Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzainteresowana osoboscie

ile czasu potrzebuje przecietny maz zanim wroci do zony?

Polecane posty

po jakim czasie spadaja im zazwyczaj klapki i wraca rozum do glowy?

dzieki ale poczekam na wypowiedzi bardziej nawiazujace do tematu

Gość jagodziankaa
z dzisiejszych "urn" :D

Gość kakakkrwa
Zauroczenie takie na maxa trwa średnio do 5 miesięcy. Potem stopniowo, powolutku zaczynają opadać różowe okulary, po dwóch latach nie pozostaje z nich nic ;) Czyli w najgorszym przypadku będą to 2 lata.

Gość sherloczka
"przecietny maz" nie istnieje. :-)

ten ktory juz zdecyduje sie odejsc rzadko wraca;/ tak wynika z moich obserwacji

Gość sherloczka
rzaadko wraca, to prawda, ale jesli już to z jednego powodu: takiego, że kochanka go w doopala kopnie. Także najszybszym sposobem na comeback wiarołomnego małżona jest znalezienie jego kochance lepszego gacha. Siedzisz i czekasz w domu Penelopo, to możesz działać w tym kierunku.

kochanka juz dala kopala,ale jeszcze motyle nie odlecialy calkiem choc juz przejawia checi powrotu stary duren niestety teraz udaje dumnego pawia i wstyd mu uslyszec a nie mowilam czekam sobie spokojnie az przyjdzie na czterech tylko zastanawiam sie ile to zazwyczaj trwa

a zeby byla scislosc on nie odszedl do niej,ja go wyrzucilam

Gość sherloczka
do pierwszego prania ? ...

naprawde przyjmiesz go???;/ skad biora sie tak zakompleksione kobiety? no zal ;(((

Gość po cholere chcesz
by wrocil? nie masz wlasnego honoru?

"on nie odszedl , ja go wyrzucilam" tak sobie tlumacz jesli ci to ulge przynosi;/ fakty sa niezaprzeczalne - przestal byc z toba, a zaczal z inna... jakbys go wyrzucila - nie musial isc do innej - widac tak zrobil bo chcial - w koncu kazdy sam sobie jest okretem, sterem i zeglarzem

Gość sherloczka
Oczywiście to jej sprawa ,czy go przyjmie czy nie, i nie o tym jest temat, ale byście pękli, gdybyście nie napisali tych oburzonych komentarzy ta mądrość życiowa by w was wybuchła nieznajdując ujścia ;-)

Gość i po jakiego grzyba
ty na niego czekasz??? chyba tylko po to zeby mu powiedziec a nie mówiłąm i kopnąć w dupe na dobre, bo jak po co innego to gratuluje naiwności i głupoty

poprostu go kocham i dobrze nam bylo razem zanim nie zglupial na chwile ale to nie dotyczy pytania

juz speisze z odp ("madroscia zyciowa");-) otoz ja nie wierze ze nie ma glupich pytan - uwazam, ze sa i autorka zaprezentowala jedno z nich;/ nie znam przypadkow gdzie maz odszedl od zony i wrocil do niej - skoro odszedl to znaczy ze podjal taka decyzje to takie jak pytanie - czy jesli mnie wyrzuca z pracay to po jakim czasie moge ponownie zaaplikowac?;-)

Gość sherloczka
nie znam przypadkow gdzie maz odszedl od zony i wrocil do niej - skoro odszedl to znaczy ze podjal taka decyzje" Są takie przypadki i to całe mnóstwo, sądzę, że nie znasz odmiany muchówki zielonoskrzydłej, ale to nie zmienia faktu, że ona istnieje i to powszechnie na południu Europy.

Gość sherloczka
Oooo, nawet gratulacje ktoś złożył, jak miło...

"Są takie przypadki i to całe mnóstwo, sądzę, że nie znasz odmiany muchówki zielonoskrzydłej, ale to nie zmienia faktu, że ona istnieje i to powszechnie na południu Europy" dlatego nie napislam ze nie wystepuja takie przypadki ino ze ja ich nie znam;)))) prosze o uwazne czytanie next time, hm? serdecznie wspolczuje ludziom pozsotajacym w tego rodzaju malzenstawach - ale skoro tak lubia - ich wybor, mnie tam rybka (dopoki innym d...y nie truja;-)))

czy naprawde tak trudno odpowiedziec na pytanie? jak ktos nie chce niech nie odpowiada a nie snuje mijajace sie z prawda wywody dotyczace mojego zycia

Gość pytanie do zony
ile razy trzeba zostać upokorzoną żeby "love" przestało działać jak klapki na oczch? :O

I naprawde przyjęłabyś go ? Mogłabyś życ z kimś kto cię tak zranił, zdradził, zostawił dla innej? już sama nie wiem,czy to odwaga czy głupota.

Gość Kobieta 38
Moj maz odszedl rok temu 1lipca 2016r. Wciaz go nie ma zlozyl pozew potem ja z orzekaniem o winie jego bo oddzedl do kochanki potem on z orzekaniem o mojej winie potem przelozyl dprawe o alimenty bo niby w tym czasie wykupil wczasy dla siebie i corki w miedzy czasie stal sie bezrobotny ale ile w tym prawdy a ile na povzet sadu nie wiem a byl dyrektorem.A kobieta chce wrocic bo nie w glowie jej szalenstwa i zmenianie facetow tylko chce swojej stabilizacji bezpieczenstwa ojca dla dziecka i wszystkiego co miala . Nie wiem co mysli facet ale raczej rodziny zakladac nie chce co najwyzej podoba mu sie zycie wolnego strzelca beztroskiego piotrusia pana bo moj sie tak sam nazywa ale ile w tym prawdy czas pokaze.