Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

Akurat Milutka nie ma 15 lat i jest madra, doswiadczona ale to jej sprawa. Ja wiem, ze jest wartosciowa a patrzac na zdjecie to niczego jej nie brakuje, skromnosc tez jest fajna 🖐️

Gość chyba ktoś zapomniał
się przelogować 12:14 [zgłoś do usunięcia] warczypiesożelipapą mama pomaga

Gość hej, milutka
milutka, ok rozumiem Cie doskonale, nie jestes gotowa. To zrob chociaz z tym pieskiem, w tym samym miejscu, tylko odwroc sie i pochyl. Chlopakowi powiesz ze gasilas papierosa. Tylko zanim zrobisz, wez troche przybliz, ok? :) :*

Gość warczypiesożelipapą
chyba nie :-D

Toksy dyrektorke przecież raz już ta twarz była pokazana na forum , bez czarnego kwadracika nie pamiętasz ???? nawet Ty nie możesz być aż tak głupia :D Toksy...było tyle fotek... mnóStwo - i jakoś tylko jedno się pokazało :D na dodatek jakieś takie żałosne że strach widać, że popisałaś umiejętnościami montażowymi - proszę proszę - śmigaj dalej - masz przynajmniej 20 kolejnych - chętnie się pośmieję z efektu Może podesłać Ci jakieś starsze na email????? :classic_cool: nie ma sprawy - wybieraj które :D

Morrigan Nox Sporo moich zdjec tu bylo, w calosci, twarzy i co tylko. A teraz nie chce byc rozpoznawalna, stad fragment. Co do wlosow, na pewno sa gesciejsze niz twoje. No i maja piekny kolor a ty szara mysza jestes, plastikowa są gęściejsze i piękniejsze 1000razy ;) to oczywista oczywistość :classic_cool:

Gość warczypiesożelipapą
nox nie uciekaj to jest bardzo ciekawy przypadek :-D

Morrigan Nox akurat pon serii moich fot do dzis pisze do mnie pare osoba na maila, ale mniesza z tym mnie to wali co napiszecie o mojej fizycznosci, moge byc nawet szczurem nie wiem jak inni na forum, ale ja dosłownie umieram z zazdrości :classic_cool:

Gość warczypiesożelipapą
:-D

Gość warczypiesożelipapą
ja tez napisałem ale nie odpisał mi ten ludek :-D

Nikola w. autorko-widze ze piersi masz sztucznie wypchane>> z tego co pamiętam - z analizy ekspertów forumowych wynika że są to stare skarpetki.... hipoteza, że zostały wypełnione sztucznym helem jeszcze nie znalazła potwierdzenia, ale szacowne grono ekpertów z USA - których nazwisk - co oczywiste - nie mogę wymienić - bada ją gruntownie... wyniki będą znane wkrótce :classic_cool: 🖐️

Gość warczypiesożelipapą
no ba :-D kafe model napewno :-D

millutka eh widac nie masz juz sie do czego przyczepic mama mi pomagac nie musi i pisze jak mi sie podoba to fakt godny wzmianki i szczegółowego wyszczególnienia na forum publicznym :classic_cool:

Gość hej, milutka
milutka, bo kreci mnie kazdy kawalek Twojego Ciała i pragne ujrzec Cie w pozycji kopulacyjnej. Mam brzydka dziewczynę i chce myslec o Tobie jak bedę z nią spółkował :) :* wiec dasz?

Gość warczypiesożelipapą
uwaga na grasujacy w temacie podszyw :classic_cool:

Gość warczypiesożelipapą
mdlał to ty będziesz jak cie zdemaskuja :-D

Gość warczypiesożelipapą
podszywy nic nie zmienią :-D

Morrigan Nox juz widze, ze pomarancze na poziomie swej mentorki dyrektore sie pojawiaja. czas stad uciekac ojej.... jak ktoś się z Tobą nie zgadza to od razu musi być na niskim poziomie i nie warto z nim rozmawiać ;) czekaj..... czy przypadkiem nie jest to postawa jednego z naszych polityków? ;) wszak - nawet podobny jest z postury do modelki z kiepem :D 🖐️ ps. zdjęcie chrzczę właśnie tytułem " Mona liza z dopalającym się petem" ❤️ o boshheee - jak to pięknie i górnolotnie brzmi

Gość warczypiesożelipapą
chyba ,ze wpłacisz stosowną kwote na biedne dzieci :-D