Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

my prawiki jestesmy dyskryminowani na forume taka prawda

Polecane posty

żaba, ty też zamiast siedzieć na kafe mogła być z 30 kilo zrzucić. Idź pobiegaj wokół domu tak z 1000 razy.

Gość co do zaby to beliar akurat
ma racje:O🖐️

A to takie przysłowie bardziej. Chodziło mi o samotność, która może dopaść niespodziewanie i nieubłaganie, wtedy kiedy akurat większe potrzeby emocjonalne się obudzą, bo cowieczorne serie ruchów frykcyjnych przestaną mieć jakikolwiek sens, znudzą się najzwyczajniej w świecie. :classic_cool:

"bo offerma to w ogóle dobry i wrażliwy chłopak jest, chociaż może nie znacie go od tej strony." jestem!!!!! "Ciekawa jestem tylko, czy na starość Ci się nie zmieni ten hedonistyczny światopogląd." ale to jest kwestia światopoglądu. mi takie życie leniwego pieroga wydaje się strasznie głupie i bez sensu. jeżeli mam jakiekolwiek marzenia to coś takiego jest na bardzo odległym miejscu. i to raczej jest istotą zagadnienia a nie to "czy się da". jest masa bogatych facetów którzy mogli by takie życie prowadzić a jednak nie robią tego. choć mogli by mieć co noc inną panienkę to wolą mieć jedną choćby na kilka miesięcy/lat. weźmy jakich pierców brosnanów, melów gibsonów czy johnych deppów. mają se żony po ileś tam lat i wcale nie narzekają. a przecież to są faceci którzy wchodzą do byle klubu i bez wysiłku wychodzą z najfajniejszą laską.

"Letycja, ja śmiem przypuszczać że jesteś poyebana." jeśli taka jest twoja "argumentacja" to faktycznie nie mam o czym z tobą gadać gówniarzu. może najpierw maturę zdaj, a potem wygłaszaj życiowe teorie. 😴

No to ba, wczoraj coś do mnie pierrdolila, popisałem jej trochę i znikła. Niechaj zniknie i dzisiejszego wieczoru. Pomarańczo, niestety nie umawiam się na kafe, aż tak mnie nie poyebało :D

Gość zaba umawia sie z ludzmi
z kafe:O

Bo tylko z nimi może się umówić. Potem tylko jeden wrzask osoby z nią umówionej i sznita przez pola i lasy, byle dalej od żaby Letycji. :P 🖐️

Ona ma faceta, który ją na rękach nosi jak sobie go narysuje. Na rysunku widnieje operator dźwigu i dźwig niewyrabiający mimo uciągu liczonego w tonach.

Offermo, to Ty fajny jednak jesteś, chociaż często agresywny. :classic_cool: Mamy podobne podejście do życia, przybijam wirtualną pionę--> 🖐️:P

Gość zaba narzucała się wszystkim
na kafe nawet ofermie:O🖐️

Beliar, jak widać mocno fascynujesz się moją osobą, płodzisz już kolejny post na mój temat. :O "zaba narzucała się wszystkim na kafe nawet ofermie" no ba, nawet moderatorkom się narzucałam! :D a offermie to przecież wysłałam stertę nagich zdjęć, wiadomo :D ale cśśśś!

Gość gdybys wyslala mu swoje
nagie foty to oferma dzisiaj juz by z nami nie pisal:O 🖐️

Gość zaba napisz po raz tysieczny
o tym ze uwielbiac robic laske i spierdalaj:O🖐️

To zmień nick, z tym że najwyżej po miesiącu dalej będziesz tutaj ,,gwiazdę" :D Doobra z tobą ropucho Lodycji już skończyłem 🖐️

Gość FAN żaby Letycji
Moja złociutka zabusio 😘

Gość to był inny nik ślepoty
Beliar- no nie dziwię się że wolisz dziwki-zapewne masz jakieś poronione i zboczone preferencje, które spełni tylko dziwka za niezłą kasę Bo większość dewiantów ma takie podejście do seksu i do życia jak ty -nie przywiązują się uczuciowo do niczego i do nikogo, mają w dupie cały ten świat, a za główny cel życia obierają spełnianie swoich chorych pragnień seksualnych

Gość FAN żaby Letycji
Beliar-- ćmoku jak Ci zasadzę kopa to zobaczysz dinozaury w kosmosie:P

Ooo i od razu zapodałem pomysł na nowy nick, Lodycja- w sam raz dla ciebie. Tylko zaznacz że ropucha, niby szczegół a jednak ważny.

Gość a ty zaba nie podszywaj sie
pod wlasnego fana bo zal:O