Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dha

PALIKOT, tratwa ratunkowa dla PO w nastepnych wyborach.

Polecane posty

Gość dha

nie ma co sie oszukiwac, populisci z po wygraja. niestety napierdola takiej siary ze przez 20 lat bedziemy polske doprowadzac do jakijs normalnoci. czy nie wydaje wam sie ze palikot robi wlasnie taka tratwe ratunkowa, wieksze figury sie przefarbuja i przejda do palikota i beda mowic tot nie my to PO. niestery od 90 roku te same ryje w polityce, i co ma sie zmienic ?

Gość gość kafeterii
dokładnie tak jak AWS i Unia wolności się przefarbowali na PIS i PO i tak w kółk będa POlaków w chuja robić :O

Gość odważna teoria jeśli
weźmiesz pod uwagę co Palikot powypisywał na polityków PO imiennie w swojej książce, zresztą procesuje się z mnóstwem ludzi. W koalicję może wejdą, zresztą koalicyjność to wg mnie zaleta a nie wada partii politycznych.

Gość dha
ale dziwne jest to ze ludzie sa tak mało pamietliwi i glosuja na te krzywe przypałowe ryje. np. pamietam jak dzis jak wysiadał siwiec z helikoptera i paeodiował papierza.... kraj głeboko katolicki a gosc siedzi siedzial w sejmie czy to europarlamencie. mozna tak wymieniac przypalowcow do rana, pytam czemu jestescie tacy malo pamietliwi czy tak szybko wybaczacie. a te pedaly wracaja do koryta i dalej robia swoje smiejac sie z was popijajac driny za wasza kase.

Gość odważna teoria jeśli
Sprawa Siwca do tej pory mnie śmieszy. W kraju, gdzie jest ogromne bezrobocie (to była druga połowa lat dziewięćdziesiątych jakoś), który stara się o przyjęcie do UE, ludzie nie znajdują nic ciekawszego niż to, że jakiś facet pocałował ziemię. Przecież to było śmieszne.

Gość dha
tez mam gdzies siwca i to co robil. chodzi mi o to ze ktos ostro namieszał taki miro rycho czy zbycho a ludzie na niego glosuja, w normalnym kraju byłby skonczony. u nas jak nie wejdzie do sejmu to zasiadzie gdzies w radzie nadzorczej panstwowego molocha z odprawa 500 000.

Gość zorrrrrrrrro
jak wyplenić robactwo z mego kraju ?