roku mieszkamy razem. on ma rodzine na drugim koncu polski. 900km stad. nie mam do nich numeru, bo widzialam ich 2 razy, oni dzwonia na jego nr, a jak my dzwonimy to tez od niego bo ma darmowe..

Gość wycieńczona mama...
najpierw zadzwoń do prosektorium

Gość ło matkoooo
To zadzwoń do niego do pracy, przedstaw się jako Basia Kowalska czy jak tam i poproś go do telefonu. Jak go nie ma, to powiedzą Ci, że ma wolne.

orzeł - no majstersztyk po prostu. Wziął dziewczynę w pizdu daleko od swojej rodziny i od jej, i ją tresuje... Skończy się tak że on ją zostawi za to jak ONA się zachowuje, a sam sobie weźmie kolejną młodszą do tresury. Bo nie obraź się autorko, ale on Cię ma do tresury :( Nie podoba mi się to, bardzo mi się to nie podoba. I śmierdzi mi tym że ślubu nie chce jednak. A on pewnie sobie cały zadowolony siedzi gdzieś w barze i pije, kiedy ona siedzi i się martwi. Jak wróci, to będzie się musiała ukorzyć i przeprosić, to ją łaskawie przytuli.

Gość yerhfgbvfdgvsder
martwiesie877776666555 - jeju kobieto to ukryj ID i po sprawie, będzie że dzwoni prywatny. Wg. mnie robi to specjalnie ze niby taki z niego mada faka i cie owinął wokół palca, jestem sama w obcym mieście skazana na niego. Chyba ze kogoś poznał w pracy :-o

Gość wycieńczona mama...
a gdzie mieszkasz w domu czy w bloku????????????

albo moge zadzwonic do niego :d tylko byscie musiały cos wymyslec co powiedziec by dowiedziec sie gdzie jest :)

Gość wycieńczona mama...
ja też chętnie zadzwonię no dawaj ten numer , ale już

Gość yerhfgbvfdgvsder
a jaki masz tel? nokie?

Gość wycieńczona mama...
dawaj ten numer albo spierdalaj

Gość yerhfgbvfdgvsder
zrob tak, tez miałam kiedy shine. o dzwon. poza tym ... ludzie z pracy znają twój numer?

Gość BMW750i@@@@
pewnie przyjdzie nayebany hahaha

Gość buya
obstawiam ze wroci zalany przed polnoca, lepiej idz spac 🌼

Gość to musi byc prowo
kolezanka z pracy twojego narzeczonego zna twoj numer telefonu? :D Ja pierdole dziewczyno, bredzisz!

Gość yerhfgbvfdgvsder
dzwon kobieto z komórki i tyle. ja juz bym rabanu narobiła na pol miasta w dupie bym miala czy sie zalał czy obraził czy cokolwiek innego. jesli focha walnał to tym bardziej żenujące i zrobiłabym mu wstydu. dorosły facet a zachowuje sie jak gówniarz. szok.

Gość wycieńczona mama...
jebał cie koń jebał cię pies jebała cię cała wieś