millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 moj ex go kupil wiec jak sie wyprowadzalam to zostawilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Wtaj Nox:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 no w sumie moje zycie towarzyskie tez ostatnio za dobrze nie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 a vodke ktos widzial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Zasmucic Was?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Mialam dzis od rana dola wiec wyjatkowo pociagnelam cytrynowke. Zaczelam wypisywac jakies bzdury do mojego, w koncu on przyjechal. Zeszlam do niego i zataczajac sie oraz smiejac jak debil wreczylam mu prezent :( pozniej mnie prawie zaniosl do chaty, polozyl i czekal az troche wytrzezwieje. a potem jeszcze matka wrocila i strzelila gadke,takiej sie siary najadlam :( nie wiem co we mnie wstapilo ze wypilam. jedyne pocieszenie, ze matka jutro wyjezdza i bedziemy sobie razem na dluzej... ale i tak mam teraz dola i mi cholernie wstyd jakos tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 KSU, to zdrówko!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 A Vodki chyba nie ma, z tego co na topach teraz widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 a co sie Grzeslaw stalo? Noxi to rzeczywiscie nie ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Przecie wczoraj tu Vodka była? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 zdrówku dla wszystkich :) wsumie to nie wiem czy mnie dzisiaj da sie zasmucic mam super humor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Ale od jutra sobie odbijemy, do poniedzialku mamy czas i moge sie zrehabilitowac. Jutro ide na zakupy i jakas kolacyjke na dobry poczatek...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Millutka a jaki powod tego dobrego humoru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Milutka wejdz na mój profil to zobaczysz:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 no wiesz kazdy ma jakies swoje zboczenia co nie znaczy ze jest gorszym czlowiekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Milutka, zazdroszczę humoru, bo mój się zyebał doszczętnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Październik 1, 2011 Grzeslaw poryty jestes, sorry ale ten tekst... totalnie nie na miejscu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Październik 1, 2011 po prostu doszlam do wniosku ze nie warto sie zamartwiac i co przyniesie los to bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 1, 2011 No i...zasmucilęm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Październik 1, 2011 mary co sie stalo? Ja zazwyczaj mam dola ale dzisiaj jest inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary 0 Napisano Październik 1, 2011 Smuci mnie moje życie, a dziś dodatkowo zebrało mi się na jakieś przemyślenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Październik 1, 2011 mary co sie stalo? Ja zazwyczaj mam dola ale dzisiaj jest inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Październik 1, 2011 MARY DLACZEGO CIE SMUCI NOXI NIE MARTW SIE BEDZIE DOBRZE SORKI ZE PISZE Z CAPS LOKIEM ALE COS MI SIE PRZESTAWILO A PISZE Z KOMORKI I NIE WIEM JAK TO NAPRAWIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 1, 2011 Ja Was nie rozumiem dziewczyny! Męskie spódnicę, gdzie tu zboczenie? Komórka ale jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Październik 1, 2011 nokia c6 wczoraj ja zresetowalam i wgralam nowego softa i teraz czasami jak chce pisac to zamiast mi wstawiac literki normalnie to wstawiaja sie liczby albo znaki te ktore sa na tym samym klawiszu tylko po przytrzymaniu go przez kilka sekund teraz akurat dziala normalnie a tak to musze z shiftem pisac zeby wskakiwaly normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
millutka 0 Napisano Październik 1, 2011 co do tego zboczenia to nie chodzi o to ze jestes zboczony czy cos moze lepiej by brzmialo jak bym napisala ze kazdy ma swoje odchyly o to dokladnie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 1, 2011 Miluska ja się nie obraziłem, tylko sama wiesz po sobie, że złe to na POLKI działa. Przypomina mi to lata '60, kiedy Europejki chodziły w spodniach, to Polki wyłącznie w spódnicach i sukienkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Październik 1, 2011 chciałam się przywitać zapowiada się super weekend. wreszcie. i spara u nas otwarli, harnasie za 1, 50 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 1, 2011 Milutka zapewniam, że nie wymyśliłem Bóg wie czego, bo męskie spódnice już są w sprzedaży internetowej:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Październik 1, 2011 co u Ciebie Grzesławie ? mi tam żadne dziwactwa nie przeszkadzają u ludzi, bo sama w wielu kwestiach jestem odstępstwem od normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach