Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobic

wczoraj dowiedziałam sie ze moj chłopak ma kochanke w ciąży!!!

Polecane posty

olewaj durne komentarze, bo one i tak nic do dyskusji nie wnoszą. A dobre miałaś stosunki z byłą teściową? Czemu nie chcesz jej zaprosić na kawę? Musi być jej wstyd strasznie- tak sobie myślę. Moja to by syna zabiła gdyby mi coś takiego zrobił.

Gość supersexybitch87
Powiedz mamusi o wnuczku, ucieszy się a tą mała sukę którą zapłodnił też należałby ukarać a jak chłoptaś cię neka i się boisz zgłoś to na policję, że wydzwania, wystaje pod domem i ze najnormalniej w świecie się go boisz :o🖐️

Gość google nie boli
przecież on nie ma kluczy wiec po co masz zmieniac zamki w drzwiach??

wiem ze on nie ma kluczy ale zmienila zamki dla komfortu psychicznego. nie mam zadnej pewnosci ze on sobie dorobil klucze a siedzi pod oknem zobaczyc czy ktos jest w domu i moglby wejsc do mojego domu!!

Gość JEDYNA PRAWDZIWA FANKA DZIW
jasne, pewnie juz sie gubisz w zeznaniach:D

siedze wlasnie z butelka wina irozpaczam nad swoim zyciem!! czym sobie na to zasluzylam?? rozmawialam z jego matka przez telefon. chcesie spotkac, porozmawiac nieb wiem czy powinnam sie z nia spotkac

Witam wszystkich serdecznie!! Przepraszam ze się nie odzywalam ale po prostu nie mialam czasu praca i.!!!! no wlasnie !! spotkalam się z matka mojego bylego. Bylam sceptycznie do tego nastawiona ale chciala pogadac. Może zacznee od tego ze zaczela go usprawiedliwiac. Ze nie wiedziała ze on taki jest!! Prosila mnie żebym mu wybaczyla. Ja jej powiedziałam ze go kochalam i ze jednorazowy wyskok może bym i wybaczyla ale to co on mi zrobil nie wybacze i tyle!! A ona wogole nie wiedziała ze on zrobil dzieciaka tamej dziewczynie!! Ja jej powiedziałam to kobieta w szoku była!! Az mi się jej zal zrobila bo zaczela plakac!! A ja do niej mowie ze powinna się Cieszyc ze będzie babcia a jak będzie chciala to zawsze może na mnie liczyc(wiem głupio powiedziałam) Jeszcze jedna sprawa dostaje sms-y wysylane z Internetu z pogróżkami i obrazaniem: ze jestem szmata, kurwa ze się puszczam. Ze dziwi się ze ktos chciał mnie dotykac bo jeste obrzydliwa.. nie wiem od kogo to ale mogę jedynie podejrzewac ze to on . ale jakby był to on to by mi kwiatów nie ze wysyłał!! Tak wlasnie wyslal mi kwiaty. Oczywiście ich nie przyjelam!! I to chyba na tyle. Na razie zyje praca chociaż wiem ze jest trudno. Ale czas plynie wiem Glowa do gory!! Z dobrych wiadomości!!;) jestem umowiona do fryzjera!! Odezwal się do mnie kolega ze szkolnych lat na nk;) napisałam mu ze jestem wolna. Chce się spotkac ale ja chyba nie jestem gotowa na spotkania I to tyle!! Dziekuje ze czytacie moje wpisy.. jesteście dla mnie ogromnym wsparciem;)!!

Gość hjkguv
pewnie tego sms wyslala ta mloda gowniara....czuje sie odrzucona przez twojego ex poniewaz on probuje , abys wybaczyla jemu a ona pewnie miala inny plan....twarda jestes

Gość heheyggh
tez tak mysle ze to ta ciezarowka, zglos sprawe na policje, przestraszy sie przynajmniej gowniara :D

Gość owia
Autorko szacunek dla ciebie. Miałam podobną sytuację ale z mężem po 12 latach małżeństwa i mam dwójkę dzieci. Też nalazłam w telefonie kobietę z którą mnie zdradził. Sprawdziłam mu telefon kiedy spał nawalony, zaczełam z nią pisać z jego telefonu, chciałam upozorować spotkanie ale nie wyszło bo miała inne plany, więc zadałam jej pytanie,,Czy było ci ze mną dobrze , kiedy byliśmy razem, bo mnie tak,, Odpowiedziała że ,,tak,,...w tym momencie myślałam że umrę...ale kiedy sie obudził to zapytałam go czy dobrze mu sie posuwa tę k.... był w szoku że wiem. a co najgorsze pojechał tam, mieszka nie daleko nas. Nie wytrzymałam i też pojechałam, chciałam i obojgu powiedzieć pare słów ale ta gówniara zaczęła mi takie teksty walić a ten idiota jeszcze miał pretensje że sprawdziłam mu telefon, to zakończyło się bijatyką, potem miałam awanture w domu, interwencje, pojeczałam na obdukcje. a teraz mieszkam sama z dziećmi i czekam na rozwód. I jestem dumna ze swojej decyzji, bo uważam że takie gnojki nie zasługują na nic....

witam!! dziekuje ze niektore osoby czytaja jescze moje wpisy.. bylam dzisiaj u fryzjera zmiana totalna....;) ale super sie czuje. wlosy fryzjerka sciela mi do łopatek i troszeczke rozjasnila;) czuje sie super. czekam na ewelinie ma byc 21 i imprezujemy;) wiem ze to glupie bo niecaly tydzien temu zostawilam faceta ale wiem ze mi sie to nalezy..wkoncu jestem wolna niezalezna i moge robic to na co mam ochote;) bedzie tam moj dawny znajomy o ktorym wam pisalam ;) ciesze sie i nie ale musze zapomniec o tamtym glupku... mam nadzieje ze dal mi sp0okoj na zawsze;) DZIEKI ZA WSPARCIE;) JESTESCIE DLA MNIE BARDZO WAZNI;)

Gość dfagdfgadfhg
wczoraj dowiedziałam sie ze moj chłopak ma kochanke w ciąży!!! wlasnie ty jestes kochanka dla tej drugiej kobiety

Gość isdxaisc
dfagdfgadfhg ale pierdolisz glupoty, najpierw przeczytaj caly temat to sie dowiesz kto tam jest kochanka. Pozdrawiam autorke i trzymam za ciebie kciuki, dobrze zrobilas, ze pozbylas sie drania.

Gość tygrysbengalski
No i jak tam autorko? Rodzisz sobie? Jakieś newsy w sprawie Twojego niewiernego ex?

mam wyrzuty sumienia, że tak dawno tu nie zaglądałam. Ale tak się cieszę autorko, że się do nas odezwałaś:-) Podziwiam Cię, że tak sobie dałaś z tym wszystkim radę! A byłej teściowej powiedziałaś dobrze, nie traktuj jej jakby była czemuś winna, bo oczywiście nie jest. Hmm... Ciekawe kto śle te esemesy? A może to ta gówniara?

Gość sexybitch87
autorko bywasz tu jeszcze, kibicujemy ci mocno, odezwij sie do nas :)

WITAM WAS KOCHANI;) PRZEPRASZAM ZE SIE NIE ODZYWALAM ALE PO PROSTU NIE MIALAM CZASU... MAM DLA WAS KILKA WIADOMOSCI OTÓZ BADANI DNA POTWIERDZILY SIE TO JEST JEGO DZIECKO.. WIDZIALAM WYNIKI PRZYSZEDL Z NIMI DO MNIE I WKRECAL MI AKCJE DALEJ ZE TO NIE JEGO DZIECKO(MA TUPET) ROZMAWIALAM Z JEGO KOCHANKA W CIAZY!!! TAK WLASNIE PRZYSZLA DO MNIE ZADZWONILAM DO NIEJ BO CHCIALA POGADAC OTOZ DOWIEDZIALAM ZE ZE TEN ICH ROMANS CIAGNAL SIE POL ROKU A JAK ONA POWIEDZIALA ZE JEST W CIAZY TO PO PROSTU JA ZOSTAWIL...ONA PISALA DO MNIE TE SM-Y PRZYZNALA SIE BO TOMEK WKRECAL JEJ AKCJE ZE JA GO BLAGAM O WYBACZENIE I ON N IE MOZE BYC Z NIA!!!NIEZLE PRAWDA NARAZIE NIE MAM ZBYTNIO CZASU ZEBY OPISAC TO SZCZSEGOLOWO ALE OBIECUJE ZE JAK ZNAJDE CZAS TO BEDE WAM PISAC!! NIE MACIE POJECIA JAK SIE CIESZE ZE NIE BYLAM JEGO ZONA..!! TERAZ JESTEM WOLNA JAK PTAK!! CIESZEZ SIE Z ZYCIA !!

Gość sryrektorke
dziecko sie jeszcze nie urodziło a juz badania dna były?

Gość edek spod hasioka
taa i twój gach na pewno by miał kase by je zrobić PROWO

Gość In lof łith pśp
autorko łer ar ju? czyzby rzeczywiscie provvo?>

Gość sexybitch87
autroko hop hop, zaglądnij tu do nas :)

Gość mr eko
lepiej walic 2 naraz niz sie męczyć z jedną proste :)

Gość podnaszacz tematów
up