Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnichcha:)

chce zrzucic 5kg i potrzebuje chocJEDNEJ TOWARZYSZKi!!!

Polecane posty

czy znajde chetna? chce to zrobic w jak najkrotrzym czasie...,dolaczyc cwiczenia,umowic sie na jakas pore do pisania,no bo sama sie nie zmotywuje...:( chociaz jedna osoba....powymieniamy sie doswiadczeniami itd... Rozstalam sie z facetem tydzien temu,musze sie zabrac za siebie,nie bede tyle myslec...Siedze teraz w domu wiec mam czas... To jak?

Gość monikaaa21
hej ja zaczelam trzy dni temu :)

Gość monikaaa21
to mozesz do mnie dolaczyc :)

czesc Monia:) A jestes na jakims topiku? Ile chcesz schudnac?

moze jeszcze ktos???

Gość monikaaa21
nie nie jestem, tak teraz weszlam na Twoj i postanowilam napisac :)

Gość monikaaa21
chciałabym tak z 10kg he, ale zadowole sie i 5 :)

no napisz cos o sobie...:) Na czym polega twoja dieta? czy cwiczysz?Ja szukam kogos,bo u mnie z tymi cwiczeniami to na bakier:PWe dwie inaczej...-bo jak ty mozesz to ja tez:P Motywuje mnie takie cos ,hehe Jak mi napiszesz ze zrobilas 30 brzuszkow to ja zrobie 31:D

Cześć , mogę ja dołączyć? Ale nie chcę chudnąć. Schudłam 10 kg. Ostatnio nie radzę sobie. Ciągle się objadam. Moją słabością jest są kanapki z serem zółtym i ketchupem. Ale jak jestem głodna to jem byle co- właśnie kanapki, jogurty, banany, owoce suszone, słodycze. :( Ważę 55 kg przy wzroście 172 cm. I co z tego,że mało jak mam gruby brzuch? Czuję,że się pogubiłam w tymw wszystkim i że tracę to co osiągnełam. Nigdy nie będę miała zgrabnego brzuszka :(

Gość Oidkdkdkdkd
malutka08 może rób brzuszki czy coś, dzięki czemu Ty schudłaś aż 10kg? Jakaś dieta?

Gość sasanka160
Ja jestem chetna mam 160 cm wzrostu przed ciaza wazyłam 50 terz waze ok 56 chetnie zrzuce te 5 kg

czesc malutka:) No wiec od jutra z nami brzuszki,co?:) Faktycznie jestes szczupla...,to wystarczy chyba troche pocwiczyc zeby brzuszek byl ladny...:)

sasanka160-to fajnie,bedzie nas wiecej:) Ciesze sie bardzo! Co myslicie o tej diecie kefirowej? Oidkdkdkdkd-jak to ma byc dziennie tylko 0,5 litra to ja umre chyba z glodu...:O

malutka,ja tez uwielbiam kanapki z zoltym serem i keczapem....:) Ale rozstajemy sie z nimi na jakis czas,ok?:) Ja mam zamiar jesc owoce i warzywa i to tylko wtedy gdy bede musiala,no i mysle o tym kefirze.... Na sniadanie zjem najwiecej,bo juz wiem po sobie,ze jak zjem sniadanie to dlugo nic nie musze potem jesc....Bez sniadania -caly dzien mnie zoladek burczy:O

czemu za ciezkie????????to najprostrze cwiczenia!Dasz rade ,zobaczysz...zaczniesz od 15 i co dzien po 3 wiecej....zgoda? Zobaczysz jak bedziesz smigac po tygodniu!:)

sasanka-to zaczynamy od jutra ok? odezwijcie sie dziewczyny:)

Gość Oidkdkdkdkd
Powodzenia wam życzę:P mam nadzieję, że wytrwamy odchudzające się:D

czesc dziewczyny:) tak jak planowalam-od dzis jestem na diecie:) Nie wiem czy ktos sie przylaczy,jesli nie-bede pisac sama do siebie:) -taki rodzaj spowiedzi,heheh:D Tak wiec,rano jak zwykle wypilam kawuche-z niej ciezko zrezygnowac,chociaz wiem ze na pustyy zolodek nie powinnam jej pic:P... - na sniadnie zjadlam troche surowki z kapusty pekinskiej i dwa gotowane ziemniaki z wczorajszego obiadu.... Teraz zrobilam sobie zielona herbatę.Bez cukru oczywiscie:) Co do cwiczen-zrobilam 20 brzuszkow-to tak na poczatek:) Szukam w necie jakis fajnych cwiczen-takich aerobikowych,zeby pocwiczyc przy muzyce,ale nic fajnego nie znalazlam...:O Moze ktos cos doradzi???

Planuje tez dzis jechac do miasta i kupic skakanke i takie zwykle hula-hop na razie...:) Podobno rezultaty sa zadziwiajace!

Malutka,moze Ty sprobujesz hula hop,skoro nie lubisz brzuszkow?:)

witam was piekne panie chetnie do was dołączę. od jakis 2 lat ciagle staram sie schudnac raz mi wychodzi to po paru miesiacach znowu wracam to dej koszmarnej wagi buu ale teraz jestem zmotywowana i nie dam sie !!!! :D