Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobic

wczoraj dowiedziałam sie ze moj chłopak ma kochanke w ciąży!!!

Polecane posty

Gość niewiemcomamrobic

Wczoraj był Dzien Chłopaka. chcialam zrobic mojemu mezczyznie niespodzianke wiec pomyslalam sobie ze ubiore sie seksownie kolacja ze swiecami. czekałam na niego az wroci z pracy. minela 19 wchodzi do domu ja czekam na niego w seksownej bieliznie swiece do okola. Było super!! zjedlismy kolacje, kochalismy sie!! po seksie lezymy w lozku. on mi opowiqada ze zrobilam dla niego super prezent ze sie nie spodziewal i takie tam. poszedl do lazienki sie wykapac wiec cos mnie podkusilo zeby wziac jego telefon!! to co zobaczylam sprawilo mnie o zawal serca. zobaczylam mnóstwo sms-ow od jakiegos zbyszka wiec pomyslalam sobie ze to kolega a okazalo sie ze on zapisal numer jakiejs dziewczyny pod imie faceta zebym sie nie skapnela ze ma romans. kiedy wychodzil z lazienki polozylam telefon pod poduszke i powiedzialam ze jestem zmeczona i ide spac. na szczescie mial rano do pracy wiec nie musze na niego patrzec!!! ALE POWIEDZCIE MI CO JA MAM ROBIC!! NIE POWIEDZIALAM MU ZE WIEM!! ZE PATRZYLAM JEGO TELEFON!!! BO WIEM NIE POWINNAM TEGO ROBIC!!!

Gość niewiemcomamrobic
uciec nie uciekne bo mieszkamy w miom mieszkaniu. jedyne co moge zrobic to spakowac go!! ale jejku jaka ja slepa bylam ze nic sie nie domyslalam!! normalnie siedze i rycze!!!

Gość laalalalallaal
Powiedz mu, że ostatnio miałaś jakieś podejrzenia i musiałaś sprawdzić, by móc mu ufać dalej i takie tam. A może lepiej by było w ogóle numer tego Zbyszka spisać i napisać z obcego numeru: Hej Kochanie, to ja. Może spotkamy się dziś o 19 (określ miejsce). Podpisz się imieniem. Pójdź i zobaczysz kto przyjdzie :) Będziesz miała czarno na białym a tak on zacznie ściemniać.

Gość niewiemcomamrobic
ludzie jaka prowokacja!! czesto bylam na kafeteria i czyalalm historie innych ludzi ale nie wiedzialam ze cos takiego moze mnie tez spotkac!!!! otwieram sie przed obcymi ludzmi a wy piszecie ze prowokacja!!! konczy dzisiaj prace o 14 pewnei bedzie na 15 w domu i mam mu powiedziec prosto z mostu czy spakowac go i zeby sie wynosuil!??

Gość niewiemcomamrobic
do laalalalallaal- super pomysl ale kurde wyjde wtedy na idiotke!!

Gość laalalalallaal
Nie no nie radzę Ci go tak po prostu spakować. Najpierw musisz mieć albo dowody, albo zapytać go prosto z mostu spokojnie - porozmawiać. I wysłuchać go a nie tak od razu skazywać ;) Może okaże się, że dał koledze telefon czy coś ;)

Ja bym go spakowała. Nie toleruję zdrady.Nie chciałabym żadnych tłumaczeń, nic. Chciałabym żeby jak najszybciej zniknął z mojego życia. Ciesz się że wyszło szydło z worka nim wpakowałaś się w małżeństwo i dzieci.Powodzenia.

jak zaczelam czytac te sms-y to myslalam ze serce mi wyskoczy... sms-y typu"w poniedzilek ide do lekarza chcesz wiedziec ktory tydzien" albo"jak kochanie mija praca".. ide chyba do sklepu po buletke dobrego wina i moze kupie nowy numer to wysle tego sms-a ale kurde numeru nie mam

Gość laalalalallaal
To może zrób tak: Spisz ten numer - kup sobie starter za 5zł. Napisz z tego numeru, że piszesz od kumpla. Zapytaj się, kiedy pasuje jej spotkanie? Niech Ci poda godzinę i dzień a Ty wtedy zaproponuj miejsce. (lepiej niech ona zaproponuje godzinie i dzień, bo jak Ty zaproponujesz a się okaże, że ona mówiła Twojemu facetowi, że w ten dzień wyjeżdża do innego miasta to lipa będzie). Pójdź na to spotkanie, ale olej ją. Nie ujawniaj się. Zobacz ją tylko z ukrycia. Zobacz czy jest w ciąży. I wróć do domu. Wtedy możesz zacząć rozmowę na temat smsów - ale delikatnie zacznij a nie że ma wynosić się. Ale jest minus tego planu - jak Ty napiszesz z tego obcego numeru to ona może będzie się z nim w ciągu dnia kontaktować i wyjdzie lipa.. może napisz jakoś pod wieczór do niej i zapytaj, co myśli o tym, byście teraz gdzieś wyskoczyli.

jak zaczelam czytac te sms-y to myslalam ze serce mi wyskoczy... sms-y typu"w poniedzilek ide do lekarza chcesz wiedziec ktory tydzien" albo"jak kochanie mija praca".. ide chyba do sklepu po buletke dobrego wina i moze kupie nowy numer to wysle tego sms-a ale kurde numeru nie mam

Gość laalalalallaal
No tak - ale autorka nie ma dowodów czarno na białym. Różnie może być. Oczywiście, że ma go spakować, ale po rozmowie. Zapytaj co to ma znaczyć (ale najlepiej dopiero po tym, jak to spotkanie umówisz). I dopiero potem go spakuj. Powiedz, że wiesz o wszystkim i tyle.

MATKO jaka ja slepa bylam!! nic nie podejrzewalam ale on tez zachowywal sie normalnie przynajamniej tak mi sie wydaje!! nie chowal telefonu, wychodzil z kumplami na miasto po pracy zawsze wracal do domu!! siedze i rycze!!BOże!! czemu faceci tacy sa!!

wiedzie co zrobie!! ma plan!! my zawsze co sobote gdzies sobie wychodzilismy!! a dzisiaj powiem mu ze sie zle czuje!! i nie mam ochoty ze posiedze w domu!! i powiem mu ze moze isc z kumplami sam!! a ja zadzwonie do przyjaciołki i pobawimy sie w detektywów !!

Gość laalalalallaal
A ile było tych smsów?

Gość laalalalallaal
Współczuję :( Ale głowa do góry. Pogadaj z nim najlepiej może spokojnie, nie zaprzątaj może jednak sobie głowy jakimiś spotkaniami z nią itd. Może po prostu jak przyjdzie to powiedz, by Ci wytłumaczył o co chodzi i tyle. Jak będzie się wykręcał to powiedz, żeby dał Ci telefon i przy nim zadzwoń na ten numer. A jak nie da Ci telefonu to wszystko jasne.

zrobilam mu obiad!! bede udawac ze nic nie wiem ze nic sie nie stalo!! jak przyjdzie do domu to wezme ten numer z telefonu. kupilam starter za 5 zl wiec sie dowiem kto to jest. a moze to sa jakies moje glupie mysli czy przepuszczenia ... hmmm ... juz nie wiem co mam myslec dowiem sie dzisiaj jak pojdzie z kolegami gdzies... rozmawialam z przyjaciolka ma do mnie przyjechac kupilam dobre wino... mam nadzieje ze sie wszystkiego dowiem

Gość jaguska19845362
mozesz zaczac rozmowe inaczej, powiedz ze pewna zyczliwa ososba doniosla ci ze ma romans, i jakiej BABIE dzieciaka zmajstrowal. Niech sie ustosunkuje do tych doniesień!

nie wiem czy ktos sledzi ten topik ale postanowilam wejsc na chwilke i zdac wam relacje!! otoz pzyszedl do domu zdal obiad i sie spytal gdzie dzisiaj lecimy jaa powiedzialam ze nie mam ochoty nigdzie isc bo sie zle czuje i ewelina ma do mnie przyjsc(moja przyjaciolka) a on powiedzial aha to ja spotkam sie z kupmlami a wy sobie zrobcie babski wieczor!! ja sie usmiechnelam i powiedzialam ok!! dorwalam jego telefon mam numer do nej dzieczyny(zbyszek mial napisane) i wyszedl 30 minut temu powiedzial ze wyjdzie wczesniej bo MUSI ISC DO ZBYSZKA(CZYLI DO TEJ DZIEWCZYNY) co ja mam teraz robic?? za godzine przychodzi ewelka i mam numer do tego niby zbyszka!!

Gość dfg$%
JA CI POMOGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEN TOPIK JUZ BYL, ZMIEN SCENARIUSZ

Gość bramkostrzelny Kuszczak
zadzwon ty albo kolezanka i powiedz, ze jesteś z jakiejś tam firmy i przeprowadzasz badania marketingowe jakis produkt wymyśl np. perfumy, popros o spotkanie w celu udzielenia i porad i powiedz, ze za pomoc dostanie rzeczony produkt może się skusi :) Umówisz się z nia obadasz co i jak bez żadnych podejrzeń :)

zadzwon ty albo kolezanka i powiedz, ze jesteś z jakiejś tam firmy i przeprowadzasz badania marketingowe jakis produkt wymyśl np. perfumy, popros o spotkanie w celu udzielenia i porad i powiedz, ze za pomoc dostanie rzeczony produkt może się skusi :) Umówisz się z nia obadasz co i jak bez żadnych podejrzeń :)

Gość kareeeen
Ja na twoim miejscu bym sie nie umawiala z ta dziewczyna, bo co bedzie jak ona w dniu umowionego spotkania napisze do twojego chlopaka i odwola spotkanie na ktore to nie on sie umawial? To nie jest twoj maz - tylko chlopak, dowody ci nie potrzebne bo sprawy rozwodowej nie bedzie. spakowac go mozesz chocby teraz.

Gość kareeeen
chyba ze zamierzasz z nim rozmawiac - to wtedy tak - dowody bede ci potrzebne bo inaczej odwroci kota ogonem i okaze sie ze to wszystko twoja wina :D oni potrafia, wierz mi

autorko wróć!

Gość Miśka8888
zostaw gnoja