Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobic

wczoraj dowiedziałam sie ze moj chłopak ma kochanke w ciąży!!!

Polecane posty

Gość olivia dunhammm
po co tu jestem? By wyrazic swoje zdanie, co zrobilam juz kilkakrotnie. Nie szukam rozwiazania swoich problemow na takim forum. Emocje. I tak to mozna tlumaczyc, jednakze nie zawsze. Moim zdaniem w tym przypadku absolutnie nie. Bo to prowo:D

ciekawe , autorko gdzie jestes ....oby to nie bylo provo, bo brzmi interesujaco , co ci faceci czasami potrafia , ciekwi mnie zakonczenie

Gość jdka
przeczytalam z uwaga caly topik...wspolczuje ci autorko...

Gość ankawsde
Pipcińska, słuszne spojrzenie. ;)

Gość jdka
dziwi tez mnie to ze autorki partner potrafi tak udawac ...ciagnac dwa zycia

Gość fgfgfgfgfgfgfggh
kochanki to mają mężowie jak już... twoj chlopak jest wolny i moze sypiac z kim chce, nie ejst twoim męzem wiec to nie jego kochanka

Gość pipcińska
przecież wiadomo jak to się skończy :) ,,Zbyszek" okaże się byłą dziewczyną. Chłopak autorki bardzo ją kocha i nie chce jej ranić, więc nie mówi, że była do niego wypisuje, bo jest w ciąży i potrzebuje tatusia dla dziecka. Autorka napisze, że ,,ojej, nie sprawdziłam wysłanych, faktycznie, nic sie nie stało, jednak go kocham, to nas wzmocniło". I będziemy mieć happy story na koniec :D jeśli rozszyfrowałam Cię autorko to musisz wymyślić zakończenie, które nas usatysfakcjonuje, bo to już znamy i chcemy inne :P Chyba, że to nie jest prowokacja. Sama jestem ciekawa.

Gość mowie z ..
ja bmu powiedziala, ze zagladalam w jego etelfon, w proownaniu z nim to pikus

Gość ankawsde
Dużo ludzi prowadzi podwójne życie. Hah, a teraz pewnie się godzą w wyrku.... ;-)))))))) Się okaże, ale ja najbardziej stawiam na to, że autorka już się nie pojawi.

Gość zycie pisze rozne scenariusze
i takie sytuacje jak ta na pewno sie zdarzaja. Oby tylko takie...

Gość prowo ale zyciowe.
jw

Witam wszystkich którzy śledzą mój topik!! Czytałam to co pisaliście jak mnie nie było. Widze ze każdy pisze ze to prowo. Nie mam zamiaru już pisac ze to nie prowo tylko napisze wam co się wczoraj dzialo. Mialam już tu nie wchodzic po tym co się wczoraj dzailo ale widze ze sa osoby ciekawe wiec napisze. Otóż jestem strasznie załamana, siedze rycze. Może od początku. Wiec wczoraj pojechałam z Ewelina na ta niezapowiedziana wizyte. Idziemy tam do tych kolegów oni takie oczy na nas. A ja się pytam gdzie jest mój tomek. Oni siedza cicho i się nie odzywaja.wiec ja mowie przeciez był w lazience i nagle zniknął?? A ten kolega co do niego dzwonilam poprosil mnie o rozmowe w 4 oczy!! Poszlam. Opowiedział mi wszystko. Powiedzialn ze reszta kolegów nic nie wie. A on nie może patrzec na to jak on mnie krzywdzi. Powiedział mi ze tomek spotyka się z jakas 18-letnia gówniara i ze jest ona w ciazy tylko tomek nie jest pewnien czy to jego i ma zrobic badania DNA. Ja to wszystko wysłuchałam i spokojnie sobie wyszlam. Ewelinie wszystko opowiedziałam ona jest w totalnym szoku. Ja siedze i rycze. Nie wiem czy go kocham czy nie!! On jeszcze do domu nie wrócił, siedze z ewelina i zaraz będziemy go pakowac!! Niech wypieprza z mego zycia!!taki skurwiel jak on powinien się w piekle smarzyc.!!!! A do tamtej to już bez sensu dzwonic a z Tomkiem już nie będę gadac wazne ze jego kolega mi wszystko powiedział. Tomka tłumaczeń nie chce słuchać bo wiem ze będzie mnie blagac o wybaczenie!! Niech spieprza z mojego zycia!! Ciekawe tylko o ktorej ma się w domu pojawic!! Bo telefon ma wylaczony!! Pewnie bzyka tamta gówniare!! Przepraszam ze wczoraj się nie odezwalam ale nie bylam w stanie!! Cala bylam roztrzesiona!!

a wiecie co jest najleposze ze cala moja rodzina sie cieszyla ze mam takiego cudownego chlopaka, ze gdzie ja go znalazlam!! traktowali go jak czlonka rodziny!! mysle o zemscie ale pewnie i tak to bez sensu bedzie!!

Gość ilona 2233
dobre,tylko jakim cudem na dzień dobry napisałaś że mój chłopak ma kochankę w ciąży a teraz mówisz że jego kolega ci to powiedział?

Gość kasjd
zanim go spakujesz potnij kilka jego ciuchow - tych ulubinych

Gość kasjd
ilona 2233 - przeczytaj ze zrozumieniem caly temat

chyba uwaznie nie czytasz. napisalam ze opowiedzial mi wszystko jego kolega wiec napisalam to co ogolnie mi powiedzial. a to ze ma kochanke w ciazy to po sms-ach tak stwierdzial!! ludzie czytajcie uwaznie!!! albo wogole tu nie wchodzcie

Gość kasjd
a jaka jest szansa ze ten kolega juz wszytsko wyspiewal temu twojemu tomkowi? bo moze to jest powod ze jeszcze go nie ma w domu?

Gość klkr
i co wyleciał z Twojego domu na zbity pysk?

Gość zdradzonaaaaaaaaaaaa
przykro mi strasznie ja sama zostalam zdradzona ale tylko pocalunek dalam szanseze wzgledu na to ze kochalam i dziecko wdrodze dzis uklada nam sie dogbrze stramy sie ozwiazek ale to co zrobil twoj raczej bym nei wybaczyla wyrzuc gnoja niech spiepsza za daleko to za szlo nie zaslugujesz na takiego gnoja