Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy super seksi strój to dobry pomysł na prezent dla faceta???

Polecane posty

nie koniecznie ze skora sa i takie z materialu to co tu pokazalas mysle ze szalu nie zrobi w takim stroju czesto mozna laski spotkac a mysle ze chciala bys cos orginalnego wiec przejdz sie do sexshopu napewno znajdziesz cos duzo lepszego

eeeee....tam ...sam plastik i takie święcące kojarzące się z przeciwdeszczowym :( nie chcę czegoś takiego :O

nie wiem jak to w Pl jest ale tu mozna kupic stroj pielegniarki z materialu z ladna delikatna koronka

dyrketorke coś taki uparty na tą skórę ??? :P masz jakiś fetysz czy co :P

toksy oj tam oj tam :P zamów sobie taki strój na allegro to zobaczysz o czym ona mówi :) po prostu twierdzi o czymś czego nigdy nie miała w rękach i taka jest prawda - jak i zresztą95% na kafe :D :P tak czy siak szanse na inne źródło tego typu rzeczy wygasły 😭 i już była nadzieja :(

to z beznadziejnego plastiku jak i to czerwone twoje wdzianko :P fuuuuj nadaje się do kosza hehe

Gość okno111
Jestem facetem i powiem Wam Drogie Panie, że (jak dla mnie) jest ok to co zaproponowała dyrektore. Pewnie, że bardziej odważne kreacje również są mile widziane - wyszystko zależy od okoliczności... Uwielbiam na ten przykład...

okno111 Jestem facetem i powiem Wam Drogie Panie, że (jak dla mnie) jest ok to co zaproponowała dyrektore. Pewnie, że bardziej odważne kreacje również są mile widziane - wyszystko zależy od okoliczności... Uwielbiam na ten przykład... podoba CI się???? coś dołożyć do tego... czy tak zostawić... bo myślę 0 wiesz...o takich rękawiczkach z dziurkami :P :P :P

Gość okno111
Ale do którego stroju chcesz dokładać te rękawiczki?

Gość okno111
Rekawiczki mogą być (będzie więcej do zdejmowania he he) jednak moim zdaniem nie ubranie jest ważne tylko to co będzie się działo...

Gość tesknie za dyrektore
😭 gdzie jestes

Gość conis
Jak dla mnie to świetny pomysł sama chcę zrobić na mikołajki coś takiego. mam na oku taką bieliznę http://nipplex.pl/Edith.php założę płaszcz w kieszeni, którego znajdzie zegarek, który zawsze chciał dostać :)