Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

Gość warczypiesożelipapą
nie ma to jak zabawa we własnym gronie :-D że tez ci się tak chce :-D beret to musisz mieć wyjebany jak czerwonoarmista jądra :-D

Gość hej, milutka
a bez spodni z wypietym tyleczkiem? moze byc nawet w majtkach. Nie badz wisnia, co Ci szkodzi? :)

millutka nie rozumie jak mozna pokazywac publicznie zdjecia w potarganych kabaretkach? a ja nie rozumiem jak można pokazywać zdjęcie z kiepem w dłoni :O i mieć 10kg nadwagi w wieku 15tu lat :( ps. pies jest boski ❤️

Gość hej, milutka
a bez spodni z wypietym tyleczkiem? moze byc nawet w majtkach. Nie badz wisnia, co Ci szkodzi? :)

żelipapą Ta twarz i tak będzie głośno komentowana na forum. A potem przypominana bez końca. non omnis moriar :classic_cool: 🖐️

dyrektorke przecież raz już ta twarz była pokazana na forum , bez czarnego kwadracika :P nie pamiętasz ????

Morrigan Nox ja moge odziac kabaretki, ale bedzie to widok dla MOJEGO faceta. a nie dla forum. po tym doskonale widac, kto jest pozerem, kto czuje sie niespelniony i musi wywalac na forum. moze nawet nie ma zadnego faceta ja też mogę powiedzieć że foto Twoich piegów i zniszczonych farbowaniem włosów z których niewiele co zostało - jakoś fruwa po froum ;) co więcej jest tak obcięte żeby to było w jak najmniejszym stopniu widoczne :O :O :O oczywiście wiadomo dlaczego :) 🖐️

ty pewnie wygladasz jak stara pokraka od tego makijazu i zal Ci dupe sciska ze tak mlodo wygladam :P

Gość warczypiesożelipapą
no jakże moze nie pamiętac :-D

Gość hej, milutka
chcesz to moge zostac Twoim chlopakiem na pare minet, prosze, nie odwalaj. Moze byc bez twarzy na upartego, wrzuc linka :* :) nie wstydz sie :)

Gość warczypiesożelipapą
wierz mi nie chciałbyś walic minety temu czemuś :-D

Sporo moich zdjec tu bylo, w calosci, twarzy i co tylko. A teraz nie chce byc rozpoznawalna, stad fragment. Co do wlosow, na pewno sa gesciejsze niz twoje. No i maja piekny kolor a ty szara mysza jestes, plastikowa 🖐️

hej, milutka a bez spodni z wypietym tyleczkiem? moze byc nawet w majtkach. Nie badz wisnia, co Ci szkodzi? dobra - zgadzam się pod warunkiem, że najpierw pojawi się takie same ale Twoje ;) nie bądź wiśnia - dżast for fan :classic_cool: 🖐️

millutka tak sie sklada ze nadwagi nie mam i 15 lat tez juz niestety nie ooo.. jestem w szoku że potrafisz napisać chociaż jedno zdanie poprawnie ;) zwyżka formy czy też mama zaczęła CI pomagać w pisaniu ? :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] Morrigan Nox Milutka ma super figure, zadnej nadwagi nie widze. Pustaku wredny :D powiesz wszystko tylko dlatego, że trzyma Twoją stronę - a może do tego odczytasz nam przekaz jaki niesie - 15latka fotografująca się z kiepem w dłoni..... :O :O :O :O :O bo mnie dosłownie ręce opadają 🖐️

Gość hej, milutka
sory dyrektorke, dzis mam ochotę na kobiete :classic_cool:🖐️

Gość warczypiesożelipapą
mama pomaga :-)

akurat pon serii moich fot do dzis pisze do mnie pare osoba na maila, ale mniesza z tym ;) mnie to wali co napiszecie o mojej fizycznosci, moge byc nawet szczurem :)

millutka ty pewnie wygladasz jak stara pokraka od tego makijazu i zal Ci d**e sciska ze tak mlodo wygladam oczywiście, że mi żal.... strasznie mi się podoba Twój look a'la wańka wstańka ;)

Gość Nikola w.
autorko-widze ze piersi masz sztucznie wypchane>>