Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

Gość jamohiro
No już tak nie kokietuj... Chyba sama zauważyłas od lipca, że na Ciebie inaczej patrzy i inaczej Ciebie traktuje niż koleżanki, prawda?

Gość chcesz do niego napisać??
poflirtuj z nim :D:D:D super, że się rozwija

Gość on jest zajeiście
inteligentny, tajemniczy i intrygujący :) dobrze go określiłaś skubany:P Myślałam że takich już nie ma heh jak stracisz nim zainteresowanie to daj namiary heh

Gość Buhitol
A mnie rozbawiło popędzanie z rana. Nie mogłaś wziąć taksówki, tylko musiałaś popędzać biedaczynę? ;P

Gość on jest zajeiście
inteligentny, tajemniczy i intrygujący :) dobrze go określiłaś skubany:P Myślałam że takich już nie ma heh jak stracisz nim zainteresowanie to daj namiary heh

Gość jamohiro
Tak czy siak, trzymam kciuki, żeby znajomość była taka jaką chcesz, aby była :) 🖐️

takie smski tylko podsycą atmosferę :))))))) :))))))

Buhitol nie wiem czemu nie wzięłam to były emocje ale jego mina bezcenna taki typowy szok:D:D:D hmm intrygujący bardzo..

"Musisz zrozumieć, że takim zachowaniem najbardziej krzywdzisz siebie. Dziś wydaje się tobie, że się tak fajnie, nowocześnie zachowałaś. A to jest po prostu słabe. W jego oczach jesteś już skończona, w oczach jego kolegów także. Nawet nie chodzi o to, bo i tak nie ma już żadnych szans na uratowanie tej konkretnej relacji. Problem leży w tym, że takim prowadzeniem się, niszczysz się, stajesz karykaturą kobiety, upadlasz. Bardzo za to zapłacisz w przyszłości. Łzami." wcale nie...ja znam tamta goske i wszyscy kolesie nadal za nia lataja o dziwo i sie przyjaznia z nia wiec ten przypadek niszczy twoja teorie to od zony tamtego sie odcieli koledzy a dlaczego nie wiem mimo ze "niby ja lubili" " Dziewczyny myślicie że się uda?" mysle ze tak :) głowa do góry uda sie skoro mily jest dla ciebie... mój to nawet ze mna dnia chlopaka nie chcial spedzic i popedzil do innej :o

Gość hahahahahahaha faktycznie
Wasz poranek dzisiejszy to była komedia:D wyobrtażam sobie to:D hahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahaha lD

Z tego, co piszesz wynika, że to Ty przejmujesz inicjatywę w tej znajomości, ale chyba można uznać Was za parę, skoro od lipca już spotykacie się, a dopiero niedawno (wczoraj, przedwczoraj) był sex. Więc skąd pytanie czy on chce być z Tobą? Chyba juz jesteście razem, a Ty nawet nie wiesz o tym. Nie zawsze takie kwestie artykułuje się. Po prostu jest się razem i dwie strony to wiedzą i czują.

Gość jahajahaja
mnie sie tam chlopak o chodzenie nie pytal , a juz ze soba 2 lata jestesmy :D

mój to nawet nie umiał powiedziec dzkieuje jak mu dzi zyczyłam :o i jeszcze mnie wystawil... jest juz 22;00 a on nawet sms mi nie wysłał mimo ze wie ze sama siedze w domu :o ...jedyne co widze to jego sie smiejace pełnego w dobrej zabawie i ciesze sie w sumie ze choc on sie dobrze bawi...jak bedzie chcial to dam mu odejsc

The way--> on chyba raczej zbyt uczciwy i lojalny wobec Ciebie nie jest. Więc może Wy dla odmiany już razem nie jesteście, mimo że żadne słowa nie padły? Wybacz, co to za związek kiedy facet spędza początek weekendu z jakąs koleżaneczką zamiast ze swoją dziewczyną? Tak nie postępuję żaden facet, któremu zależy na kobiecie (niezależnie od wieku).

jak tam, rozwija sie? smsowo? :)

Ale ja jednak uważam, że tu potrzebna jest rozmowa... Chciałabym mieć to czarno na białym. Spotykaliśmy się tak po prostu, nie na jakieś randki. Na początku ja zaprosiłam go na tą imprezę do siebie, potem na obiad, potem on mnie... Zawsze dzwonił do mnie jak wychodził ze znajomymi na kręgle, ja dzwoniłam do niego jak wychodziłam na basen, sam na sam też się spotykaliśmy na piwo czy do kina on mnie zabierał ale pocałował mnie całkiem niedawno, a wczorajszy seks to już całkiem był nieplanowany i chciałabym żeby to jakoś wszystko było... Może na tym weekendzie by się wyjaśniło ale obiecałam mamie nie chcę robić jej przykrości. Ale tak strasznie bym go chciała...

the way is shut dziwie sie Tobie ze to tolerujesz ;/

A właśnie trochę się zawiesiłam, jeszcze nie odpisałam co mój ekpert radzi:D haha

po tym co napisalas.. wyglada na to ze kreciliscie ze soba calkiem niewinnie, a wczoraj to zapieczetowaliscie :D

Ale czego oczekujesz? Aby powiedział, że odtąd będzie razem? Że jesteście parą? Co to zmieni w Waszych relacjach? Nic. Więc takie słowa nie są potrzebne.

chcesz do niego napisać?? co mam do niego napisać:P Chciałabym z jego strony jakiś deklaracji... żeby to było jasne a nie takie nie wiadomo co...

Gość niezle prowo zadziwiajace
ile ludzi dalo sie nabrac :O🖐️

Gość fghghgkjliurttr54654654hbrg bn
ten facet wpadł już jak śliwka w kompot. Jego wiadomość to typowy flirt ale myśle, że Twój eksert zaraz Ci coś doradzi że jeszcze dzisiaj to z niego wydusisz :) niech przestanie już flirtować i niech się weźmie za poważne słowa a podrywać to już nie musi..:)

mozesz mu napisac cos w stylu.. "jak bardzo interesujaca? na tyle zeby mi zdradzic co nieco o niespodziance ktora mnie jutro ominie? :P" kurcze ciezko tak zeby jakas deklaracje z niego wyciagnac , faceci czesto to pokazuja gestami