Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiak1234

Mam problem z dziewczyną i nie wiem co zrobić..

Polecane posty

:D - znasz tą sytuacje z wesela na przykład gdzie dopiernicza się do Ciebie małe, pyskate i hałaśliwe dziecko? I to dziecko robi wszystko, łącznie ze stawaniem na głowie, żeby zwrócić na nie uwagę...i cokolwiek nie zrobisz będzie za Tobą łazić. Na tym etapie zdaje się być dziewczyna autora...

ale zeby nie było ze on z nią zerwie i dziewczyna bedzie chciała zemsty badz jej przyjaciółki:D serio wam gadam sa takie przypadki:) a ze widac dziewczyny sa zdolne do wszystkiego to moga mu niezle napsocić w zyciu

Gość :D:D:D
Moorland rozwaliles mnie tym, ale bardzo trafne porownanie :):) autorze, a co mozna rozumiec przez to ze ona bedzie ci dokuczac?

Gość Zodiak1234
ale nie mozemy twierdzic ze kazda 17latka jest taka bo znam dziewczyny ktore w tym wieku mysla naprawde powaznie i dlatego tez gdy ja poznalem nie myslalem ze w tym wieku bedzie sie tak zachowywac.

No mniej więcej z tym mi się skojarzyło. I jakkolwiek można się wygłupiać w wieku 17 lat to jest zasadnicza różnica między wygłupami, a byciem głupim i szukaniem guza na imprezach...

Ej... normalne i nie ma nic prostrzego jak powiedzieć jej dokładnie to samo, co napisałeś tutaj. DOKŁADNIE TO SAMO !!! Daj jej wybór... albo zacznie się zachwowywac jak przystało na kobietę, albo kończysz ten związek zanim zakończą Ci się znajomości.

Gość zzzzzzaziuz
twoja dziewczyna mysli ze piescia wszystko zdobedzie... bardzo ciekawe podejscie do zycia, nie powiem... mysle ze jej to co robi bardzo imponuje, ale czemu po prostu nie pomysli ze krzywdzi innych ludzi

ona po prostu chce zaimponowac znajomym swoim glupim zachowaniem. w przyszlosci dojdzie do tego jak miala z tego korzysci.

Gość Zodiak1234
zerwałem z nią i wyjechałem do niemiec do pracy na miesiąc i gdy wróciłem wrocllismy do siebie bo naprawde pokazala ze zalezy jej na mnie ale nei zmienila sie niestety ehh:/ dokuczac tzn zrobi wszystko zebym nie poznal innej fajnej dziewczyny, tak mi sie wydaje ale czas pokaze.

Będzie dokuczać czyli będzie robić wszystko żeby nie znalazł innej a jak już inna znajdzie to zrobi wszystko żeby go zostawiła

bo ona nie mysli w tym wieku powaznie o zyciu. chce sie bawic i robic z siebie kretynke.

a wy macie wspolnych znaomych?

autor i jego dziewczyna ;)

jezeli ty masz autorze swoich znajomych. to w czym problem? jak ona bedzie mogla mieszac sie w twoje sprawy? malo bedzie wiedziala o twoim zyciu i o tm co robisz.

Gość zzzzzzaziuz
ok wypowiem sie jeszcze raz co o tym mysle: twoja dziewczyna wpadla w niewlasciwe towarzystwo i podoba jej sie to co tamci robia. Postaw sprawe bardzo jasno:albo ty, albo oni, bo nie chcesz ich wiecej z nia widziec. Jesli bedzie krecic nosem zakoncz to, bo bedzie po kryjomu sie z nimi widywac. jak dla mnie to jestescie na razie zwiazkiem bez przyszlosci-pytanie czy ona jest gotowa zerwac z tym towarzystwem i swojim zachowaniem. A ty sie nie szczyp bo nie ma po co. Panna jest do bani znajdz sobie fajna dziewczyne, takich naprawde nie brakuje, jedynie w tym przypadku po prostu miales pecha

kiedy ja bylam w zwiazku tez znalam znajomych moich eks. to chyba normlane. ale przed wspolnym zwiazkiem nie znalismy sie i jezeli ich towarzystwo mi nie odpowiadalo nie utrzymywalam z nim kontaktu po rozstaniu. troche zamotalam, ale mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi? ze jak autor roztsanie sie z ta dziewczyna, moze rozstac sie z jej znajomymi i prowadzic zycie takie jak przed zwiazkiem z nia.

Gość Zodiak1234
wspolnych znajomych mamy malo bo rozni nas wiek wiec nie bedzie tak zle, ale jak bedzie chciala namieszac to i tak namiesza ale mysle ze wkoncu jej sie znudzi.

no jak bedziesz konsekwentny to na pewno :) nie daj soba pomiatac tylko.

Gość Zodiak1234
naprawde bardzo fajne forum;p nigdy nie pisalem nic na forum, napisalem pierwszy raz i jestem naprawde zadowolony:0 dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam:)

dolaczam sie do ChicBomb :)

Gość Zodiak1234
obiecałem że zdam relacje więc pisze. Zakończyłem ten związek. Powiedziałem jej co myśle o tym i powiedziałem że jak na dzięń dzisiejszy nie widze przyszłości w tym związku i że to jest koniec. Poplakała się i poszła. Zobaczymy jak będzie dalej.

Gość Zodiak1234
obiecałem że zdam relacje więc pisze. Zakończyłem ten związek. Powiedziałem jej co myśle o tym i powiedziałem że jak na dzięń dzisiejszy nie widze przyszłości w tym związku i że to jest koniec. Poplakała się i poszła. Zobaczymy jak będzie dalej.