Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

Toksy znalazła się mądra gabryśka i znawczyni facetów nie wrzucaj wszystkich do jednego worka prostaczko !! dziwne - zadała CI pytanie - a Ty \- migasz się od odpowiedzi 😴 zamiast tego zaczynasz ją obrażać - bo ma inne zdanie niż Ty...zluzuj majtasy dziewczyneczko i chociaż spróbuj się odnieść do pytania :O

Gość dobra radaa
wykvrwiaj wiejska dyskotekowa labadziaro :D bezmózgie bezguście :-O

w życiu pewne są tylko dwie rzeczy :P chyba wiesz jakie hehe poza tym gdyby mój facet lubil takie ciuszki na pewno powiedziałby mi o tym, oboje jesteśmy szczerzy czasem do bólu ...

Gość palikote podszyte
masz obleśne rajtuzy na tym zdj.

Gość gabrysia weglicka
nie jestem prostaczka. po prostu znam facetow. zawsze zwracali na mnie wieksza uwage niz na inne kolezanki. do tego chodzilam do "meskiej" szkoly. prawda taka, ze na widok zgrabnej, seksownej laski wszyscy zachowuja sie tak samo, nie wazne czy sasiad po zawodowce, czy student architektury z 5 w indeksie. kazdy chce miec seksowna kobiete, tylko nie kazdy moze. a ten co nie moze, to przeciez sie na glosdo tegonie przyzna;-P

Robi z siebie pustaka do ruchania (nie kochania i seksu, bo to roznica), a potem przyjdzie ciaza, choroba, czy starosc i czar prysnie. Facet zacznie sie brzydzic i znajdzie mlodsza lampucere na boku. Tak takie koncza :)

Toksy w życiu pewne są tylko dwie rzeczy chyba wiesz jakie hehe poza tym gdyby mój facet lubil takie ciuszki na pewno powiedziałby mi o tym, oboje jesteśmy szczerzy czasem do bólu ... a co byś zrobiła gdbyby CI POWIEDZIAŁ???? ;) dałabyś radę się poświęcić - bo z tego co widzę, to masz ochotę mi oczy wydrapać tylko dlatego że widzisz kabaretki na fotce :P nie sądzisz że to lekka przesada? ;)

Jest roznica pomiedzy facetem pustakiem, a prawdziwym mezczyzna ktory woli prawdziwe kobiety a nie plastikowe gowno, ktore sie znudzi jak tylko straci swa sztuczna otoczke 🖐️

Gość gabrysia weglicka
a faceci takich jak Morrigan Nox marza o takich jak dyrektorke ;-P

"Robi z siebie pustaka do ruchania (nie kochania i seksu, bo to roznica)" łał - jestem pod wrażeniem dogłębności analizy :classic_cool: 🖐️

Mylisz sie, moj facet wybral wlasnie mnie bo dostrzegl glebie, cos wiecej i niebanalny styl oraz urok. A mogl miec kazda inna przeciez :) Mogl miec taka dyrektorke, ale jakos nie chcial. Bo on mysli glebiej, nie leci na suki tylko kobiety - znaczna roznica 🖐️

dyrektorke każdy lubi to co lubi, jak Twoj lubi czerwone wulgarne wstrętne wdzianko do tego plastikowe to zakładaj i do dzieła i powodzenia 🖐️

Gość gabrysia weglicka
Morrigan Nox - moj facet sie nie znudzil, a jestesmy razem 10lat. wciaz szaleje za moim cialem. seks jest wazny w zwiazku. do tego jestem inteligentna, oczytana, potrafie dyskutowac na wiele tematow - pisze to bo wiekszosc tu jest przekonana, ze jak kobieta jest ladna i nie ma oporow, aby pokazywac partnerowi swoje cialo w seksownych ciuszkach, to musi byc glupia. dyrektorke - nie czytaj tego co tu pisza. wiekszosc co cie krytykuja, zazdroszcza ci. zobaczyly twoje zdjecie w stopce i nie moga zniesc, tego ze nie jestes pasztetem. masz piekne cialo i nie daj sobie wmowic, ze jest inaczej.

Morrigan Nox Za pusta jestes na amulety, wilisz swiecidelka bez znaczenia i przekazu, to akurat wiem ale jakie świecidełka Ty w ogóle widzisz? :P

Gość szanujacy sie mezczyzna
alez jad u brzydulek. Tylko jednego piekne kobiety mogą wam zazdroscic - partnerow, ktorzy maja taką potencje ze im staje na wasz widok :classic_cool:

ja nie mam czego zazdroscic, lubie siebie i wygladam tak jak chce. mam swoj styl. nie jestem zahukana grubaska, tylko atrakcyjna kobieta ale swiadoma swojej duszy rowniez a nie otaczajaca sie plastikiem .

żelipapą Skąd Ty te zdjęcia bierzesz? te to akurat z jakiegoś telefonu - jedyne co pamiętam to to, że się rozsuwał :P ale stary jakiś był :( no ale nie było czasu na nic więcej - :(

Gość to jest tak
pokazywac partnerowi swoje cialo w seksownych ciuszkach ---------- to jeszcze zależy co dla którego faceta jest seksowne nie moga zniesc, tego ze nie jestes pasztetem ---------- tego nie wiemy, bo twarzy dziewczyny ze zdjęcia nigdy nie widzieliśmy

Morrigan Nox ja nie mam czego zazdroscic, lubie siebie i wygladam tak jak chce. mam swoj styl. nie jestem zahukana grubaska, mam to samo - jedyne co nas różni to to, że Ty mnie wyzywasz i obrażasz a ja Ciebie nie :) jak sądzisz - jaki jest tego powód? :)

i nie widze w dyrektorke nic na co chcialabym sie zamienic, szczerze wole siebie. nie mam kompleksow, ale mam alergie na pustaki ktore o niczym innym jak nowym wdzianku dyskutowac nie potrafia 🖐️

była już ta twarz bo kiedyś :P nie wiem czy ktoś ma gdzieś tą fotkę :P