Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciota jestem a nie facet

jestem facetem, mam 166cm wzrostu. Nie mam szans na kobiete,znajomych...nic :(

Polecane posty

Wiem ile to kosztuje. Moze wzrost nie byl wazny ,20-30 lat temu ,teraz ludzie są bardzo wysocy !! Kobiety tez mają przesrane, u mnie w dawnej szkole kumple gadali '' oo fajna z twarza ,ale mała '' ,, karzełek'' :O Dla faceta optymalny wzrost to 180-188 , dla kobiety 168-175 🖐️

zadzwonilem do jednego lekarza, umowilem sie do niego na wizyte, zobaczymy co mi powie , na forum chrurgia pisza ,ze wydluzenie trwa kilka miesiecy + rehabilitacja. O tym ISKD czytalem ale trzeba na wózku jezdzic :O Jedyna szansa to ten ilizarov i pręty w nodze :O w Japonii robią jakies implanty ,ale cena jest masakryczna 50tys EURO za 1cm !! Ja bym chcial miec chociaz 176

Gość bracia Kaczyńscy mają po 167cm
i zobacz jakie pewne siebie chłopy;) jeden co prawda był, ale drugi nadal jest;) można dużo nawet z takim wzrostem, jak widać;)

ytytytyt - fakt, zle nie ma ,zawsze moze zalozyc szpilki ,buty na koturnach , no i masa facetów lubi drobne. A ile jest kobiet które lubią takich jak my ? 1 na 1000 ? Mi chodzi o normalne zycie, chce isc do pracy i nie sluchac docinek ,chce wejsc do windy i nie czuc sie jak dziecko , chce spojrzec w lustro i zobaczyc normalną osobe a nie karła :O

Gość ale wzrost nic nie zmieni
dalej taki bedziesz 🖐️

Nie jestem jakaś kieszonkowa, też mam 160cm. I jest ok.Syn też ma niewiele więcej i się ożenił, i się nie zamartwia z tego powodu.

Gość kolejn a oblakana
"i zobacz jakie pewne siebie chłopy jeden co prawda był, ale drugi nadal jest można dużo nawet z takim wzrostem, jak widać" Ta jeden ktory mial "zajebista zone" a drugi poslubil kota zajebiste przyklady :classic_cool:🖐️

Współczuje Wam, za nic nie chiałbym mieć niskiego wzrotu. Ale mam 185 cm a i tak nie mam dziewczyny.

nataszkam - nie rozumiesz mnie :( fajnie ,ze jest zadowolny ze swojego wzrostu ,nie wiem ile twoj syn ma lat ,ale w moim wieku ludzie sa pojebani , szkoła to była dla mnie udręka. Zawsze bylem najnizszy ,w podstawowce nie bylo zle ,bylem ''maskotką'' :O Ale gimnazjum ,szkola srednia? Wiecznie kpinu ,zarty, nawet ze strony nauczycieli (WFu i angielskiego) , wygladam po prostu smiesznie Kaczynski to zly przyklad, w jego wieku niski wzrost nie rzuca sie w oczy, zresztą kiedys ludzie byli sporo nizsi , teraz są bardzo wysocy. Kolega mojego młodszego brata ( 12lat ) ma 180!!! :( I jak tu sie nie załamac?

Gość ankusannnmu
Ja jestem kobietą ,ale mam tylko 151 :( tez o tym mysle ,ale przeraza mnie to urządzenie ,nie wiem jak z tym bym poszla do pracy :/ tu jest wiecej o innych metodach ,strona niemieckiej kliniki po angielsku http://www.betzinstitute.com/

na tej stronce tez byłem , w sumie są tylko dwie metody , ilizarov i pręty na nogach albo orthofixy, fitbony i inne , wyciagają ci szpik z kosci i wsadzają tytanową rurke :O

Gość taki sobie facet w srednim wi
czlowieku czy tylko wtrost sie liczy? lepiej byc nie za wyso kim ale madrym i ladnym niz dwumetrowym brzydkim debilem. Prezydent Francji jest mniej wiecej twojego wzrostu i osiagnal sukces a do tego ma zone wyzsza od niego. Co to ma znaczenie ile czlek ma centymetrow? za niedlugo bedziemy mutowani na jakis wzor. Badz soba, miej szacunek dla siebie, wielkich jest wiecej a ty jestes bardziej wyjatkowy! Umow sie z jakas dziewczyna i nie mysl o swoim wzroscie a tylko o tym, ze jestes dla niej tak samo atrakcyjny jak ona dla ciebie. A jezeli nie ta, to jest ich jeszcze kilka miliardow na swiecie :)

Gość cosmo-internauta
bardzo Ci współczuję, masz problem jak wiele osób które odbiegają "fizycznością" od standardów. Moje zdanie jest takie że szukaj wśród bardzo niskich dziewczyn-jest ich sporo i dla nich nie będzie to problem, albo wsród otyłych te biora jak leci. Jest takie przysłowie: kobiety kończą się na 60 kg i na 25 roku zycia a facet zaczyna sie od 180 cm wzrostu i od pensji 10000 miesięcznie coś w tym jest i nie ja to wymysliłam jak staniesz na grubym portfelu to będziesz od razu bardzo atrakcyjny! Ja osobiście nie byłabym zainteresowana osobą niższą ode mnie, ale nie zalezy mi na wilkoludach wystarczy żeby był 3 cm wyższy ode mnie a ja mam 162 wymagania nie wielkie Seksu z wyższą od siebie dziewczyna odradzam, miałam taki z Panem o wzroście 158 miał krótszy tułów niż Ja, nogi krótsze, wyglądało to strasznie, było strasznie, jak chciał penetrować to nie mógł całowac mnie w usta bo był ..za krótki... szukaj tylko niższych od siebie

kolejny dryblas co nie wie, o czym pisze. "umów się i nie myśl o wzroście" - raczej małe ma szanse się umówic będąc niziołkiem, a i panna by mu niemyślec nie dała. dwumetrowy brzydki debil? przecież taki ma zajebiste życie, kobitki uwielbiaja takich kolesi, wszystko bym dał,żeby tydzień pożyc jako taki...

Chciałbym mieć, ale mam bardzo wysokie wymagania. Podobają mi się tylko naprawdę piękne dziewczyny, 1 na 1000.

Gość FikuMiKuSriku
Ja mam 160 wzrostu , moze sie poznamy ;p Pokaz fotkę ;P

Szczerze? To nie widziałem jeszcze dwumetrowego brzydala ,a widuje codziennie bardzo dużo ludzi. Niscy ludzie uważani są za słabszych , mniej inteligentnych , to psychologicznie potwierdzone. Szukać niskiej dziewczyny ? Gdzie? Umawiałem sie juz , myslisz ze to były modelki 175-180 ?? Nie.. Jedna miała 162, druga 165 , trzecia 171. Są niskie kobiety, ale to głownie osoby starsze po 40,50tce. Na forach wszyscy pisza ,ze wzrost sie nie liczy a w realu co innego obserwuje :O

Poza tym wiecie jakie to uczucie np stac na przystanku obok grupy małolatów , oni są duuuuzo wyzsi a ty taki pokurcz? Jeden kopniak i juz leże , zero szacunku ,w pracy tacy jak ja tez są dyskryminowani ,chyba ze fizycznie (ja mam taka prace obecnie)

Gość ja nawet nie interesuje sie
wyzszymi laskami od siebie przeciez to wyglądałoby komicznie 🖐️

Gość FikuMiKuSriku
Hejże chloposzki!! ja tam nie miałam wysokiego faceta, ostatnich dwóch miałam niewiele wyższych ode mnie... pare centymetrów dosłownie...