Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

dziękuję za rady idę zrobić mu śniadańko i go obudzę , faktycznie wystarczy mu:):)) facet marzeń leży w łóżku a ja co...:) Miłego dnia Dziewczyny:):*

Gość olalaolalalalala
pewnie, idź :) Fajnie, że Ci się tak trafiło mam nadzieję, że miłość będzie trwała wiecznie:) Wsztscy Ci tu naprtawdę dobrze życzymy oprócz tych co ci zazdroszczą :D

Gość niby tak
Proszę szanowną autorke o tworzenie jak najdokładniejszej dokumentacji. Taki cud musi być absolutnie niepodważalny, tak by nikt nie mógł mieć żadnych wątpliwości co do: 24 latka który właśnie rozpoczął prace w banku i mieszka sam ma samochód i motocykl i oczywiście prawo jazdy na wszelkie rodzaje pojazdów świetnie gotuje jest doskonałym kochankiem wszystkie koleżanki maja mokro na jego widok jutro dowiemy się że jest zaginionym księciem, a tak wogóle to kręcimy sequel Ksiecia w Nowym Jorku

Gość katariinaA fpkodf
pewnie że go obudź ty nic nie spałaś, jeszcze mu powiedz czemu zaspał przy tej historii o primarku :) Szkoda marnować dnia, lepiej pobyć razem przecież początki są najpiękniesze :):):)

Gość po prostu w głowie faceta
jest myśl (logiczna), że jeśli zrobiła to raz (poszła zaraz do łóżka, uwiodła), to robiła to już wcześniej i że taka po prostu jest. ta sielanka teraz jest właśnie niepokojąca. jeśli koleś nie wraca do tego, jak się ich znajomość zaczęła, jeśli nie odczuwa niepokoju, nie ma potrzeby wyjaśnień, to tym bardziej znaczy, że laska nieszczególne dla niego jest ważna, więc mu wszystko jedno jak się sprawa zaczęła, bo do ołtarza jej na pewno prowadzić nie zamierza. autorko, mnie by jego świetne samopoczucie niepokoiło. zazwyczaj facetów gryzą takie rzeczy, że ich ukochana kobieta może... hm.. nie mieć problemów z łóżkiem, że tak to ujmę. jak jemu jest wszystko jedno, to sama sobie dopowiedz resztę.

Gość a jeszcze jak mu
zacznie śniadanka do łóżka robić to będzie miał więcej powodów żeby z nią zostać.

Gość katariinaA fpkodf
zazdrościce jej. I tyle

Gość pewnie ma bogatych starych...
facet w tym wieku tyle by sie osiągnął. Wszystko zrobił pewnie bogaty tatuś, kupił motorek, autko, mieszkanko i żyj sobie synciu znajdziemy ci pracę a synciowi się trafiło że jest ładny więc laski sobie wyrywa i ty jesteś jego przygodą....

Gość a jeszcze jak mu
oczywiście, jest czego zazdrościć :P

Gość olalaolalalalala
to że ma bogatych starych to jest bardziej niż pewne widac to po nim, zresztą jak jest ustawiony nawet zawodowo mało kto w tym wieku pracuje w bankua nie mówiąc już o całym jego wyposażeniu ale to nic złęgo o nim nie świadczym jest samodzielny więc jest ok

Gość olalaolalalalala
moim zdaniem jest...:)

Gość po prostu w głowie faceta
Niczego jej nie zazdroszczę, analizuję sytuację. Facet jest młody, korzysta z życia, zdarzyła się dziewczyna miła, zapewne ładna, bezproblemowa w sprawach łóżka (nie trzeba się namęczyć, budować uczucia najpierw), więc kroi się miła znajomość. Ale właśnie - znajomość. Seks, wspólne wypady, miłe spędzanie czasu, jakaś czułość pewnie że też. Ale wypisywanie bzdur o "sypaniu kwiatków", jak tu niektóre wypisują, to są żałosne bzdety dla nastolatek. To jest bardzo młody człowiek, który się jeszcze kilka lat najpweniej na stałe nie zwiąże i któremu się nawinęła miła i chętna kobieta. I tyle, ludzie. Po prostu - tyle. A mężczyźni myślą tak, jak napisałam powyżej. I żadna nowoczesność, XXI wiek, prawa kobiet, feminizm itp., itd. tego nie zmienią.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to jest za pięknew żeby mogło być prawdziwe... ja też myślę, że ta piękna bajka niedługo się skończy:/ Bogaty, jedynak... teraz już nie ale był jedynakiem więc kurcze. Czasem można sobie poradzić samemu ale rodzice na pewno go cackali. Pomyśli też o tym jak do niego pojedziesz do rodziców... może zechcą synową ''z salonów'' jak to się mówi? Facet ma zajebiste znajomości z tego co widze i zajebistą kasę on jest zwykłym chujem.... To za piękne by mogło być prawdziwe otrząśnij się!!!!!!!

ciekawa jestem czy te "dobre rady" piszą dziewczyny czy faceci (którzy siedzą na babskim forum.. wtedy zostawiam to bez komentarza :D ) pozatym autorka jest starsza o 7 miesięcy i też pracuje w banku. so what? a może to np. staż? nic trudnego dosać się na takowy - sama byłam a orłem w dziedzinie bankowości nie jestem :D

Gość qqrtryrtytytuui
aj sam już nie wiem. Ale mówiła, że jest pewny siebie i przystojny, nie wygląda na wycackanego syneczka rodziców jak na przykład loooser. Jeśli rodzice są wysoko postawieni i dali mu presptektywy to dlaczego miały nie skorzystać?? Czy to go przekrełsa?

Gość olalaolalalalala
bo to historia,bo to marzenia... na pewno są tu prawicy, bo ktoś tu stwierdził że facet w wieku 24 lat nie może mieć prawka na tira, busa i motor i nie może mieć mototyklu bo to za wcześnie jest :D:D:D hahahahahha no tak jak loooser ma 27 lat i pracował w życiu 3 tygodnie przy zbiorze owoców to ja się nie dziwię że ma takie podejście :D PS mój 19 letni brat ma motor zarobił sobie na wakacjach cioty :D:D:D hahahaha kurwa nie mogę

Gość Gosqa
Szok, właśnie przyjechał do mnie swoim 4x4 Grand Cherokee. Dziś jedziemy do jego domku w Zakopanem. Jak wrócę to wam opowiem szczegóły. Buziaki.

Gość qscfrtygfh
ona leci na jego kasę. Tak wam powiem

Gość to teraz sie
ja pierdziele, ale z was zazdrosnice:o

Gość hej Gośqa
a jakie pozycja byly w seksie? seks analny tez byl?

Gość Gosqa
Ale wy się dajecie podpuszczać. Romantyczny wieczór, motor, mieszkanie, 2 orgazmy, itd. 24 lata to chłopak kończy studia, zazwyczaj golec, który nawet nie wie jak odpowiednio zająć się kobietą.

Gość Gosqa jestes bardzo naiwna
facet takich ja ty pewnie ma na pęczki :o

Gość Gosqa
To jest właśnie to o czym każda z was marzy. Co jest niosiągalne, nierzeczywiste. Faceci też sobie tak marzą o wysokiej, zgrabnej lasce z dużymi cyckami, będącej demonem sexu. A rzeczywistość jest taka jaka jest. I każdy rozsądny bierze co jest a ci co ciągle marzą kończą jako single/singielki po czterdziestce.

Gość gusior
Piszcie, ze facet mlody chce skorzystac z zycia. A autorka? W jego wieku, moze tez chce tylko skorzystac z zycia?

Gość ten temat to prowo jak nic
niestety autorko tematu, ale przegięłaś gdy zaczęłaś pisać o tym motorze już to widzę, jak laska wypindrzona i przygotowana na kolację wsiada na MOTOR :D w szpilkach jechałaś rozumiem? czy facet przyniósł Ci stosowne ciuszki+buty? i w tym siedzieliście na kolacji? :D

Gość anibytak
wg mnie Autorka przegiela, gdy napisala o 2 orgazmach :D chyba ze miala na mysli lechtaczkowe ;)

Gość sk00ł00wana
etam a kto powiedzial ze w szpilach byla? moze w zwyklych balerinach i dzinsach - nie kazda laska chodzi w szpilach:/