Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati324

Czy wam też zostaje tyle pieniędzy na egzystencję???

Polecane posty

Gość koparko-ladowarka
dodam, że nie mam zmywarki (nad czym zreszta ubolewam) Gotowanie na gazie Ogrzewanie CO drewno

Gość Kati324
przeciez nie zaczne prasowac ciuchow pod ciezarem, suszyć wlosow pod wyciagiem gotujac obiad i chodzic po ciemku. wiec po chuju mi te gadki :o

Gość a ja mam66
Kati masz dzisiaj okres ? zaburzenia przedmiesiaczkowe > ?

Gość koparko-ladowarka
dla jasności nasze oplaty i dochody Dochody na 2 os. razem 3000-3500zl, zaleznie od miesiaca Kredytu brak Czynsz 400zl (bo to stary dom) Prad 50zl Gaz 50zł (butla starcza na ponad miesiac wiec tak zaokraglam) Woda - wlasne ujęcie, za pompe w studni - 10zł/mc (siła) Telefony, internet - razem 120zl (musze miec dobry internet, a mieszkam na zadupiu i wybor żaden - tylko jeden u nas dziala) Paliwo - nie jestem w stanie zliczyc, ale na pewno duuuużo. 500-800zl lekko. Mieszkamy z dala od przystankow autobusowych, do pracy czy do miasta trzeba dojezdzac autem (M. ma sluzbowe, ale ryczalt paliwa mu pokrywa polowe ksoztow) - gdybym miala jechac autobusem, najpierw musialabym isc 2km w blocie do przystanku, pojechac 15km busikiem i potem jeszcze 3 km piechotka - nie ma sensu. Jedzenie 800zl/m-c Skladki na konta inwestycyjne 500zl/m-c Ubrania, przyjemnosci (tu przoduja moje buty) - 500zl/mc Wiec jak widac jest na styk.