Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobita której już zabrakło sił

Potrzebuję opinii silnych Kobiet

Polecane posty

Haha! :D Proszę! Z autorki wychodzi diabełek! :D Słusznie! Tak teraz pomyślałem... ciekawe co w takim razie powiedzieć na temat kierowców autobusów... :P

ty mi sie tu autorka nie nabijaj bo moj pierwzsy smigacz to wlasnie fiat 126p wersja wloska...meksykanska czerwien..ha :) rozowa...wiem i dla niego jestem silna tyle tylko ze to zabawne kiedy zauwazamy ze nasze dzieci sa madrzejsze od nas- i tu przypomina mi sie teatr tv z janda i jej corka ...chyba matka swojej matki czy cusssss? ;)

Uśmiałem się... właśnie dlatego lubię wchodzić na to forum. Rozmawiasz o tym jak to jakiś chłop jest straszny i okropny i jak to zle traktuję poszkodowaną żeby za chwilę rozmawiać o wielkości... khem... :D

Już nie bądź taka "skromna". Z tym jak z jazdą na rowerze... ;) Jeszcze pojawi się taki co Cię... no... zwali z nóg? :P Nie wiem czy to dobre określenie... :P

Silna jeszcze chcę Ci powiedzieć że właśnie to TO co masz w środku i co jest takie fajne, co powoduje że umiesz się śmiać i żartować - to powinnaś WYDOBYĆ NA ZEWNĄTRZ i tak pozostać. Zobacz jaka jesteś fajna! Dobra gadamy dalej o gabarytach. To mój ulubiony temat. :D Żartuję. Ale tylko troszeczkę żartuję. ;)

no coz swiat moze byc piekny i zabawny..musze uciekac do lozka bo jutro pobudka o 3-czas wrocic do pracy i zyc...poprostu zyc i czerpac ile sie da zaczne znowu chodzic na silownie,basen i bede znowu soba,odnajde sie bo nawet dzis dzieki krotkiej zabawie z wami odnalazlam te radosna,pozytywnie nastawiona do swiata istotke to niewiarygodne ale te kilka minut z wami dalo mi tak ogromna sile-pewnie nie na dlugo-ale to bez znaczenia-wazne ze jestem...gdzies gleboko zakopana ale jestem :) przed snem usuwam numery telefonu-tak bedzie lepiej do jutra :)

Świetnie! Rozglądaj się!Nie ma to jak stereotypy! :P A czego tu się wstydzić? To jest jedna z rzeczy dla których warto wstawać rano z łóżka! :D

I niech takie nastawienie Cię nie opuszcza. :) Zaglądaj tu do nas i pamiętaj - to nie Twoja wina. Precz z "małymi"! :P ;) Miłych snów.

Kobitko - tylko my zostaliśmy na placu boju? :) Zobacz... ile dobrego można zrobić w ciągu tak krótkiego czasu. Rewelacja. :)

Eeee tam... wycofujesz się z tak ciekawego tematu? No niech Cie będzie. Uszanuje Twoją decyzje podyktowaną "a bo co ludzie powiedzo?!" :P