Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciota jestem a nie facet

jestem facetem, mam 166cm wzrostu. Nie mam szans na kobiete,znajomych...nic :(

Polecane posty

co ty gadasz , to nie probelm niektore dziweczyny lubia niskich;) znam takie;) maja takie zboczenie i koniec 166 to nie tragedia jeszcze napisz tylko ile ma twoj penis:)

Gość czyli MIALAS
teraz pewnie jakis kolo 180+ 🖐️

Gość Marilenka
Musisz sie za jakąś malutką kobitką rozpatrzeć i będzie dobrze. Przecież to nie twoja wina! Pamiętaj że na dłuższą metę najważniejsze jest wnętrze.

Gość buhah hahahhahahaha
Smieszni jestescie :D:D Niech ktorys facet tu pisze i jest wysoki ,neich sie zastanowi czy chcialby zamienic sie na 160pare cm ? :D:D Chyba żaden :D No moze jesli ma 2 metry wzrostu to by chcial miec z 10 mniej bo tacy mają przesrane a reszta ? hahaha Tak kochacie niskich ale na ulicach tego nie widac ,taka para to rzadkosc ,najczesciej niscy są samotni albo żony są z nimi dla kasy

Gość Autor faktycznie nie ma szans
ale nie dlatego, ze jest niski tylko, ze jest zakuta pala, idiota, i bufonem ja lubie niskich facetow niskich, pewnych siebie, atrakcyjnych facetow a nie zakompleksionych wykolejencow

co to ma o rzeczy? :) nigdy się nie zauroczyłeś? ale tu masz racje jestem starsza od niego, i nie pomyślałam o tym że może to być jakieś zboczenie z mojej strony, choć wybór mam i mogę wybierać, ale wybrałam jego :)

Właściwie co za różnica czy jest się z kimś bo pociąga na początku jego kasa czy uroda. Więc bierzcie się za zarabianie.

Gość onajedna
ytytytyt vel. chałabała Piasane z Tobą to jak do ściany. Ty poprostu chcesz się użalać i nie chcesz nic zmienić. Co do mnie to nie, nie jestem ''dużo starsza'' ani nie chodzi o to, że nikt mnie nie chciał :) Zupełnie nie trafione. Po tamtym chłopaku miałam jeszcze dwóch sporo wyższych. Nie bierzesz pod uwagę, że tamten poprostu mi się podobał? Był fajny i wzrost zupełnie nie miał znaczenia.

Gość ciota jestem a nie facet
poczytajcie co piszą w tym temacie : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3072325 ''ja lubie wysokich facetów bo sama do niskich osób nie należe. Nie wyobrażam sobie być z niższym facetem, nie czułabym sie przy nim bezpiecznie'' ''No i jak on ma mnie objąc jak będzie niższy??? sorki, ale jakby niższy facet przytulał się do mnie i głowa lądowała mu na biuście, to czułabym się jak jego mamuśka. Weź przestań, żenada...'' ''Ja tam bym nie mogła być z niższym facetem! sama jestem wysoka i jakbym szła po ulicy z jakimś \"konusem\" to by strasznie głupio wygladało!! '' ''no kolego ja mam 180 cm wzrostu i wygladalabym conajmniej smiesznie z facetem siegajacym mi do biustu''

onajedna - no to dobrze napisałem : byłaś zdesperowana to wzięłaś niskiego,a jak zaczęło Ci się powodzic to następni byli już wysocy. chcę się zmienic, ale niestety nie mogę, bo już jestem za stary żeby urosnąc. a inne zmiany mi nie potrzebne, bo do czego?

PgDn "autor faktycznie nie ma szans--------racja swięta racja" No z takim przegranym nastawieniem, to Autor może robić za podnóżek.

autorze- czemu zwracasz uwage na te które mają Cie głeboko w dupie? zawsze tak bedzie, jeden lubi grube , drugi chude, jeden cycate drugi jedynki:) tu piszą dziewczyny którym się podobają właśnie tacy jak Ty , a TY bujasz w obłokach, przestań się oglądać na innych i zaczniej się skupiać na sobie.

ytytytyt vel. chałabała, Ty w sumie też jesteś ciężkim przypadkiem, bo z tego co pamiętam masz 174cm, a taki wzrost nie jest jeszcze tragedią.

autorze- czemu zwracasz uwage na te które mają Cie głeboko w dupie? "trochę" siedzę w temacie,więc myślę,że autor nie obrazi się jak odpowiem za niego, pewnie przyzna mi rację. odpowiedź brzmi : bo innych nie ma

tak ytyytytyyyy , to już wszystko ma na nie i wszystko jest do bani. To już zaawansowany człopiek który uwarza że przegrał zycie przez wzrost buaaaaaaa

Gość ffffffffffffffffffffffe
Kupcie sobie Ferrari wtedy wszystkie bedą wasze :) Mi sie niscy nie podobają , moj obecny ma 191 ,poprzedni 184 :)

Gość onajedna
ytytytyt vel. chałabała Ty dalej swoje. Już Ci wytłumaczyłam jak było i nie mam zamiaru powtarzać tego kolejny raz. Chodziło mi o charakterm tamtego chłopaka a nie o jego wzrost. Zadawaj się poprostu z normalnymi dziewczynami które patrzą przede wszystkim na charakter faceta i zmień te swoje marudzące nastawienie do świata. W przeciwnym razie dalej będziesz przekonany, że to wzrost jest główną przyczyną Twojego braku powodzenia.

ytytyt- otóz nie, bo jesteś leniem i z góry każda przekreślasz.

onajedna - każda jedna, normalna czy nie patrzy na wzrost, tego się nie da uniknąc, to biologia. nie mam marudzącego charakteru, po prostu jestem realistą. jestem niski i z tego wynikają pewne konsekwencje, na które niestety nie mam wpływu

ytytytyt vel. chałabała "Bielyje Rozy - w pokoleniu 20+ jest." Nie będę kłamać, że wolę wyższych od Ciebie, ale Twój wzrost NIE JEST porażką. Zresztą Ciebie i tak nie przekonam i nawet nie zamierzam się starać, ale masz tak niską samoocenę, że mogłabym Cię zdeptać jak robala.