Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobic

wczoraj dowiedziałam sie ze moj chłopak ma kochanke w ciąży!!!

Polecane posty

Gość kareeeen
powiedz ze dzwonisz z oddzialu chorob wenerycznych :D

Gość bramkostrzelny Kuszczak
zrób tak jak ja ci radzę :)

Gość kareeeen
żartuje oczywiscie:)

Gość kareeeen
a jestes pewna ze ten twoj to pojechal sie jednak spotkac z tymi kolegami czy moze u niej zostal?

luchajscie dzwonilam do mojego powiedzial ze jest z kolegami dzwonilam do jego kolegi powiedzial ze mo siedzi z nimi!! wiec juz u niej nie jest na pewno!!! chyba ze go koledzy kryja!! przyszla do mnie przyjaciolka dalam jej do przeczytania topik i powiedziala ze isc do jego kolegów (bo sie wszyscy znamy/) i po prostu go sprawdzic

zadzwon i powiedz że przeprowadzasz ankiety,i zacznij wypytywac czy ma męża,narzeczonego,czy mieszka z nim czy ma dzieci czy planuje,a może jest w ciąży itp.tylko ułóż sobie liste pytań żebyś sie nie zacięła.

Gość kareeeen
to daj nam znac co i jak

wymyslilysmy dzien dobry. jestem przedstawicielka Instytutu do spraw Matki i dziecka w warszawi. zostala pani wylosowana ze 100 osob. czy moge pani zadac kilka pytan 1. wiek 2. wyksztalcenie 3. czy ma pani dzieci? 4. jesli nie czy jest pani w ciazy? 5. ktory tydzien? 6.plec dziecka 7. matka samotna?? moze byc??

Chyba moze być. Ale weź pod uwagę ze może prawdy nie powiedzieć, albo nie chcieć brać udziału w ankiecie. Ciekawa jestem co z tego wszystkiego wyniknie...

Gość Ojejkutodopiero
dobrze ci tak,zasłuzylas na to ty pizdo:))

Gość kareeeen
o matke samotna bym nie pytala... malo wiarygodne

wiecie co ewelina zadzwonila z zastrzezonego i odebrala kobieta!! matko zaraz sie rozplacze!!! dzwonie do kumpla zeby zapytac sie czy moze mojego tomka dac do telefonu

Gość kareeeen
zgadzam sie , zwlaszcza to 7 jest tendencyjne

Tak zadzwoń do kolegi;) Powiedz ze nie mozesz sie dodzwonić czy cos. A jak beda sciemniać ze np. poszedł do kibelka to powedz ze ok masz darmowe minuty czy cos.

sluchajcie z ta ankieta narazie stopujemy!! dzwonilam do jego kompla powiedzial ze tomek jest w lazience. to powiedzialam aha i sie rozlaczylam!! stwierdzilysmy ze idziemy tam do nich jak go nie bedzie to ma lipe!!!! i to bedzie juz koniec!!! przy kolegach powiem prawde ale cos podejrzewam ze koledzy i tak cos wiedza i tak!!

Gość bogna83
wiesz co spakuj go na wszelki wypadek, zanim sie ruszysz do jego kolegów

wiesz co, ta dziewczyna pewnie nic nie wie..wiec lepiej zeby wiedziala, ze twoj chlopak to niezle ziolko! ja bym od razu z nia porozmawiala ...bez ogrodek!!!ciekawe co powie..ja to przerabialam i nie zycze nikomu , ale ciesz sie ze nie jest twoim mezem...a spakowac go powinnas jak najszybciej

juz zadzwonilam po taksówke jedziemy!! jak wroce od razu zdaje wam relacje!! piszecie ze byscie zrobily od razu awanutre!! ja czekam na to az on sam wppadnie i nie bede musiala sie tlumaczy cskad wiem i wogole!! wiec dziekuje za rady!! trzymajcie kciuki!! a i jeszcze cos!! wlasnie sobie uswiadomilam ze nie kocham tego dupka zycze mu jak najgorzej!!

Gość olivia dunhammm
tozto prowo. W przeciagu kilku minut wymyslilas ankiete, zadzwonilas z zastrzezonego do zbyszka, za chwile do kumpla twojego faceta i jeszcze juz zaraz po taxi:o

Gość olivia dunhammm
i jeszcze zdajesz na biezaco relacje:o PROWO

ja w ten sam sposób co Ty, tzn, sprawdziłam telefon, ale tam byly mmsy z nagimi fotkami i tez nie wiedziałam jak to rozegrać, bo w końcu przeglądałam jego telefon. Naspisz jak poszło.

Gość ankawsde
Ale to tak jest Olivia... Nam się wydaje, że to chwilka, a jej, że to wieczność... A to są sekundy... Ja jestem skłonna uwierzyć. Czekam na dalszą relację.