Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalozylam sobie kooontoo

czy zauwazyliscie ze na allegro coraz mniej rzeczy?

Polecane posty

jest wystawionych? dlaczego?

Gość pantofelekk
w sensie ze uzywanych czy kup teraz-nowych?

uzywanych

Gość gość
też to zauważyłem, zazwyczaj miałem przyjemność ze strony allegro, bo odwiedzałem ją chyba najczęściej ze wszystkich, ostatnie 2 lata jakoś rzadziej, bo ślub, remonty itp. i nawet nie wiedziałem, co tam się pozmieniało, znaczy, że się sprzedali itp. ale jak czasem wszedłem to wydawało mi się, że coś jest albo nie tak z wyszukiwarką albo z moim systemem, czułem się jakoś dziwnie, bo w moich ulubionych kategoriach nie ma już w ogóle prawie nic , jak kiedyś było powiedzmy 50 przedmiotów, to teraz jest 4 i to jakieś lombardy, szajs. Do tej pory kupowałem sprzęt profesjonalny fotograficzny, najczęściej używany, używane opony, felgi do samochodów moich i mojej rodzinie, jakieś części do komputerów przy modernizacjach, części do samochodów starszych, teraz jest porażka, w ogóle nie ma już np. ogłoszeń że wszystkie części z jakiegoś samochodu, generalnie malutko jest rzeczy używanych a allegro zamienia się w jakiś dziwny sklep, nawet kiedyś było więcej, na allegro było wszystko, teraz na prawdę jest lipa, denerwuję się po nocach, bo kiedyś jak czegoś nie można było nigdize np. w moim mieście namierzyć to było i tak na allegro, teraz nie ma ani w sklepie, ani na allegro, ani w ogóle w internecie, co to się porobiło w tym kraju?