Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

my prawiki jestesmy dyskryminowani na forume taka prawda

Polecane posty

Beliar, a wiesz, że bywają ludzie szczęśliwi w związkach :P Coś w tym musi być skoro z tego co mówiłeś zostałeś jedną z niewielu osób ze swojego grona która nikogo nie ma.

Gość buah ah ha hah ah ah
no i dyskusję można skończyć. 17 letni gówniarz i jego teorie na życie :classic_cool: Za 8 lat to pewnie pierwszy będzie do żeniaczki

Gość bo niektorzy ludzie
nie wyborazaja sobie innego zycia bez udzialu drugiej osoby cale szczescie ze ja sobie wyobrazam i dokonalem wlasciwego wyboru. Ktos tam wspomnial o starosci i szklance wody , uwazaj by malzonek nie umarl przed toba zostawiajac ci mase kredytow i dlugow :D🖐️

Gość buah ah ha hah ah ah
jak ma takie poglądy to pewnie ma zajebisty dom rodzinny. w końcu projektuje ojca i matkę na swoją przyszłośc w związku :classic_cool:

Siemka Moorland. No widzisz, jak mi znajdziesz choć jeden związek, który trwał do końca życia tych osób, które do końca życia się faktyczie ,,kochały" (nienawidzę tego słowa, już lepiej brzmi ,,liubliu" po rusku), którzy nigdy się nie zdradzili ani nie skoczyli sobie do łbów to może przyznam Ci rację. Nie jestem sam niemający nikogo pośród moich znajomych. Jednak większość ma swoje drugie połówki, ale z nimi coś nie tegez tak do końca jest.

Gość ktos tu ostro dal w palnik
"Za 8 lat to pewnie pierwszy będzie do żeniaczki" Kolejna oblakana . moze 40 lat temu to byl najwieksze marzenie ludzi ale teraz zdrady na kazdym kroku obluda i oszukanstwo w zwiazkach :classic_cool:🖐️

Gość beliarku nie potakuj spobie
na różowo bo pomyślimy że wolisz kakałko :classic_cool:🖐️

buah ah ha hah ah ah I w tym momencie albo skopałbym ci twarz, albo porozwalał kolana młotkiem ślusarskim. :) Nie mów mi nic o moim domu koorwo\chooju.

Każdy ma inne potrzeby, widocznie niektórzy nie mają przyjemności ze związku, ja bym nie miała z przygodnego seksu. Także nie musisz obśmiewać mojej wypowiedzi o szklance wody orandżu drogi. :classic_cool:

Gość skąd indziej może taki
17 letni szczyl wynieść takie poglądy? Może jakaś rodzinna terapia? Drugi tomek z sopotu? Z siekiera po lasie chodzisz?

NIech każdy sobie myśli co chce. Tacy co chcą związków też się przydadzą bo kto by płodził i rodził 20 letnie szmaty, które będę yebał w wieku lat 40 jako kasiasty playboy :classic_cool:

Gdyby nie było takich co chcą zakładać rodzinę to cywilizacja by wyginęła a ja nie miałbym kogo wypełniać nasieniem w przyszłości :P

Gość ktos tu ostro dal w palnik
"Także nie musisz obśmiewać mojej wypowiedzi o szklance wody orandżu drogi. " I tak przewaznie faceci zyja krocej od kobiet a dochodzi do tego staro kawalestwo to nawet i 70 nie przekrocza :classic_cool:🖐️

Ja gdybym miała dzieci, to bym je tak wychowała, że by Ci nawet za największą wygraną w totka doopy nie dały. :classic_cool: Precz z dekadentyzmem. :P:P

Gość nasieniem to ty możesz
wypełniać co najwyżej skarpetę :classic_cool:

Orandż, przecież napisałam, że to była raczej metafora poczucia samotności, która człowieka najdzie zaraz po kilku latach ostrej zabawy bez zasad- dla samej przyjemności w tym hedonistycznym rozumieniu.:classic_cool:

Beliar - a jak Ci powiem, że moi rodzice to właśnie taki udany związek? Nie idealny, bo potrafią sobie wbić szpile, ale gdyby się ich nie znało nikt by nie wpadł, że to są ludzie znający się jak łyse konie. Podobnie rodzice mojego partnera. Prawie 30 lat razem, a jego ojciec nadal mówi do żony jak zakochany nastolatek :P

Moorland, nie znam ich więc trudno mi to zweryfikować. Jedno jest pewne, jestem młodziutki, jednak w moim wieku zdecydowana większość przeżywała jakieś miłosne przygody, mieli się z kiziać i miziać i przytulać, wykształcili młodo pewne uczucia i zachowania, które potem rozwijali. U mnie było pusto zawsze. Po co to więc burzyć. Nie będę czuł większej pustki niż czuję teraz a przynajmniej się zabawię jak należy. Poza tym poza paroma kontaktami (w realu) po których rezygnowałem bo wręcz śmiać mi się chciało nie spotkałem żadnej za którą faktycznie chciałoby mi się uganiać. I nie spotkam bo takiej nie ma. A jak jest to już kogoś ma. Na cholerę się męczyć.

Wiesz Beliar, mój luby też mówił, że miał się nigdy za dziewczynami nie uganiać... :P

Wcześniej snułem sobie idyllę na temat związków, o dziewicach pisałem :D O ja pierrdole jaki ja dureń byłem. Teraz obojętne co będę posuwał, grunt żeby to było zdrowe i nie próbowało mnie złapać na brzuch czy coś. 🖐️

Gość czyli typowy
zaburzony prawiczek ze złymi schematami i odrzucany przez dziewczynki. W efekcie agresja i wymyślanie coraz dziwniejszych usprawiedliwień dla własnej sytuacji. Tak typowa racjonalizacja że aż żal. Identyczne zaburzenia psychiczne jak loooser, ble ble, stev, prawiczek bez wiary. :classic_cool:🖐️

Widocznie trafił na Ciebie Moorland i bylaś od początku dla niego kimś ważnym. No i na pewno inny był, jest i będzie niż ja.

Pomarańczo, ja nie byłem odrzucany. Nie zdarzyło się. Zdarzało się natomiast że to ja kogoś odrzuciłem.

No a teraz co fakt to fakt, żadna nic nie próbuje ze mną. No i dobrze, bo mogłaby coś mi w głowie pomieszać. :classic_cool:

Zależy jak na to patrzeć. Każdy jest inny, ale jak ja go poznałam był w Twoim wieku i jego podejście do związków było równie "pozytywne" co Twoje.

Chluba nie chluba, zabezpieczenie psychiczne w razie gdybym kiedyś został odrzucony. Pytanie przez kogo? :D