Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

Gość spałaś z nim???
wiesz co ale on kiedyś się opamięta i pomyśli ilu ona miała wcześniej... chciałbym dziewicę...

Gość arysta7
oj tam. a może on nie przywiązuje wagi do tego, którym numerem jest?może traktuje te sprawy lżej niż ty? życz ludziom, a będzie ci życzone ;)

już pisała miała 2 i ma 25 lat to niewiele!!! a dlaczego on miałby mieć dziewicą? Sam nie jest prawiczkiem. Autorka pisała, że chłopak okazal sie rewelacyjnym kochankiem a trzeba przyznać, że seks to słaba strona polaków... Wsadzić, wpuścić, wyjąć, spać... więc z dobrego kochanka trzeba się cieszyć al;e tu nie chodzi tylko o seks autorka się zakochała więc w czym problem??? dalej sie wkurwiłam

Gość spałaś z nim???
moim zdaniem związek jest udany tylko wtedy gdy zaczeka się do ślubu,,, alejak tam chcecie tak mówcie. Zobaczymy jak bedzie im się układało

Gość PitBull
spałaś z nim ile masz lat sto?:)

Gość spałaś z nim???
przestań mnie obrażać

Gość PitBull
to Ty obrażasz tu ludzi więc wtf?

Gość arysta7
cieszymy się, że podzieliłaś swoim zdaniem, ale nie musisz tego zdania narzucać innym i uszczęśliwiać ich na siłę.

Gość facet doswiadczony
Facet, który szuka dziewicy to jakiś idiota albo pedofil. Sorry ale w dzisiejszych czasach znaleźć dziewicę w wieku 20 to prawie niemożliwe. A jeśli dziewczyna wie co lubi i potrzebuje sama lub facet to bardzo porządana cecha.

Gość powiem ci co masz zrobić
Co masz zrobić, żeby to był Twój facet? Nic nie zrobisz, to już spieprzyłaś. A następnym razem... Zacznij od drugiej strony zamiast od dupy strony :O

Gość Ardath
DO>>Spałaś z nim???

Gość Ardath
Skasowało mi posta :/ ech.. DO: Spałaś z nim??? Czekanie z seksem do ślubu nie jest dobrym pomysłem. Później okazuje się, że partnerzy mają różne libido i przez to nie dogadują się w łóżku. No ale jak seks nie wychodzi to ich zaczyna frustrować. A z czasem ta frustracja narasta do tego stopnia, że albo się rozwodzą, albo któreś znajduje sobie kochanka/-ę. Więc daleko takiemu związkowi do ideału..

Aha, tylko nie planuj już białego welonu i dzidziusia, bo te słodkie słówka nic nie znaczą. Popieprzy cię trochę, może nawet pozór związku z tego stworzy, a potem pa pa. Facetów takie rzeczy nic nie kosztują. A ta sika w majtki, bo jej facet pisze słodkości dające pozór związku. A czemu ma nie pisać? Łatwy seks za to ma :) I jeszcze inne głupiutkie jej przyklaskują i gratulują :) Dziewczyno, Ty naprawdę życia nie znasz? To nie on Cię zauważył, wyłowił z tłumu innych, zakochał w Tobie. To Ty się dokokoła niego zakręciłaś, żałosnymi podchodami złowiłaś do łóżka, a teraz ustawiłaś na dłuższe ruchańsko. Facet, któryby na to nie poszedł, nie byłby facetem. Ale nie byłaś dla niego nikim wyjątkowym, gdyby nie Twoje działanie, nic by między wami nie było. Będziesz przystankiem do tej lepszej albo "tej jedynej". Ale jak Ci pasi, to ok 🖐️

Gość zloteciastko 25
zycze ci powodzenia, ja mam za soba podobna relacje, rok temu spotykalam sie z facetem, zaczelismy sie kochac, bajerowal mnie rowno, mimo ze nie jestem kretynka nabierajaca sie na czule slowka, jemu uleglam. Mial i ma w sobie niesamowity urok. Ucieklam od tej znajomosci, bo w miare jak mi zaczynalo zalezec co raz bardziej, on sie wycofywal i chcial ode mnie tylko sexu i przyjazni :))) typowe fuckin friends, ciezko to znioslam, bo bylam w nim zakochana, zerwalam zupelnie kontakt. MInal rok, on dzisiaj zapewnia mnie, ze chce sprobowac jeszcze raz. I powiem wam, ze mimo, iz nadal mi sie podoba, mam urazona dume, zranione uczucia i boje sie kolejnego odtracenia. Jego chcec spotkania itd - urwalam.

Gość zloteciastko 25
powiem ci co masz robic - zgadzam sie w 100 %

Gość Ardath
Może faktycznie tak jest, że chce tylko seksu. Ale może byc też inaczej. Jeżeli nie spróbuje to się nie przekona. Ja wiem, że takie związki są udane. Często na początku opierają się tylko na seksie ale później w grę wchodzą głębsze uczucia. I nikt mi nie wmówi, że on na 100% chce ją tylko wyruchać. Nie mierz ludzi swoją miarą...

Powiem że czytałam ten topik z wielką ciekawości co b ędzie dalej , i nie powiem dziubek się cieszy kiedy ludzie takie żeczy przeżywają. te motyle w brzuchu oj jak ja bym chciała to przezyc .. :) Powodzenia !

NIe mierzę swoją miarą, tylko miarą facetów :) Nie zniesiemy różnic między płciami. Sytuację mamy klasyczną - ona się zakochała, a on ją lubi i ma z nią dobry seks. Gdyby go nie uwodziła, nie zwróciłby na nią szczególnej uwagi, ale skoro już sama zaczęła... Jest ładna, miła, fajna w łóżku, więc czemu nie? Tak myślą faceci. On pewnie nawet nie przypuszcza, że ona sobie coś obiecuje. Po jej zachowaniu on myśli, że ona zna reguły tej gry. A potem pewnie będzie płacz. Można się w to bawić, ryzykować, myśleć, że może to wyjątek od reguły, tylko po co? Lepiej zacząć inaczej. Tradycyjnie. Po prostu nie od dupy :)

Gość Drażetka 28
Dokladnie!! Przestancie mierzyc autorke swoim zyciowym niepowodzieniem!!! Jest Mloda ma prawo robic to na co ma ochote!!!!I te kretynskie uwagi,rady i porady sa beznadziejne!!Dziewczyna ma swoj rozum i nie bedzie kierowac sie waszymi idiotycznymi jakimis radami,baa zadne tam rady!!Pierdoly!!!nie da sie tego czytac! co poniektorych!! Czas jest w zyciu cenny niech korzysta,ma ochote niech to robi!!! Kuzwa to juz nie ta epoka wieku ze mezczyzni maja zdobywac damy w gorsetach,dlugich sukniach i halkach od kostek po szyje!!!!I wara z tego tematu wstretnym babom,przebrzydlym niedowartosciowanym gostkom!!Osoby ktore probuja obrazic autorke to jacys zyciowi nieudacznici!!!!!Kazdemu z nich marzy sie taki stan! A ze prawdopodobne nigdy tego nie zaznaja wiec swoje flustracje wylewaja na kogos kto za chwile bedzie szczesliwy!!!Bo po nich widac ze raczej nie beda nigy!!! Autorko czekamy na Ciebie :) JA,Dlugie Czerwone Paznokcie i wiele innych tych pozytywnych,murem stoimy za toba :)!!!

Nie przeżyłam niepowodzenia tego typu, bo zawsze byłam po prostu mądra :) Takie rzeczy inaczej się rozgrywa, ale panienki nowoczesne myślą, że są mądrzejsze od wszystkiego - natury, tradycji, męskiej mentalności i potem mają łapki w nocniczku :P

Gość 144444
ruchaj sie z nim w skarbcu na pieniadzach to jest dopiero przezycie

"A ze prawdopodobne nigdy tego nie zaznaja wiec swoje flustracje wylewaja na kogos kto za chwile bedzie szczesliwy" Nie pluj się tak, bo ci jakaś żyłka pęknie, słonko ;) Gdyby ona chciała tego samego co facet - miłej znajomości, dobrego seksu, fajnego spędzania razem czasu, to nie ma sprawy! Nie jestem beretem moherowym, panienki nowoczesne. Jak ktoś chce korzystać z seksu, fajnych znajomości itp., to niech korzysta na zdrowie. Ale oczekiwania autorki są INNE. Ona sie w tym człowieku zakochała, chce związku (prawdziwego nie opartego na głupich smsach i łóżku), chce żeby on był jej. I to już zupełnie inna kwestia, bo ich oczekiwania niestety zapewne są różne.

Gość zasada jest jedna i to bardzo
prosta: jesli kobieta chce na dluzej zatrzymac faceta, ZWLASZCZA takiego ktory ma powodzenie u kobiet, to wszystko musi wyjsc z JEGO inicjatywy inaczej jest to po prostu okazja - lepiej przeleciec panienke (moze nawet stworzyc cos na miare zwiazku na jakis czas) niz nie, wiec jak to ty zabiegalas i sie staralas to on skorzystal na cos wiekszego nie licz, ewentualnie pojdziecie do lozka jeszcze pare razy, az on spotka kobiete o ktora jemu bedzie sie chcialo postarac i ktora go zauroczy, bo jesli jest taki wspanialy, to takich nagabujacych lasek to ma sporo i korzysta sobie, bo czemu by nie ale jak wpadnie na taka o ktora to on bedzie sie musial postarac i ktora taka goscinna w kroku nie bedzie od samego poczatku, to rzuci dla niej wszystko

Gość Drażetka 28
do powiem ci....- Nie tobie jest oceniac ktora strona jakie ma oczekiwanie,i jak bardzo sa one rozne!W ogole to co ty chcesz oceniac!!jest temat przeczytalas..i milcz!! a nie wtracasz jakies dyrdymaly.W takich sytuacjach nie ocenia sie i nie przewiduje co bedzie ! Zrozum to kim ty tam jestes on-ona-ono-,Ja pierdyle spekuluja,wymyslaja ,przewiduja,krytykuja,obrazaja,PYTAM PO CO !!JAKIM PRAWEM !przeczytales/aś,troche szacunku,co za ludzie omg!

Gość facet doswiadczony
Ale wy baby jesteście głupie. Aż żal tego czytać. Każdy facet ma ochotę na sex, tak jak wy chcecie słuchać jakie jesteście piękne, kochane, chcecie dostawać kwiaty, prezenty itd. To jest fizjologia i nic na to nie poradzicie. Ciągle tylko marzycie o tym księciu z bajki. Prawdziwa miłość, która kończy się trwałym związkiem zdarza się raz w życiu. A wy byście chciały aby facet czekał na sex 5 lat aż w końcu się okaże, że to faktycznie ten jedyny. On będzie się stresował i onanizował pod prysznicem, czekając aż mu łaskawie dacie.

Gość Drażetka 28
facet doswiadczony------Dlaczego mnie obrazasz????Ja nie wyrazam sie o mezczyznach w ten sposo!! Nie wrzucam do jednego wora mowiac ze wszyscy sa beeee.Wprost przeciwnie bardzo lubie mezczyzn.

To ja Wam poqiem kilka mądrych słów... Znacie chłopaka autorki?? Rozmawiałyście z nim?? Nie??? Więc skąd wiecei jakie ma zamiary??? Wasze głupie gadanie i domysły bo zazwyczaj tak jest. ASle sterotypy teraz idą się pieprzyć, życie jest krótkie a ona chce go mieć i trafił jej się zajebisty facet i co?? Zazdrościcie???

Gość a moim Zdaniem to racja jest
po połowie. Nie znamy go ale bardziej by ją docenił gdyby poczekała tak z pół roku... rozumiem że facet jest seksowny i był dobrym kochankiem ale wstrzemięźliwość jest ok...