millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 naprawde pieknie piszesz grzeslaw ale ta twoja komurka biedna dajesz jej kiedys odpoczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 30, 2011 bez wątpienia interesujące Nox. ja chciałabym sie wybrac na tą wystawe zwłok. wiecie o którą mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Od tego ona jest:-D, a jak mam czas to non stop w necie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 30, 2011 a tak w ogóle to żegnam Was, bo już padam, ze tak nie romantycznie powiem, na pysk. dobranoc wszystkim ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 tak...a ja o tym marze, widzial zmarle noworodki, reke topielca, mumie, jakies zdeformowane glowy i cos tam jeszcze mowil. ej, co to za wystawa? nic nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dobranoc Vodka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dobranoc Vodka, nastepnym razem Cie przepytam o tej wystawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 ja tez juz bede uciekac bo tez padam dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Winter Day 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 ile łez trzeba by ktoś był mym snem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dobranoc Wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 A ja uciekam do kąpieli :) Dobranoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Winter Day 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 ........................................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 witam ponownie:) jak wam dzionek minol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Winter Day 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 smagany wiatrem, aczkolwiek piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaah Napisano Wrzesień 30, 2011 millutka - nie minoł tylko minął :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 o przepraszam za byka ehh ta moja pisownia :/ jest i romantyk :) a gdzie reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dobry wieczór:-), a dziś o czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 o wszystkim i o niczym :) jakie macie plany na jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 U mnie było cieplutko 25 st. w słońcu, a ja dziś rowerem 14 km do miasta i z powrotem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Wykopki, wykopki, wykopki..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutny i strasznie smutny Napisano Wrzesień 30, 2011 a ja właśnie wrocilem z imprezy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Smutny to na pogrzebie byłeś?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 to fajnie tez lobię jeździć rowerem tylko ze od 2 miesięcy go nie mam:( pora pomyśleć o zakupie nowego to jakaś krótka ta impreza czemu masz taki smutni nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Można dołączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutny i strasznie smutny Napisano Wrzesień 30, 2011 nie na pogrzebie, ale smutno mi jak patrze jak inni mają życie towarzyskie a ja nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 KSU...przestałeś pisać na swoim temacie to myślałam że nie chcesz się podzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Smutny moja sytuacja też nie jest wymarzona, ale ja się nie katuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Milutka ponieśli, czy się rozsypał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 pewnie ze mozna dolaczyc:) Noxi co sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach