Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

Gość zależy co dla ciebie
znaczy super seksi strój

Gość no jesli masz na myśli stringi
a'la Borat to tak !DOBRY POMYSŁ!🖐️

Gość czy
no jesli taki jak na zdjęciu w twojej stopce a"la ukraińska prostytutka to kup mu dwa :-D

To zależy dla kogo ten strój. Bo to że ja się wystroję nie ma nic wspólnego z prezentem :) to może być najwyżej miła niespodzianka dla faceta

Gość bitch z Ciebie
tyle

czy no jesli taki jak na zdjęciu w twojej stopce a"la ukraińska prostytutka to kup mu dwa ma być seksi -tzn. taki żeby nie mógł oderwać wzroku i żeby mu się strasznie podobało - rozumiecie - o co chodzi? żeby mógł myśleć tylko o jednymm :P w końcu to tylko dla niego :) poza tym w ten sposób chyba uda się go trochę ośmielić - przynajmniej taką mam nadizeję

Gość gabrysia weglicka
oczywiscie, ze dobry prezent. moj maz juz odkilkulat ma takie prezenty i otwarcie mowi, ze takie wlasnie prezenty chce;-) kupuje skape seksowne ubranko, ponczochy, wysokie szpilki. robie sie "na bostwo" tj fryzura, niecodzienny makijaz. i w takim wydaniu niose mu tort ze swieczkami ;-) a potem to juz wiadomo co;-) jest zachwycony. mysle, ze kazdy normalny zdrowy facet bedzie.

OOOO właśnie coś takiego mam namyśli :P poza tym faceci w takich sytuacjach robią się chyba nieco śmielsi ;) bo i bardziej tacy...eee..zainteresowani i w ogóle :P ;) ktoś ma jeszcze jakieś zdanie na ten temat :)

Gość rudanamaxa
dyra do tej pory nikt cie nie chciał? to kto ci robi te fotki z kupami ptaków?

Gość B ak papierzany
dla normalnego faceta byłoby fajne jakby jego laska przebrała sie za dziwke ale dla twojego będzie większym prezentem jak sie raz przyzwoicie ubierzesz

Aniołek w kropki To zależy dla kogo ten strój. Bo to że ja się wystroję nie ma nic wspólnego z prezentem to może być najwyżej miła niespodzianka dla faceta nooo dokładnie chodzi o miłą niespodziankę - spodziewa się w końcu prezentu - także miła niespodzianka będzie jako wisienka na torcie przynajmniej tak mi się to wszystko zaplanowało :P

dla mnie to zbyt kurewskie. mój facet woli inne seksowne fatałaszki :classic_cool: całe szczęście podoba mu się to co mnie :classic_cool:

B ak papierzany dla normalnego faceta byłoby fajne jakby jego laska przebrała sie za dziwke ale dla twojego będzie większym prezentem jak sie raz przyzwoicie ubierzesz przyzwoicie to ja się do pracy ubieram - tyle wystarczy :O :O

Toksy dla mnie to zbyt k**ewskie. mój facet woli inne seksowne fatałaszki całe szczęście podoba mu się to co mnie skąd wiesz? powiedział CI kiedyś? czy zgadujesz :P

Gość Szymuś
dyrektore zbadaj cycki, bo cię jeszcze zabiją.

nie musiał nic mówić, wystarczy jego reakcja :) on nie lubi lateksu ani skórzanych ciuchów - oprócz butów, a poza tym bardziej lubi mnie w czerni :classic_cool: 🖐️

Gość Szymuś morda
poprosimy o zbliżenie bluzki :P

Gość gabrysia weglicka
Toksy - pewna jestes? wiesz, faceci mowia kobietom to, co te chca uslyszec. nie ma faceta, ktory by nie chcial kobiety z cialem dyrektore w stroju jaki pokazala. kazdy by chcial, to oczywiste. ale tobie tego nie powie, bo nie chce ci robic przykrosci. proste. jezeli do ciebie to nie dociera, to znaczy, ze nie znasz facetow.

Gość kiss mi bajbe
kurwa ta znowu ze soba rozmawia eh

Gość gabrysia weglicka
bo nie chodzi tylko o lateks i kolor, czy czerwony, czy czarny. duzo wazniejsze jest to, kto jest w to ubrany.

znalazła się mądra gabryśka :P i znawczyni facetów nie wrzucaj wszystkich do jednego worka prostaczko !!

Gość sexi blondi *** D
fajny strój