Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

Pisalam ogolnie, nie o tobie personalnie wiec sobie nie wlewaj. Uznanie pustakow z kafe to wciaz malo, zauwazylam ze tutaj siedza faceci tylko jednego pokroju, stad nie uznaje ich opini wcale 🖐️

to jest tak ---------- tego nie wiemy, bo twarzy dziewczyny ze zdjęcia nigdy nie widzieliśmy niedługo to nastąpi bo mam fajne foto zatytułowane" majkap w samochodzie na czerwonych światłach :D ;) :classic_cool: ale to na inną okazję :P

Morrigan Nox powod jest prosty, ja mam idee i przekonania, daje soba swiadectwo. a możesz kiedyś sprecyzować o jakie świadectwo chodzi - chętnie posłucham :)

Domysl sie, ale zwaz na argumenty. Ty i twoi wielbiciele jednych argumentow jakich uzywacie to te dotyczace cielesnosci. Ona piekna, ty pasztet, to dosc prymitywne. Ja wole patrzec nieco glebiej niz na to, co wkrotce przepadnie a o czym piszesz tutaj co dnia w niewiadomym celu 🖐️

Morrigan Nox pustakow z kafe to wciaz malo, zauwazylam ze tutaj siedza faceci tylko jednego pokroju, zastanawiam się tylko skąd w Tobie przeświadczenie że tylko Ty masz prawo do oceniania i generalizowania ;) ciekawe prawda? ;)

Morrigan Nox Domysl sie, hehe jakoś mnie nie dziwi - że tak naprawdę nie masz nic konkretnego do powiedzenia poza wyświechtanymi frazesami ;P

Ciekawe? moze. Ale na pewno smieszne jest to, ze kazdy kto osmieli sie ciebie skrytykowac musi byc zapewne zazdrosny, nieatrakcyjny i zaniedbany co nie raz sugeruja pomaranczki. A to bardzo, bardzo mylne 🖐️

niedługo to nastąpi bo mam fajne foto zatytułowane" majkap w samochodzie na czerwonych światłach Mamy się psychicznie nastawić? :P

dyrektore trafiła Ci się przeciwniczka w końcu :) zaczyna się coś dziać na forum :classic_cool: oczywiście w pełni popieram Morrigan, bo jednak to twoje podejście do wyglądu to przesada ... można wyglądać seksownie ale z gustem którego tobie lekko brak :/ prawie wszystkie twoje ciuchy z fotek sa wulgarne ...

Gość deweeeeewww
Nox szkoda pisania, dyrektore to facet projekt jakbyś nie wiedziała :)

Gość brzydkie kobiety.....
to zgorzkniałe baby które z utesknieniem czekają na starsoc by moc powiedziec slicznym dawniej, kolezankom, ze nic im nie pozostało, bo stracily urode :D ale co przezyly to ich... :D

raczej ciezko byc brzydka baba czekajaca na starosc, przesadzone. Dzis jest wiele mozliwosci, nie sadze aby takie kobiety istnialy. No ale taka juz mentalnosc kafe :o

a wczorak krytykowalas jakas modelke, wiec idac tokiem waszego (nie)myslenia, moglabym napisac iz zazdroscisz ze ktos robi kariere, a tobie pozostaje marne chwalenie sie tandetnymi ciuszkami na glupim forum 🖐️

Gość brzydkie kobiety.....
glowna mozliwosc to podpatrzec te ladniejsze bo "co on w niej widzi?" i przebrac sie w za małe ciuszki, wystawic tłuszczyk na pokaz, odsłonic celulit z ud. Amator sie trafi, a potem placz :D

żelipapą niedługo to nastąpi bo mam fajne foto zatytułowane" majkap w samochodzie na czerwonych światłach Mamy się psychicznie nastawić? możesz otrzymać pisemne powiadomienie na imejl :classic_cool: jeśli nie chcesz przegapić tego - jakże spektakularnego - wydarzenia :P :classic_cool:

ja w ogóle nie rozumiem dlaczego ludzie wklejacie w stopki wasze fotki?co chcecie przez to pokazać?chyba tylko dowartościować

Gość hahaha nox trafiłaś w sedno
ostatnim postem.

Toksy dyrektore trafiła Ci się przeciwniczka w końcu zaczyna się coś dziać na forum oczywiście w pełni popieram Morrigan, bo jednak to twoje podejście do wyglądu to przesada ... można wyglądać seksownie ale z gustem którego tobie lekko brak :/ prawie wszystkie twoje ciuchy z fotek sa wulgarne ... ale co to za przeciwniczka- naokrągło gadam że ja jestem pustak a ona nie... że ona ma amulety ja nie - to jestem pustak ja mam kabaretki - ona nie - to jestem pustak ona ma glany - ja nie - to jestem pustak - ona niesie sobą przekaz a ja nie :D = to jestem pustak i tak na okrągło.... :P zwłaszcza ten ostatni punkt mi się bardzo podoba ;) :classic_cool: 🖐️ to ma być przeciwnik ;) na jakąkolwiek prośbę o skonkretyzowanie czegokolwiek - - wywala następne nic nie mówiące frazesy.... normalnie - przeciwnik z górnej półki - nie ma co :P

ja moge odziac kabaretki, ale bedzie to widok dla MOJEGO faceta. a nie dla forum. po tym doskonale widac, kto jest pozerem, kto czuje sie niespelniony i musi wywalac na forum. moze nawet nie ma zadnego faceta 🖐️

deweeeeewww Nox szkoda pisania, dyrektore to facet projekt jakbyś nie wiedziała nie wiem jak inni ale oczywiście ja całkowicie się z Tobą zgadzam :classic_cool: 🖐️

Toksy można wyglądać seksownie ale z gustem którego tobie lekko brak i tak się cieszę że tylko lekko :P niewulgarne też były :D tylko jakoś o nich nie pamietasz ;) myślę, że celowo :P

Gość hej, milutka
wrzuc linka do swojej fotki bez bluzki i stanika, ok?

zbereznik o.. Dyrektore jak ja dano nie widzialem tego nika, ostrej siostry tez juz dawno nie widac... pdoobno obie zginęły na froncie :(

nie wiem jak inni ale oczywiście ja całkowicie się z Tobą zgadzam :D możesz otrzymać pisemne powiadomienie na imejl jeśli nie chcesz przegapić tego - jakże spektakularnego - wydarzenia Ta twarz i tak będzie głośno komentowana na forum. A potem przypominana bez końca. :classic_cool: