Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalotnica80

czy dobrze zrobiłam?problem z męzczyzną.

Polecane posty

Gość zalotnica80

Witajcie, mam mętlik w głowie i prosze Was o porady. Mam przyjaciela, ostatnio wyznał, ze mu na mnie zalezy, mnie tez więc próbujemy czegos powaniejszego.Ostatnio przyszedł do mnie wypity Nie bardzo, ale jednak.Powiexziałąm, ze moze wejsc, ale nigdy więcej niz zycze sobie tego.Wczoraj bylismy umówieni, zdzwoniolismy sie zeby ustalic godzine na wieczó, zapytałam go bo cos mnie tkneło, czy dzis tez było piwko no i on na to, ze owszem, jedno,..... Na to ja, ze w takim razie spotkamy sie kiedy indziej, kiedy bedzie trzezwy.Bo znam moje zasady.Rozmowa była taka sobie i chyba ma do mnie zal, ze jedno piwo, a ja problem robie Nie wiem,, czy dobrz\e zrobiłam, ale czuje,ze tak.Chyba nic z tego jenak nie bedzie Prosze, wyppwiedzcie sie, czy nie przesadziłam.

Gość Aeuq
Bedzie mu zalezalo to przestanie. A ty jak cos postanowisz, to sie nie wycofuj. Pozniej bedzie robil co chcial wiedzac iz nie dotrzymujesz slowa.

Gość dsahjfas
Bardzo dobrze zrobiłaś. Facet ma zadatki na alkoholika i uciekaj od niego jak najdalej. Jedno Ci powiedział a pewnie było ich 4. Znam to z autopsji. W porę nie zareagowałam, ba przymykałam oczy. Po 3 latach doszłam do wniosku, że on jest uzależniony i zwiałam. jakby mu na Tobie zależało, to przynajmniej na początku by się powstrzymywał. Nie angażuj się w to.