Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

niezle prowo zadziwiajace ile ludzi dalo sie nabrac Ja pierdole, jak mnie to wkurwia że chuj by to strzelił!!! co by się nie napisalo prowo! Prowo srowo spierdalaj stąd jak tak myślisz, my tak nie myślimy i sobie tu z dziewczyną rozmawiamy w każdym poście to samo prowo i prowo się doszukujecie jakbym napisała, że zgotowałam dzisiaj rosół to i tak jakiś debil by napisał marne prowo 0/10 nosz kurwa!!!!!!!!

Gość chcesz do niego napisać??
mozesz mu tez napisac ze jest wspanialym kochankiem, co na pewno spowoduje to ze zrobi mu sie milo :P

Napisałam ale na tekst z kochankiem nie mam odwagi:) Zobaczymy jak rozmowa się potoczy;) haha paznokcie szacun :D

kurcze mi sie wydaje ze to wyszstko samo z siebie wyjdzie.. jak bedziecie sie tak spotykac, moze znow wyladujecie w lozku i wtedy mozesz go spytac, dokad to zmierza.. czy to tylko glupi romans czy cos wiecej ? mozesz go wtedy smialo spytac..

hahaha dzięki:) Wy nawet nie wiecie jak mnie to wkurwia!!!!! Kiedyś ktoś zaszczał mi posta takimi tekstami chciałam sobie porozmawiać akurat na życiu erotycznym to było a tu kurwa prowo ten kto to pisze to jest prowo bo mnie kurwa sprowokował, idę zapalić

no przesada czy nie ;p czasem można ostro :P ihhihihihihihi

on ma 24 ale dobra cicho kobietom się lat nie liczy :P:P:P Takj naprawdę to jestem starsza od niego o 7 miesięcy tragedii nie ma cicho nic nie mówcie ;D hahaha

ooo to młodziutki ;)

Kiedyś nawet zażartował w pracy jak się pomylił i ja to wyłapałam to powiedział, że dobra jak on leżał, płakał i pił z cycka to ja już raczkowałam i jadłam kaszkę więc mam się nie czepiać bo tylko dlatego więcej umiem i za 7 miesięcy będzie na moim poziomie :D:D:D

Goska dam ci jedna rade: nie oczekuj od razu deklaracji od niego bo zwieje i tyle bedziesz miala ze swoich marzen :) zobaczysz.Czas sam pokaze.

Gość hahahaha dobry jest :)
wybronił się :);):) fajny podoba mi się ten gość. No trochę młody ale co tam :D

odpisał: "jak bardzo interesująca?? Tego nie da się opisać:) A o niespodziance nie mogę powiedzieć, w przyszły weekend się dowiesz cierpliwosci:* Co robisz teraz?:)"

Gość mi się wydaje
że on już twój jest. To tylko kwestia dni że to powie :P z tego co pisze tak wnioskuję gdyby mu nie zależało to by nie pisal takich rzeczy

ha ! no i jest super :D:D:D:D

Gość ozezwmordke
w koncu cos pozytywnego na tym forum... supcio... zycze szczescia ... tylko go nie splosz.. nie pchaj do muru... wszystko sie samo rozwinie

Czemu tak mówisz, że tak dobrze wróży:) Napisałam pakuje się a czemu pytasz?

moglas mu napisac ze lezysz samotnie pod kocem z goraca czekolada i rozmyslasz o roznych rzeczach :D

Odpisał: ''A bo rano tak mnie postawiłaś na nogi, że do tej pory nie chce mi się spać. Chciałbym Cię teraz zobaczyć..:)"

ja: "no nie wiem właśnie zmyłam makijaż...:)" on: "nie przejmuj się, nadrabiasz włosami:D"

Gość kasicasrica
a ja uwielbiam takie poczatki zwiazkow, ten dreszczyk emocji :) i mysle ze jestes na dobrej drodze i daj sie teraz jemu postarac :) a jak widac chlopak nie proznuje

oj autorko wszystko super sie rowzija :) ciesze się :) życzę powodzenia !

haha moze niech wpadnie do Ciebie :D