Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

Gość jamohiro
the way... współczuję, naprawdę....

Gość szanuj sie dziewczyno..
bo właśnie takie jak ty psują nam opinie :)

"Ciebie bedzie dupczyl bez zobowiazan" - i teraz kazda inna powinna jego "dupczyc bez zobowaiazan tak jak on ja "a zwiaze sie z "porzadna" laska" nie zasłuzył sobie na porzadna skor sam porzadny nie jest " (i wtedy ty pojdziesz w odstawke)" to zostawie bez komentarza

Tryx no właśnie wie, że ma przewagę i czasem za bardzo to pokazywał.. Lubił filtrować z kobietami, nawet z klientkami, zawsze jakiś żart albo coś w tym stylu, ale to mnie tylko że tak powiem,,, rozgrzewało do walki

"szanuj sie dziewczyno.. bo właśnie takie jak ty psują nam opinie' ona nam????!?!??! o on to swiety który zasłuchuje na cwnotliwa portzadna panne?

Gość autorko .. szkoda gadać
nie wiem co Ci poradzić. może się z nim zaprzyjaźnij ? jakieś wspólne hobby..

Gość ale on jej się do wyra
nie pchał tylko było na odwrót. skorzystał .

Przestańcie robić ze mnie jakąś kurwę! To trzeci facet z jakim sapałam, mam 25 lat. Z 2 poprzednimi byłam w satałych związkach a w tym się zabujałam jeżeli macie mnie obrażać to nie piszcie nic bo mnie to nie rusza, ja tu napisałam bo potrzebuję rady... A nie ubliżania mi. Ciekawi jacy wy jesteście...

Gość chcesz do niego napisać??
dziś jest dzień chłopaka, masz pretekst ;)

hahaha o kurcze zapomniałam...:) faktyczni, dzień chłopaka pewnioe że napisze życzenia :)

pewnie pisz :))) kuj żelazo póki gorące

po za tym to nie ma znaczenia znam kolesia który tez przespał sie z dziewcvzyna i oszalał na jej punkcie a tez miała na imie Goska :) i jest tak po dzis dzien mimo ze ma juz zone i dziecko :o

Gość Maryna Maryyyna
zaciekawiła mnie Twoja historia... Umiesz walczyć o faceta :) Napisz i od razu napisz tutaj co odpisał :):):)

Gość do Gośqa
Musisz zrozumieć, że takim zachowaniem najbardziej krzywdzisz siebie. Dziś wydaje się tobie, że się tak fajnie, nowocześnie zachowałaś. A to jest po prostu słabe. W jego oczach jesteś już skończona, w oczach jego kolegów także. Nawet nie chodzi o to, bo i tak nie ma już żadnych szans na uratowanie tej konkretnej relacji. Problem leży w tym, że takim prowadzeniem się, niszczysz się, stajesz karykaturą kobiety, upadlasz. Bardzo za to zapłacisz w przyszłości. Łzami. A wcale Tobie źle nie życzę.

Gość prawda nas wyzwoli..
słuchaj, seks Ciebie przywiąże do niego (stało się Tobie już - wina biologizmu i emocjonalności), jego nie przytrzyma. Jeśli chcesz, by oszalał - jak to piszesz - na Twoim punkcie, musisz zerwać z seksem z nim i zobaczysz wtedy,czy jest Tobą zainteresowany...

Gość p@p@p@p@
Ej Goska nie badz frajerka! Nie pisz mu zyczen. On wie,ze nie musi o Ciebie zabiegac bo mu sie chetnie sama oddasz na tacy. :) a juz napewno nie pytaj na czym stoisz bo nikt nie lubi deklarakcji..nawet po udanym seksie! Jestes kobieta nowoczesna-ok. Badz dalej pewna siebie i urocza. Radze zaserwowac mu lekka olewke to go zbije z tropu. Inaczej przegrasz wszystko.

i co, napisałaś ? ?

haha odpisał :) "Dziękuję za życzenia, miło że pamiętałaś:) Ja właśnie robię te statystyki na jutro myślałem że skończę wcześniej i wyskoczymy na piwo ale niestety utkwiłem w tych papierach:/ Nie planuj nic na weekend, mam dla Ciebie niespodziankę:) Miłego wieczoru:* PS żałuję, że nie wstanę jutro o 5:)" hahahaha a może ja już go mam w garści i nie muszę się martwić co zrobić żeby z nim być:)

ooooooooooo super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

odpisałam, że niestety mam już plany na weekend, jadę do rodziców obiecałam im (i to prawda) także jest wszystko pod kontrolą :)

kurde szkoda:( miał niespodziankę :((

Gość jamohiro
Oby faktycznie miał. Zawsze może okazać się w sobotę ok. godz 16tej, że jego babcia zachorowała ciężko. Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Poza tym, życzę duużo miłości.

no w sumie tak, a może to taki typ że jemu trzeba było jasno dać do zrozumienia ze jest sie nim zainteresowanym.. moze ktos kiedys go zranil.. kurcze oby to to nie zniechecilo

Gość jamohiro
A skoro masz inne plany to luz :) Oby nie odebrał tego jako manipulacji. Ale jeśli ma solidne poczucie wartości to spokojnie :) Będą dzieci z tego ;)

No to takim razie 3mam za Ciebie kciuki i ściskam pośladki na szczęście :)))))) może chociaż ten jeden nie okaże się skończonym dupkiem :)) Miłego wieczoru papa :))