Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

Gość warczypiesożelipapą
i niechciej abym wyliczył wszytkie twoje nicki bo to zwielokrotni wpłatę :-D

Gość czy ta idiotka noxelia
z kompleksami jak wieza w dubaju musi sie wszedzie wcinac? o czym nie bylby temat, musi go spieprzyc. Banuja ja, a ta nic nie czai i dalej zaczyna festiwal swojej glupoty. Jaka ona prawdziwa i natchniona, ja jebie. Skupiona na swoim wnetrzu jak moj kot na brzegu kuwety podczas srania. Kazdemu musi dosrac, ukazując swoja rzekoma wyzszosc, w rzeczywistosci - zalosne dziecko szukające akcpetacji. Gdyby byla niezalezna i w doopie mialaby swiat, nie pieprzylaby w kolo macieja, jaki to jej facet jest czy nie jest. Idź sie lepiej paszczurze zajmij Ofelią.

Gość warczypiesożelipapą
w sumie niewiem czemu ci dokuczam nie będe już ,dobry człowiek z ciebie

Morrigan Nox jak sie nie musi pracowac, to czasem mozna roztrwonic nieco czasu i dac szerszy obraz siebie swoim fanom ooo proszę proszę :D pożegnała się już 5 razy - a jednak ciągle odświeża :D 🖐️ jak ja uwielbiam tą dawkę hipokryzji :)

warczypiesożelipapą w sumie niewiem czemu ci dokuczam nie będe już ,dobry człowiek z ciebie oo niee proszę........ nie przestawaj :classic_cool: 🖐️ inaczej będzie strasznie nudno :P nie znoszę nudy :O

i nie zostalam zbanowana, dobrowolnie zmienilam nick na bardziej dopasowany do mej postaci. projekt ignoruje, nie lubie projektow 🖐️

taaa nawet twoje mendy lonowe nie sa twoimi fankami

OOOO wanieczka - też jeszcze tu jest :) fajnie że nie poszłać... Czy ktoś mi wreszcie odpowie na pytanie w temacie? :) poza dwiema!!!! opiniami nic nie widzę :P

nie bede z Toba dyskutowac, nie chce niszczyc fajnego tematu a jak dorosniesz, nauczysz sie odrozniac klase od plastiku

bardziej bym stawiala na koronkowy struj i bez dziurawych kabaretek ewentualnie cos w tym stylu na zdjeciu ale nie czerwonego stawiam na inny kolor

millutka bardziej bym stawiala na koronkowy struj O JEZUUUU....mama pilnie proszona o powrót z kuchni :O :O :O :O :O

millutka chyba ze twoj facet lubi czerwony ale bardziej seksi wyglada czarny no jest czarno czerwono - ma być od stóp do głów na czarno??? ... to raczej w stylu noxelii, ale nawet ona przełamuje jednolitą czerń czerwonymi włosami Noxi - popraw jak się mylę ;P

wyrazilam swoje zdanie na ten temat ale widac ty jakas pojebana jestes zreszta dziwie sie ze nie wiesz co podoba sie twojemu facetowi

Gość Agnieszkalizeorzeszka
super seksi strój to dobry prezen, wstęp do sexu-o ile jesteś dobra w łozku a to co w linku to jakieś dziadostwo sorry, tylko te buty fajne

Dyrektorke... znowu chcesz błyszczeć. Odpowiedziała Ci dziewczyna na Twoje pytanie, to się przypierdalasz do ortografii. :) Wyglądasz w tym stroju tandetnie i większości facetów na taki widok, to raczej opadnie, niż stanie. Nie wiem o co chodzi z tym projektem, ale nie chce mi się tego rozkminiać. :D

[zgłoś do usunięcia] musztarda Dyrektorke... znowu chcesz błyszczeć. Odpowiedziała Ci dziewczyna na Twoje pytanie, to się przypie**alasz do ortografii. masz racje - ale ta zlosliwosc wyszla mi tak jakos naturalnie :P

millutka wyrazilam swoje zdanie na ten temat ale widac ty jakas poj**ana jestes zreszta dziwie sie ze nie wiesz co podoba sie twojemu facetowi oczywiscie sie z toba zgadzam :) a kto pyta nie bladzi? :)

millutka lepszym strojem byl by np.stroj pielegniarki,pokojowki czy policjantki faceci lubia takie bajery ale to jest zawsze z takiego tandeciarskiego plastiku :O a to przynajmniej ze skóry :P i jeswt mięciutkie :P :P :P