Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skiny_skin_girl

wielki problem... czy to ciąża ?? !! POMOCY ?!

Polecane posty

Witam, otóż mam taki problem, że z moim (co prawda byłym) ale chłopakiem na koniec sierpnia pojechaliśmy w góry, no i tam jak to w związkach bywa kochaliśmy się tylko, że bez zabezpieczenia... ale nie doszło do wytrysku itd. Po stosunku na następny dzień dostałam okres gdzie jeszcze miałam na to z tydzień czasu, po tygodniu zrobiłam aż 3 testy i wyszły negatywne, robiłam też badanie krwi (ale nie wiem czy nie za szybko bo powinno się je niby robić po 3 tyg a ja zrobiłam po 2) i też nic nie wyszło. Mija kolejny miesiąc a mojego okresu już nie ma od tygodnia i niecierpliwie na niego czekam. Doszły poranne zawroty i w ciągu dnia też je mam. Nie wiem czy to możliwe, żeby po tylu testach okazało się, że jednak jestem w ciąży.. mam nadzieje, że nie. Ale czy może któraś z Was dziewczyny miała podobnie ?

Gość no problemmmm
zwlaszcza gdy współzyje sie bez zabezpieczenia :O idz do ginekologa jedyna rada po zatym test juz by to dawno wykazal bo tego tu ci nikt niestety nie powie:D

Gość no problemmmm
co kobieta to inaczej u jednej ciaza a u drugiej nie

Gość zdegustovvana
Nie jestes w ciazy na 100%.

Gość zdegustovvana
Nie jestes w ciazy.

Gość no problemmmm
juz ci odpisalam w drugiej moje odpowIedzi :D A PO DRUGIE TU NIEMA NA CO CZEKAC TYLKO DI GINEKOLOGA JAK MASZ WATPLIOWSCI BO TU CI NIKT NIE POWIE

Gość jasminowa óza
trzeba bylo wczesniej myslec jak sie grzilo bez zabezpieczenia a nie teraz rozpacz i lament

ja nie rozpaczam, jeżeli okazało by się, że jestem w ciąży to poradziła bym sobie z tym. Jeżeli nie jestem to też dobrze, PYTAŁAM SIĘ TYLKO CZY KTOŚ TAK MIAŁ !!! WIEM JAKIE SĄ KONSEKWENCJE BZYKANIA SIĘ BEZ GUMKI BO NIE MAM 16 LAT !! ALE CHYBA PO TO JEST TO FORUM, ŻEBY PYTAĆ A NIE STWIERDZAĆ FAKTY O KTÓRYCH DOSKONALE WIEM!!

Gość studentka 4 roku
nie jestes

Gość jasminowa óza
ALE TU NIEMA WRÓZEK I NIKT CI NIE POWRÓZY Z KULI:o A GDYBYC MOZNA I MOZNA MOZE CIAZA MOZE NIE !!! JEDEYNE WYJSCIE TO GINEKOLOG DLACZEGO NIE POJDZIESZ????? HMMMMM!!!:o

jutro idę, a chodzi mi o to czy może być tak, że jak test wyszedł negatywny na początku i to 3 razy to czy jest w ogóle taka możliwość, żeby przy takiej ilości mogło być to nieprawdą ...

Gość a mi sie wydaje,że
to nie jest takie pewne,że nie jesteś! Ponieważ jeżeli robiłaś testy 2 tygodnie po okresie (dobrze rozumiem?) to jeśli doszłoby do zapłodnienia to raczej nie ma szans,żeby cokolwiek wyszło. Poza tym kto powiedział,że podczas czy dzień przed okresem nie można zajść w ciąże??!! Tym bardziej jeśli miałas rozregulowany cykl, owulacja również mogła sie przesunąc. Radzę zrobić jeszcze jeden test, a najlepiej iść na bete. Powodzenia!

no właśnie też się tego obawiam, testy płytkowe robiłam po tygodniu a bete robiłam po 2, jeżeli chodzi o okres to dostałam tydzień przed, w sumie można powiedzieć, że na następny dzień po stosunku