Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciota jestem a nie facet

jestem facetem, mam 166cm wzrostu. Nie mam szans na kobiete,znajomych...nic :(

Polecane posty

wiekszosc dziewczyn ma ponad 170,180.nawet dzieci 10-14 letnie sa wieksze. Starsze tym bardziej. Na randke nie pojde, jestem niewidzialny. Zaluje ze sie urodzilem. Mam 24 lata juz nie urosne.

Gość hgddh
oj tam nie marudź..znajdziesz jakąś kobitkę która Cię pokocha, głowa do góry!

Gość Urughaijka
DEBILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KREEEEEEEEEEEEEEEEEETYN

Gość 26L
mialam kiedys takiego kolege! swietny byl! najlepszy kumpel do wyglupow i powaznych rozmów, tylko fakt, ze znalezieniem dziewczyny mial problem.. no i buty kupował w dziale dziecięcym:)

nie znajde. Nawet nie chce szukac. Co ja moge jej dac? Moze miec lepszych. Spotkalem grupe wolontariuszy z podstawowki w carrefourze, 3/4 z nichjest wyzsza ode mnie

Gość Youthinkyouknowme
Trafny nick

Masz rację. Z takim wzrostem to możesz zyrafom sznorówki wiązać. A z taką wysoką samooceną kwalifikujesz się na czyszczenie okien w wieżowcach. Uwierz w siebie, kolego. W łóżku różnica nie ma znaczenia. Bylebyś się umiał wspinać... Hej! góry nase, góry...! :p

Gość UbaBuba
Czy to Ty Gwizdu????

chcialem isc na operacje wydluzenia nog ale bym przez rok nosil jakies gowno z metalu na nogach + rehabilitacja i ciagle wizyty w szpitalu. Eh. Nawet w pracy koledzy mowia na mnie kurdupel

Gość Urughaijka
Pełna tragedia.

Gość Urughaijka
jakbyś poszedł na ta operacje to dopiero byś był ciotą Szkoda, że Ci nie mogę pokazać jakich may chlopaków na roku i jakie mają dzewiczyny a niektorzy sa niżsi ode mnie, a ja mam 165

Gość UbaBuba
kurde,stary,przestań się użalać nad sobą,znam niższych,nie jest tak źle,nawet ja jestem niższa... jeśli to Ty Gwizdu,to idź w końcu do psychologa,bo kompletnie sobie nie radzisz!!! Pozdrawiam!!!

wasze slowa mnie nie pocieszaja :( cala nadzieja w chinczykach,moze cos wymysla. Tam miliony ludzi marzy by miec 170

Gość UbaBuba
kurde spadam,bo to już przerabialiśmy na innym wątku,my swoje,a Ty swoje.Skoro nie chcesz pocieszenia,ani naszych rad,to po jaką cholerę tu piszesz????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość całydzieńiconoc
kluczem jest pewność siebie. mój facet ma z cm albo dwa wzrostu wiecej. a opinie miał podrywacza jak go poznałam. i jest super facet ;).

Gość monikaaa21
jeśli poza wzrostem wszystko jest ok, to nie widzę najmniejszego problemu w znalezieniu partnerki ;) ja jestem takiego samego wzrostu co Ty i miałam kiedyś też takiego faceta. Tylko, że nie był mały i chudy tylko troszkę przypakowany i nie wyglądał wcale tak źle

Gość hurrrrrraaaaa
Uwierz w siebie, kolego. W łóżku różnica nie ma znaczenia. w łóżku nie spędza się życia:/

Gość Urughaijka
JESTEŚ NIENORMALNY, WSPOLCZUJE CI!!! Moja przyjaciolka najlepsza to lubi wsyokich facetów, poznała kolesia na fejsbooku bo jej sie spodobał ze zdjęcia, zaczeli pisać, spotkali się, okazalo sie że on ma 1,65, czyli tyle co ona, i co? Już są razem 1,5 roku i są szczesliwi ze sobą!! on miał przed nią dużo fajnych lasek, modelek, wyższych od niego. A Ty wolisz sobie zycie swoje zatruwać.

@Autora Jeśli będziesz tyle myśleć o swoim wzroście, zamiast rozwijać swoje pozytywy, zamiast żyć, poznawać kobiety, zdobywać nowe wrażenia, doświadczenia - to będziesz sam. Użalasz się nad sobą i rozczulasz. W dodatku LUBISZ to. To jest Twój problem, a nie to 166cm. Jeśli nie masz dziewczyny to właśnie przez NASTAWIENIE. Dziewczyny nie lubią jęczących nieudaczników. Przykro mi, ale taka jest prawda. Piszesz o wzroście a Twój problem tkwi w nastawieniu. Planujesz to zmienić czy zostaniesz starym kawalerem?

probowalem to zmienic ,ale na nic moje proby :O ZAWSZE jestem tym gorszym , mialem kiedys dziewczyne ,zdradzila mnie i zostawila dla innego , kogo ? wyzszego ,sama mi sie przyznala :O W szkole byłem popychadłem ,wiecznie sie ze mnie nabijali, w pracy nazwayją kurduplem , do tego dzis ta sytuacja w markecie.... Dzieci 11-12 letnie ,wiekszosc z nich jest wyzsza ode mnie :( Nie chodzi tylko o brak dobrych kontaktów z ludzmi ,ale moj wyglad, nie lubie patrzec na siebie w lustrze :( Czuje obrzydzenie ,dlatego mysle o operacji

Gość maaaartaaaaaa
nick trochę nieadekwatny, bo pewnie nawet żaden gej też nie spojrzy na ciebie, skoro nawet kobieta nie chce

To chyba jasne ,ze kobiety wolą wysokich :O Bylem na 3 ''sportkaniach'' z interneu , z zadną nie mam juz kontaktu ,jedna przestala sie odzywac ,dwie powiedzialy wprost ze myslaly ,ze jestem wyzszy...

Gość jgjgjgjgjgj
BLE BLE z kafe ma 163 🖐️

no i co z tego?

Gość bo to pierdolenie jest
ze wzrost to pikus , jak koles moze miec pewnosc siebie jak kazda wyjezdza z haslem " myslalam ze jestes wyzszy" samoocena leci na leb na szyje 🖐️

Gość zajebisty przyjklad
koles ktory siedzi tu juz pare lat po kilkanacie godzin bez pracy bez wyksztalcenia i bez dziewczyny bo nie moglo by byc inaczej :classic_cool:🖐️

Gość operacja fajna sprawa
tylko male ale 2 lata jestes uziemiony psycha by mi siadla na bank :(🖐️

do autora - wiem co czujesz bo mam tak samo, też jestem karłem. nie słuchaj tych co tu piszą jakieś brednie do Ciebie, same babki które w realu brzydzą się niskimi, albo wysocy nie mający tego problemu...