Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobic

wczoraj dowiedziałam sie ze moj chłopak ma kochanke w ciąży!!!

Polecane posty

Gość olivia dunhammm
a ja nie bo to sa minuty. Kilka minut i bam kolejna odpowiedz. Minuta potem bam kolejna wypowiedz

Gość Miśka8888
POWIEDZ MU ZEWIESZ I WYRZUC GOZ DOMU NA CO CZEKASZ GNOJEK CIE ZDRADZA PERFIDNIE

mój wie, że mu grzebie w telefonie ;] ale nic tam nie ma, albo kasuje, albo jest w porządku. Tzn są smsy ale jakieś dupne do kolegów, od kolegów. Kiedyś miał swoją byłą Zbyszek też ;| żebym się nie wkurwiała (ona była w ciąży, ale z innym) i jak napisała mu smsa czy w razie czego zawiózł by ją do szpitala to opierdoliłam go, że zbyszek będzie rodził.

Bazienka, z jednej storny wiem ze nie powinnam zagladac do telefonu, ale on by mi nie pokazał i oszukiwał by mnie dalej. Tak wiem, że większym "przewinieniem" jest zdrada, ale po prostu to był taki człowiek który obrócił by to wszystko. Wyszłoby, że ja jestem najgorsza bo zobaczyłam w telefonie co ma, a nie on, który zdradzał.

Gość ankawsde
Olivia, to następnym razem bądź czujna jeśli chodzi o sekundy. Ja prowadziłam badaniami nad tym. Chciałabym zobaczyć wówczas Twoją minę.

ja akurat mam to w dupie. Skoro nie ma nic do ukrycia to czemu ma robić fochy, że grzebię w telefonie. Zawsze to swojemu powtarzałam. On też mi może grzebać jak chce. Mam to gdzieś

Gość olivia dunhammm
prosze cie. Nie wmawiaj mi, ze autorka dzwonila do kolegi faceta i jednoczesnie pisala to nam i jeszcze mowila przyjaciolce. No chyba, ze ty to autorka i probujesz poprostu zamydlic wszystkim oczy. Badania?? Buhahahaha jasne

OK, ale nie chciałam wysłuchiwać pretensji o to, że grzebie w telefonie bez pozwolenia. To był taki człowiek ktory potrafił zrobić awanture o byle gówno;)

Gość ankawsde
Dziewczyny! Trzeba dać swobodę i jednocześnie przestawać kontrolować! ;) Pod warunkiem, że nie zmierza to ku obsesji. Nie mówię tu o zdradzie czy kiedy widzimy, że coś naprawdę nie gra. A na wnerwianie się z powodu częstego wychodzenia z kolegami polecam wycie w poduszkę, ale w samotności, bądź zemstę w rodzaju wypadów z koleżankami! ;) Facet też może się zadręczać i drążyć...

czemu? ja tam czasem dzwonię i piszę jednocześnie.. poza tym nie gadała z nim pewnie 5 minut tylko z pół minuty góra i napisała. Dla mnie szybkość wypowiedzi nie jest podejrzana.

Gość ankawsde
Olivia, chyba nigdy nie kierowałaś się emocjami. :) Taaak, oczywiście, jestem autorką! ;)))

Gość olivia dunhammm
a dla mnie tak. I mam prawo wyrazic swoje zdanie, prawda?

Gość ankawsde
Margirit dokładnie! :) Olivia wyobraź sobie, że w tym kraju są ludzie, którzy takie badania prowadzą! ;)

Gość olivia dunhammm
takie, czyli jakie?

Gość ankawsde
Wiesz, nie bez powodu tutaj jestem, ale wypowiadam się i jako specjalista i jako osoba prywatna... Mogę powiedzieć tylko tyle, że pracuję w pewnym Instytucie i aktualnie prowadzimy badania o m.in. prowokacjach w Internecie. "Czuwamy" nad takimi wątkami. ;) Więcej tłumaczyć nie muszę, wystarczy pomyśleć.

Gość olivia dunhammm
buhahahaha ok:)

Gość ankawsde
Pewnie, że masz prawo wyrażać swoje zdanie. Chciałam Ci tylko zwrócić uwagę na to, że o pewnych postępowaniach w życiu decydują sekundy. Zacznij zwracać uwagę ile trwają proste, błahe czynności... Nawet głupie połączenia telefoniczne z krótką informacją albo skorzystanie z toalety. Możesz być zaskoczona.

Gość pipcińska
po co są takie prowokacje? komuś się nudzi?

Gość ankawsde
Pipcińska - też, ale wbrew pozorom to nie jest główny powód takich prowokacji... Na każde fora trafiają ludzie z problemami, którzy chcą zwrócić na siebie uwagę, którzy chcą sprawdzić reakcje. Resztę sobie domaluj. Nie chcę się nad tym rozwodzić, bo badania badaniami, ale czasem naprawdę wystarczy się rozejrzeć, być czujnym dookoła, popatrzeć na innych. Problemy nie rodzą się znikąd.

Gość ankawsde
Pipcińska - tak w ogóle to zadałaś bardzo łatwe pytanie. Za łatwe jak na "Pipcińską". ;)

Gość olivia dunhammm
problemu problemami, ale sorry majac najlepsza przyjaciolke obok siebie, musi oczywiscie zdac relacje na kafe. No bo tam przeciez czeka grono pelikanow, ktorzy lykna kazda bajeczke. Wiekszosc tematow na tym forum to prowokacje. Osobiscie uwazam, ze ten do nich nalezy

Gość ankawsde
Dzięki prowokacjom można zobaczyć całkiem nową perspektywę. Olusia, też się zastanawiam. Pojawi się czy się nie pojawi? Wątek jakich wiele. O ile będzie powrót - wszystko się wyjaśni. No chyba, że się godzą! ;)

Gość pipcińska
nie używam tu mojego nicku z forum, bo założyłam nowy wątek i musiałam zmienić:/ a nick jest dlatego, że chcę a w zasadzie muszę zmienić nazwisko :(

Gość pipcińska
w sumie to mogłam pisać pod tym zarejestrowanym. ale dość często się wypowiadam tu. tylko nie w dyskusji ogólnej tylko w innej grupie, ale to już moja sprawa w której. problemy się nie biorą znikąd - masz rację. mój się bierze z niezrozumienia chyba? to mój wątek... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4977768&start=0

Gość ankawsde
Olivia, są też tacy ludzie, którzy "obiektywnej" opinii pragną zasięgnąć w Internecie. To też klasyczny schemat. Emocje rządzą światem również... Czyżbyś mało o życiu wiedziała? A Ty po co tu jesteś?

Gość pipcińska
a ja myślę, że to dlatego, że tu można być anonimowym. a jak ktoś naprawdę ma problem to może o wszystkim powiedzieć i się nie bać oceny. albo taka ocena mniej boli. jak byś się czuła gdybyś była autorką tego tematu i musiała biegać pytać ludzi dookoła? Nie każdy chce żeby wszyscy znajomi znali jego problemy a tu nie wiesz czy jestesmy ze szczecina czy z rzeszowa... poza tym tu jest dużo opinii, różnych. można przeanalizować, ktoś może powiedzieć coś na co ty nie wpadłaś. ja tak to widzę.