Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sie bac???

Do lekarza moge pojsc dopiero we wtorek/srode. Powiedzcie czy powinnam sie martw

Polecane posty

Gość mam sie bac???

ic czy to moze tylko hemoroidy. Juz dosyc dawno 3-4x zauwazylam, ze po wyproznianiu pojawia sie u mnie krew. Nidgy sie tym jakos specjalnie nie przejmowalam. Jednak po wczorajszym uleglo to zmianie. Podczas wyprozniania krwawienie bylo bardzo silne jak przy bardzo obfitej miesiaczce, pojawily sie tez skrzepy. Dodam, ze nie odczuwam bolesnosci podczas wyprozniania, siedzenia ani nie wyczuwam zadnych zgrubien. Nie wiem czy to ma zwiazek ale wczesniej przez jakis tydzien mialam biegunke. Rowniez pojawila sie krew i sluz. czytalam, ze to dosyc powszechne. Odczuwam rowniez mdlosci i czasem pobolewa mnie brzuch ale nie wiem czy przyczyna bolesnosci nie jest fizjologiczna...

Gość piiiuyueeyey
idz od razu na pogotowie to cos powaznego

Gość lkjhguioplok
to jest pekniecie guzka krwawniczego czyli hemoroida bo one maja etap utajony i nawet czasami nie wiesz ze je masz, biegaj na ostry dyzur bo sie to zle skonczy

Gość mam sie bac???
Dodam, ze krew byla jasnoczerwona. Dzis podczas wyprozniania sytuacja sie nie powtorzyla. Krwawienie nie wystapilo