Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

"Teraz świat sie trochę zmienił nikt już nie szuka wstydliwych dziewic tylko pewnych siebie przebojowych lasek" - taaaa... Przebojowych lasek :-o Tak to sobie tłumacz. Facet szuka laski, mężczyzna - kobiety. Wątpię, czy "czaisz" różnicę.

Gość nie ma co płakać
nad erozlanym mlekiem. Spała z nim to spała. niepoitrzebnie ją dołujecie....

Gość ojojoooooooooooooooooooj
coś jej się pomyliło :):):)

Gość Gosiu nie słuchaj stereotypów
tylko walcz o faceta :) pewnie tam sobie teraz gruchacie napisz o co i jak :)

wstawać nie musiałam bo wcale się nie kładłam ale właśnie usiadłam przed komputerem, zrobię sobie kawę i już piszę :)

Gość mojkonik;)
Ja czytałam cały wątek i myślę, że uczucie narodziło się między nimi już wcześniej. Może on się bał w nowym miejscu pracy proponowac randki itd. A skoro ona się odważyła to zrobić to on chętnie przystał. Myślę, że fajny związek wam się szykuje. Będzie wiele czasu spędzać razem, w pracy i po - to jest super. Powodzonka 👄

no więc tak... to była szokująca noc :) Pierwszy szok pojawił się jak przyjechał po mnie... motorem:D miałam przed sobą jego obraz jako poukładany przystojniak w garniturze a tu szok :) po prostu szok. Pojechaliśmy tym motorem na kolację, na początku trochę się bałam bo jechał jak wariat ale potem mi się nawet spodobało:). hehe:) Zaczeliśmy gadac i powiedział, że zdecydowanie za mało o mnie wie, zaplanował nam dzisiaj wieczór zwierzeń.. no i zaczęło się. O WSZYSTKIM O dzieciństwie, o ciuchach, o samochodach, o rodzinie... Oprócz tego motoru dowiedziałam się tyle interesujących rzeczy o nim, czego nigdy bym nie powiedziała... Ma prawo jazdy na tiry, busy i cholera wie co jeszcze, był jedynakiem a jego mama w wieku 42 lat urodziła drugiego syna, dzisiaj jego brat ma 4 lata i zapowiada się na takiego samego przystojniaka...:) potem zamknęli nam lokal więc poejździliśmy trochę po mieście (czułam się jakbym miała 18 lat:D), potem on uczył uczył mnie jeździć. Poszliśmy do mnie, rozmawialiśmy dalej tak o wszystkim. Zapytałam go co planuje, co myśli o nas. powiedział, że myśli, że będziemy zajebistą parą chyba że zetnę włosy to zmieni zdanie hahahah :D no a potem...Hmmmm :):):) Zaspał o 7 rano jak opowiadałam mu o wyprzedażach w primarku jak była w holandii i chrapie jak cholera:D mi niestety nie udało się zasnąć do tej pory..:) Zaraz go obudzę do kościoła hahahaha :D

Gość supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
:):)

Gość mojkonik;)
Cudownie :) Duuużo szczęścia :) Dobraiście się jak w korcu maku :) Wkrótce będą sypane kwiatki:) Gratuluję tak udanego partnera i związku :) który i dobrze rokuje na przyszłość:) fajnie się czyta coś dobrego, a nie same:nie odpisal, co on knuje, zdradza? itd:O

Gość olalaolalalalala
nooo to super!!!! Mam nadzieję, że to jest początek jak on to powiedział naprawdę zajebistego związku... a jaki ma motor :D

Gość supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
mojkonik masz racje. juz kurwiennosc bierze, czytac te pierdoly:o

kurcze nie wiem,nie znam się na tym jakąś hondę ale nie wiem zapytam go jak wstanie:D :):):) Powiem ,ze koleżanki na kafeterii pytały :D A pytałam go wczoraj czy wchodzi czasem na kafeterię, to zapytał co to jest kafemeria ale to chyba dobrze :D

oj zrobię wszystko żeby tego nie schrzanić, miałam dwa orgazmy podczas jednego stosunku hahahahahahaha :D on jest cudowny :*

Gość olalaolalalalala
hahahahahahhaha :D Skubana :):):):):) Ciekawe co na to Twoim zagorzali przeciwnicy... wróżę: "to tylko kwestia dni kiedy on cię zostawi dziewczyno przejrzyj na oczy" a jak looser tu wejdzie to masakra jakaś :D ale naprawdę się cieszę :):):)

Gość mojkonik;)
No naprawdę dobraliście się pierwszorzędne :) Udanego pożycia ;) :D i związku 👄 🖐️

Gość to teraz sie
podziel co robisz z wlosami:D

tak szczerze mówiąc to nie mogę w to uwierzyć...:) że on jest przy mnie:* Zakochałam się hahahah :D mam nadzieję, że ochłone i dzisiaj w nocy zsnę bo nie będzie mnie już chciał z takimi podkowami pod oczami :(:(:(

Gość to jest prowo
ale a was pelikany :) autorko, nawet niezłe. 7/10

haha włosy... nie wiem czemu mu się tak podobają, może dlatego że są długie, prawie do pasa. maluje je na czarno, są lekko kręcone więc układam je na szczotce robiąc takie grube fale no wiecie o co chodzi. Są gęste więc wygląda to nie najgorzej ale nie uważałam ich za jakiś tam atut włosy jak włosy a on akurat je lubi :):):)

to jest prowo hahahahah :D Przecież przy każdym wątku ten wpis musi się pojawić conajmiej raz :D jesteś żałosny/a dziekukę za tak wysoką ocenę :D

Gość to jest prowo
to ocena na zachętę :) jak potrenujesz, może być z ciebie całkiem do rzeczy prowokatorka

Gość olalaolalalalala
to jest prowo oj kurwa kurwa mnie też to wkurwia:) olewka na to. No te włosy są na pewno Twoim atutem. i dzieczyny racja... fajnie jest tu prZeczytać coś pozytywnego w koncu:) Na pewno ją tu ktoś jeszcze obrazi dziś i jutro nie raz ale mam nadzieję autorko że nie będziesz się przejmowała opiniami loosera, tych co mówią z zazdrości że to prowo i nieudaczników prawików i napiszesz nam czasem co co u ciebie:)

Gość mojkonik;) jak widziz już
wam gratulacje ślubne złożyła, więc nie masz się czym przejmować ;) A jaki poziom egzaltacji! :) Matko, jakie te ludzie sa głupie :O Chłopakowi się dziwić, raczej faceci nie wiążą się na poważnie z kobietami, które zaczęły znajomość od łóżka i to z ich własnej inicjatywy. Tzn. on też zapewne się nie zwiąże, ale to tym cicho, sza, bo się jeszcze jakiś maniak na tym temacie zdenerwuje, pełno tu egzaltowanych, naiwnych, niezrównoważonych emocjonalnie dziewczynek ;)

Gość dobre dobre:)))))
taaaa, facet jej marzeń leży włóżku ......a ona pisze na cafe:)

Gość piszesz że cóż za happyend
To że żeście zaczęli ze sobą chodzić to jeszcze nie wiele dowodzi. Widziałam takie coś parę razy, związki zaczęte od szybkiego seksu, a potem sielankę rozwala zazdrość, ciągła kontrola, podejrzenia. Widzisz koleżankę rozmawiająca z nim i zapala ci się żarówka, a on się prędzej czy później zastanowi czy skoro z nim sie przespałaś tak szybko to z innymi też możesz równie szybko. Nie pisze tego złośliwie, raczej ostrzegawczo, bo można w ten sposób nawet najfajniejszy związek rozwalić.