Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze4ee onazwe

jaka jest najbardziej ekskluzywna firma dziecieca ?

Polecane posty

Gość prosze4ee onazwe

?

Gość Słyszałam, że NadętySiur
!

Gość prosze4ee onazwe
ubran

Gość blumarine
A dlaczego pytasz?

Gość blumarine
Takich aukcji jest niestety dosc duzo... :D

Gość ozeszkurwajapierdolekurwamac
pinokio

Gość bardzo ale to bardzo
chyba next

nike,reebok,puma,jak cos mi przyjdzie na mysl to napisze

Gość ozeszkurwajapierdolekurwamac
a nie pinokio? dżepetto mówił ze jego młody wymiata

adidas

Gość Czemu od razu gorszych
O ciuchy Ci chodzi, czy tak ogolnie? Takiej typowo ekskluzywnej chyba nie ma, ja bym taka nazwala Jojo Maman Bebe ktora zaopatruje kompleksowo niemowlaki i ich mamy, ale ktos mieszkajacy w innej czesci swiata moze znalazlby jakas inna? A ciuchy? Jesli masz mozliwosc przejdz sie do Tk Maxx czy Brown Thomas i popatrz na ceny, im drozsze, tym bardziej ekskluzywne, bo mniej dostepne:D Co do pumy czy Adidasa - bez urazy, ale jak mozna nazwac ekskluzywnymi ciuchy, w ktorych biega sie po boisku? Moje dzieci tez w tym chodza, a uwierz, do bogaczy nie nalezymy - chociaz bardzo bym chciala ;P

Jesli pytasz na serio, to ci napisze kilka ekskluzywnych marek - wiekszosc z Wloch: Blumarine Monnalisa Il Gufo I Gianburrasca I Pinco Pallino Simonetta Manudieci Moncler Burberry Dior Jottum Escada E.L.S.Y Lili Gaufrette Napapijri Nolita czapki: Catya, Regina buty: Zecchino doro Rondinella Gallucci Nie ma jednej najbardziej ekskluzywnej marki. Wszystkie powyzsze kosztuja maly majatek.

Gość hgnjghj
hiena a skad ty takie marki znasz? pierwsze csłysze

Gość mon cler to żadnen specjalny
szał - drogi, ale nie powala- moje córki mają już na zimę kupione tam kurtki. ja bym jeszcze dorzuciła mayoral, zwłaszcza linię chic

we wrześniu, w północnych włoszech, kurtki miały zdjęte metki, bo to był prezent, więc nie wiem- ogólnie rzecz ujmując- nie powalają na kolana ...

Gość hgnjghj
gdzie mieszkasz w polsce? kupujesz takie ciuchy ? czy tylko czytasz

To zalezy jaki model. Ja kupuje tylko takie, ktore wlasnie powalaja na kolana: z pieknym futrem przy kapturze i paskiem. Ale widzialam tez duzo nieciekawych wzorow- bez futerka, krociutkie kurteczki ledwo zakrywajace nerki. Cieszylabym sie, jakby kto mojej corce kupil w prezencie kurtke Monclera. Szukajac w Polsce kurtki dla siebie zagladnelam tez na Allegro. Co tam sie dzieje, to jest po prostu zenada. 99% wystawionych tam kurtek to podrobki. Jest komplet metek i wszystkie certyfikaty, ale jesli ktos oferuje nowa kurtke warta powiedzmy 2000 zl za jedyne 500, to wiadomo, ze to nie moze byc oryginal, tylko tani bubel. A ludzie kupuja i kupuja... :)

Nie mieszkam w Polsce. Kupuje przez net. Nikomu nie mowie, co moja corka nosi. Nie kupuje ubran z bardzo widocznym logo. Ludzie widza, ze dziecko jest zawsze ladnie ubrane. Ale nie musza wiedziec, ile to jest warte. I tego sie trzymam, bo wole uchodzic za "normalna" ;)

dostały je od osoby, która na pewno by nie kupiła podróbki ;) jedna ma futerko przy kapturze, druga ma taki mały kołnierz. nie lubię intensywnych kolorów, a obie są takie landrynkowato- błyszczące :o dziewczynki na szczęście są zachwycone i to w sumie jest najważniejsze ;) spokojnej nocy :)

Ja tez nie lubie takich jaskrawych kolorow. Moja ma jedna granatowa, a druga bladorozowa. Klasyka. Zycze rowniez spokojnej nocy.

Ta kurtka to podrobka. Prawdziwa jest warta 4 razy tyle. Kupujac oryginalna placi sie za jakosc- kurtki te sa lekkie, bardzo cieple, oddychajace i latwe w obsludze i pielegnacji. Co do fasonu, to oczywiscie kwestia gustu. Ja bym tej kurtki nawet za te pieniadze nie kupila.

Gość A nie wpadłyście na to,
ze oryginalna odzież, w pewnym momencie, kiedy powinna dotrzec do hurtowni/sklepu, wpada nagle w niepowołane ręce? ;) Myślicie, ze wszystko co tańsze jest podróbą? Otóż nie. Są też oryginały, których ktoś się chce szybko pozbyć, nie wydał na nie majątku i mu nie zależy...

Wpadlam na to ;) Ale majac takie podejrzenie wolalabym nie kupowac takiego towaru, bo jak "sprzedawca" zostanie zlapany, to i kupujacy musi oddac towar pochodzacy z kradziezy. Mimo wszystko twierdze, ze wiekszosc Monclerow na Allegro to podrobki. Mozna je tanio podrobic. I sprzedac naiwnym ludziom "po okazyjnej cenie".

Gość a co to ten tkk maxx
Bo właśnie dziś tam nakupiłam dziecku ubrań. Myślałam ze to jakiś tani sklep. Mają sporo taniej niż w H&M czy C&A a ubrania śliczne i ogromny wybór. I zabawki też tańsze niż na allegro.