Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiak1234

Mam problem z dziewczyną i nie wiem co zrobić..

Polecane posty

Gość :D:D:D
kurcze, a nie mozesz jej zostawic? daj sobie z dwa tygodnie spokoju. moze w koncu cos do niej dotrze. bedzie miala czas na przemyslenia. jak nie dostrzeze w swoim zachowaniu nic niestosownego to nie warto angazowac sie w taki zwiazek.

absolutnie nie jest dobry. meczysz sie ty i ona. ty sie caly czas martwisz tym co ona wyprawia a ona sie wkurza ze ciagle suszysz jej glowe. powtarzam. ONA SAMA MUSI ZROZUMIEC CO ROBI ZLE. przyjdzie taki okres, ze zycie zweryfkuje jej wszystkie poglady na kazdy temat.

Ani Ty nie robisz nic złego, ani ona. 17latka zachowuje się adekwatnie do wieku, czyli po prostu się wygłupia. Więc tak-masz rację, najlepiej się rozstać.

Przykro mi ale raczej długo jej zajmie to zanim zrozumie, ten typ dziewczyn uważa że wszystko robi dobrze

Gość Zodiak1234
Dziękuje wszystkim za wypowiedź. Jednak chyba zakończe ten związek. Może kiedyś gdy się zmieni będziemy jeszcze razem. czas pokaże ale narazie NIE JEST DZIEWCZYNA DLA MNIE.

jak dostanie pozadnego kopa od zycia to wtedy na pewno zrozumie :) a ty autorze nie widzisz ze wasze poglady i podejscie do zycia diametralnie sie roznia? narazie to nie ma zadnej przyszlosci.

Zodiak - a Ty nie jesteś facetem dla niej. Nie oczekuj, że ktoś kto lubi się wygłupiać nagle połknie kij bo chłopak sobie tego zażyczył...

Gość Zodiak1234
tak jak pisałem wcześniej gdy Ją poznałem była inna i wtedy nasze poglądy nie różniły się tak bardzo dopiero potem pokazała jaka jest naprawde.

a jak dlugo ze soba jestescie? ze dopiero teraz widzisz jaka ona jest naprawde?

I na tym polega właśnie poznawanie się. Wychodzą cechy o których nie miało się pojęcia. Nie pasujecie do siebie, trudno.

Gość Zodiak1234
Moorland- ja tutaj pisze tak poważnie bo mam problem ale nie jestem jakimś sztywniakiem bo lubie się dobrze bawić ale poprostu moja dziewczyna doklada do tego jeszcze głupie zagrywki i zaczepki o byle co.. to mi sie nie podoba bo dobra zabawa a głupie zachowanie to różnica.

ech wlasnie o to chodzi. kazdy chcialby zeby zawsze bylo tak jak jest na poczatku i ciagle ma wyobraznia w glowie tej osoby z poczatku zwiazku. milosc tak zaslepia, ze nie widzi sie wad tej drugiej osoby. wad ktore krzywdza.

Gość Zodiak1234
od lutego jesteśmy razem z przerwami więc niedlugo.

Gość Zodiak1234
dokladnie miłość zaślepia i to bardzo.

koncz to zanim sie przywyczaisz. pozniej bedzie jeszcze gorzej ;/;/ od lutego to nie jest tak dlugo.

Zodiak - i świetnie to rozumiem, bo byłam w sytuacji gdzie to ja byłam ta poważniejsza, a mój wspaniały facet mógł spokojnie zamienić się rozumem z 5 latkiem - to naprostować może tylko sam zainteresowany. Nie zmienisz jej, nic nie zrobisz bo to TY jesteś w tym momencie ten zły i niefajny.

Gość Zodiak1234
chicabomb- zdam relacje napewno jak to sie zakonczylo bo pomogliscie mi bardzo, bo teraz juz wiem napewno ze to musi się zakonczyc.

Gość Zodiak1234
Moorland- dokladnie tak jak mówisz bo ona i jej znajomi mają mnie za tego złego bo się czepiam o wszystko.

zgadzam sie z Moorland. nie zmusisz jej, zeby sie zmienila. a tej chwili ona chce czegos innego od zycia i ty tez chcesz czegos innego. to sie nie laczy niestety. a meczyc sie razem ze soba ... MASAKRA

ChicaBomb a ja nie rozumiem? on nie moze zerwac z ta dziewczyna przez strach przed jej znajomymi? litosci... i ma sie z nia meczyc do tej pory, az ona powie koniec?

Jeżeli jest taka dziecinna to może po prostu plot i ploteczek porozpowiadać. Niby od tego się nie umrze, ale takie osoby bywają upierdliwe.

Ale ja nie mówię że ma nie zerwać, jak najbardziej sama namawiam go do tego żeby odszedł , ale problemów nie uniknie coś czuje

zycie zweryfikuje jej slowa.

Gość Zodiak1234
problemów nie będzie bo ja sobie poradze jakos tylko wiem że w najbliższym czasie będzie jezdzić tam gdzie ja na imprezy żeby mnie wkurzać bo kiedyś już zerwałem więc wiem jak będzie. poprostu będzie chciala pokazac ze tylko ona moze byc moja.

no chyba jest facetem? najlepiej zakoncz to autorze. odetnij sie w ogole od niej. nawet jezeli bedzie probowala sie kontaktowac. badz stanowczy. chociaz sama jestem ciekawa czy w ogole bedzie probowala cie odzyskac?

Gość Zodiak1234
chicabomb ma racje bo znam ja na tyle że wiem że na początku napewno bedzie mi dokuczać bo nie będzie umiała się pogodzić z tym że z takiego powodu ją zostawiłem bo dla niej to nic takiego.

przeciez to jest dziecinne ;/ no ale czego sie spodziewac po 17-latce?