Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośqa

Seks był... Ale chce więcej

Polecane posty

w sumie to możliwe, że coś wymyślił on taki jest a jutro mamy wolny dzień miał tylko wysłać te papiery mailem do szefostwa a skoro zabrał sie za to już dzisiaj to widocznie zależało mu na jutrzejszym dniu ale cóż:) Zrobiłam już dużo teraz chcę zrobić krok w tył i chcę żeby on to powiedział.. że chcę ze nma być.. Dziewczyny myślicie że się uda?:)

Gość myślę że tak :)
on jest tobą zainteresowany :)

Gość przeciez jego ojciec moze tak
może się uda, ale troszke szkoda ze jutro nie wypali, pewnie mu przykro :P

" szkoda:( No ale trudno odbijemy sobie innym razem, baw się dobrze:)"

Gość innym razem?
nie podał konretnej daty to zły znak

Gość no racja to źle
ze nie podał konkrewtnej daty ale może coś wymyśli. Może się wkurzył bo coś zarezerwował albo coś wiesz różnie mogło być więc tak od razu się nie przejmuj

Gość jamohiro
No widać, że to naprawdę nietuzinkowy facet... ciekawe kiedy chciał cię o tej niespodziance poinformować? Mała schodź, jestem pod twoim blokiem, czekam :D Poza tym, niespodzianka nie oznacza tego, że ktoś chce z kimś być. To czy chcemy z kimś być okazuje się zazwyczaj po czasie...

Gość też prawda
moim zdaniem chodzi o ruchanko. a jaki był rano? Śniadanie, przytulanki, czułości??

Rano on był oszołomiony bo zaczęłam panikować, że nie zdążę do pracy, muszę się wykąpać, ułozżyć włosy, ubrać, że taka nie pójdę, niech mnie wiezie szybko:D pił tigera w aucie a ja go poganiałam więc raczej czułości nie było... Strasznie mnie ciekawi co wymyślił chciałabym go zapytać ale tak głupio...

Gość jamohiro
Ano o ruchanko chodzi na 100%. Skoro było już wtedy to czemu ma nie być teraz? To już jest pakiet podstawowy, w pewnym sensie. Można go rozszerzyć ewnetuanie o inne usługi. Ale jak już pisałam dziwię się, że jedna i druga strona ot tak takie rzeczy zaczyna w miejscu pracy.

Gość Ardath
Nie przejmuj się Gośqa komentarzami niektórych. Widocznie są troszkę pruderyjni. Jesteście już dorośli i w tym wieku duży odsetek par zaczyna właśnie od seksu. I często takie związki okazują się trwałe. A z całą pewnością będziecie mieć fantastyczne noce :D Nie oszukujmy się-w wieku dwudziestu paru lat seks kręci bardziej niż trzymanie się za rączki. Postaraj się nie okazywać mu, że szalejesz za nim i troszkę poczekaj zanim znów pójdziecie do łóżka. To rozbudzi waszą wyobraźnię. Może nawet dobrze, że weekend masz zaplanowany. Dotrze do niego, że nie jesteś jakąś desperatką pragnącą go usidlić przez łóżko, tylko normalną kobietą, która jest pewna siebie, wyzwolona i lubi seks. Jak to dobrze rozegrasz to jeszcze będzie błagał żebyś z nim była. Powodzenia dziewczyno!

Gość chcesz do niego napisać??
napisz mu "hmm... niespodzianka??? zainteresowałeś mnie.. :-)"

Gość jamohiro
Gosiu, wiem, że nie odbyliście sexu w pracy... ale dziwi mnie, że zdecydowaliście się na sex z kimś z pracy... nigdy nie wiadomo jak relacje się ułoża, a w pracy zawsze wygodniej mieć co najmniej neutralne relacje z innymi.

Gość wiesz co szczerze
to z tego co piszesz fajny ten twój facet...:)

Na pytanie nie odpowiada się pytaniem :-o Dlaczego miałby chcieć? Wiedziałaś, jak zaciągnąć faceta do łóżka a nie umiesz się właściwie zareklamować? FE!

Gość chcesz do niego napisać??
ale przynajmniej będzie z nim kontakt jakiś podtrzymywać, przecież to ona go zdobywa, a nóż się uda :)

Gość jamohiro
No fajny i gotuje i przystojny i sex dobry... i samotny... czy gdzieś tkwi haczyk?