Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizyczny_pracownik

Ile zarabicie?

Polecane posty

Gość fizyczny_pracownik

j.w. Ile zarabiacie na rękę miesiecznie, gdzie i jakie macie wykształcenie? 1800zl/m-c (niestety przez agence pracy tymczasowej niższe stawki) praca na produkcji wykształcenie średnie techniczne

Gość pracujący człowiek
licencjat marketingu, biegle niemiecki i bez problemów angielski, pracuje w handlu zakup sprzedaj do nie dawna 2400 netto obecne 3700 netto po zagrożeniu że się zwolnie pozdrawiam 25 latatek, dolnyśląsk dzisiaj na urlopie :)

Gość pracujący człowiek
nie myślcie że się chwalę, czy coś na początku jak miałem 19 lat zarabiałem przez 2 lata 900 potem 1500 przez kolejne 2, od 1,5 roku 2400 od 0,5 roku 3700 :) Wiec miałem ciężką drogą...

Gość dupa na godziny
ja zarabiam od 150 do 300 za 1h. Zależy od tego co robię. 300 za anal i dominację. Oczywiście netto.

Gość klaustrofobiczna_jazda
najwiecej zarabiałam 2100 w 2007 roku ale podkupiła mnie inna firma i sie skusiłam tam przejść a tam kompletnie mi nie wyszło, nie zatrybiło w nowym zespole. Odeszłam znalazlam pracę na zastępstwo potem zasżłam w ciążę, teraz dziecko małe to robię tylko na pół etatu i mam 900 kariera kobiety to porażka, goły nudny etat bez perspektyw nielicznym sie udaje

Gość ja zarabiam
1000 netto, praca na pół etatu (cztery godziny dziennie) budżetówka, wykształcenie wyższe

Gość ewrrweer
pracujący człowiek no tak kazdy chcialby miec tak zajebiscie trudna droge :D Cos sciemniasz chyba troszke:)

Gość laryskaaa
Ja zarabiam 1100zł- mgr biologii nie w zawodzie pracuję :(

Gość przeciwnik regresu
5 zl na dzien :)

Gość Marilenka
Kurcze, podziwiam was kochani, jak wy za takie pieniądze dajecie radę przeżyc? To fakt że ja też wiem co to bieda, pracowalam 10 lat temu na kasie w supermerkacie, glodem przymierałam, ale teraz wiedzie mi się świetnie, nie będę pisać żeby nie dobijać nikogo. Ciężko było jak w kopalni, ale opłacało się.

ja jak setunia :classic_cool: ale z perspektywami... (a może złudzeniami, że one istnieją?) :o

tak setunia niedługo ci sie zmieni i zamiast 1300 zł to dostaniesz 309 euro :P

Gość Wykształcenie wyższe,
miasto powyżej 500 000. 1600 na reke netto - grafik i informatyk

setna ;) nie strasze cie,ja tylko informuję o nadchodzacej wielkimi krokami przyszłosci :)

Regres to może będę miałą już 1000 ojro:P:) Grafik za 1600 netto w takim mieście sporym czyli nei mam źle;)

Gość ghfkhglhfjh
jestem w 2 klasie Lo jaki zawód proponujecie by dobrze zarabiać ja myślałam o BHP

Gość ygygy
W tym cholernym kraju malo kto tak naprawde zarabia wiecej niz 2000. Nie ide glosowac, bo i tak sie nic nei zmieni w tym kraju. Byl biedny i bedzie biedny.

Gość ghfkhglhfjh
to co pomoże mi ktoś?

Gość wwrwrwq
ja zarabiam 3700 + premia roczna. Dostaję tez co jakiś czas pieniądze od rodziców i kurcze nie wyrabiam. Nie mam pojęcia jak zarządzac pieniędzmi. Mam dziecko i męża , który do tej pory mało zarabiał bo ok 1000 na rekę , ale mu się ostatnio poprawiło. Jak to robicie że uidaje wam się zyc za 1000 czy 1600. Jakbym tak umiała to mogłabym mieć jakieś oszczędnosci a tak to lipa.

Gość ygygy
Place glodowe, zatrudnianie na umowy smieciowe, a jeszcze trzeba byc w ogole zadowolonym, ze nie jest sie na bezrobociu. Smieszne to wszystko jest.

Gość klaustrofobiczna_jazda
może chemik laborant w oczyszczalni scieków ? konkretne pieniadze oczywiście jak pracę dostaniesz bo wykształcenie to dopiero początek

Gość ygygy
Pewnie nie wydaja pieniedzy na pierdoly i zastanawiaja sie dwa razy zanim cos kupia.